Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar merhaba. Oncelikle Rabbim isteyen herkese ve buradaki bütün herkese Rabbim hayirli saglikli evlat nasib etsin insAllah. Umut olabilmek icin yazmak istedim. Bir zamanlar bende burada umut ariyordum. Evlendikten 3 ay sonra evlat sahibi olmak istedik 2 ay olmadi doktora gittigimde pco oldugumu ogrendim 6 ay ilac kullandim. Ilaci biraktim hala hamile kalamiyordum. Doktorlara gittim testler yaptılar simdi git bidahaki adetinde gel dediler gittim baska t testler yaptılar yine simdi git bidahaki adetine gel su ilacı kullan bu ilaci kullan bisürü sey gitmeler gelmeler bitmiyo. Bende internette arastirmaya basladim arastirdikca sogan kurune rastladim bi deniyim ne kaybederim olmazsa diger ay incir kuru yaparim diye dusundum. O ay adet bittikden 2 gun sonra sogan kuru yapip icmeye basladim sabah aksam hic aksatmadan ozenip yapip ictim hic tiksinmeden. O ay hamile kaldim fakat kimyasal gebelikti düşük oldu. Gel zaman git zaman bu arada incir kurunden de vazgectim baska sorunlarim oldu saglikla ilgili degil cocuk fikri aklimdan tamamen cikmasada eskisi kadar dusunmemeye basladim zaten Rabbim vericekse zamani gelince olur diye dusunmeye basladim. Aradan bi kac ay gecti ben yine sogan kuru yapim dedim ama busefer cocuk niyetiyle degilde kistler icin yapmak istedim. Hic özenmedim yarim yarim.ictim hatta 12 gun falan icmistim. Tiksinipde icmedigim zamanlarda oldu kur yaptigim gunlerde havucda yedim sanirim tam hatirlayamiyorum. Bende adet duzensizligi vardi yine zamanim geldi ben adet olmadim bikacgun gecti kan testiyle hamile oldugumu ogrendim. Simdi Rabbime binlercekez hamdolsun bi oglum var. Sizlere tavsiyem cok zor biliyorum ama cocuk olayini kafanizdan cikarmaniz kendinizi rahat birakmaniz. Hicbir probleminiz olmasa bile bu yuzden stres ve takimti yuzunden hamile kalamıyor olabilirsiniz. Kendinizi baska seylere vermeye calisin. InsAllah Rabbim sizlerede bu duyguyu nasib eder

Bende soğan suyu kullanıyorum ama adetin 1. Günü başladım ben

Canim ilk yaptigimda 7. Gun ikincisinde 2. Gun basladim sanirim. Ikisinide duymustum daha once ama 1. Gun baslandigini duymamistim

Rabbim evladını bağışlasın saglik la kucağına alayı nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin başına bende başladım soğana yarın 3 günüm soganda bakalım ayrıntılar i paylascam burda dua ile kardeşler

Aslında adetlerim beraber sokup atmazmı peki soğan suyu hani adetten sonra nasıl aticak iltihabi
Bilmemki. Saracoglu adet bitiminde baslayin diyor. Bende iki tane miyom var. Onlar icin. Icmedigim ot kalmadi. Soganin kendisu fayda vermedi. Bende kabugunu kaynatip icecem adet bitince

Aminn insAllah. Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın sizede nasib etsin insAllah

Kızlar merhaba bugün soganin 8 günü ve bende akinti falan yok bu arada hastaneyefr gidip geliyorum yumurtam hiç gelişmemiş sogandan midir bilmiyorum çok başım agiriyor ve carpintim var elim ayağım boşalıyor sizce nedendir ve bırakayım mi soğanı ne okur yardım edin

Soğandan küründe ben de de hic değişiklik hissetmedim. Ben shu an hayıt aslan pençesi ve civanperçemi kuru içiyorum, ve bal corek otu tarcın macunu da kullanıyorum. 3 gundur baş ağırı var ve ashiri duygusallastim. Herşeye ağlıyorum. Soğan kuru kullanırken klomen de kullandım beraberinde. Ve bu hafta kontrole gittiğimde benim de yumurtalarim hic gelişmemiş. Şimdi yine femara kullan dedi doktorum. Bilmiyorum ne kdr dogru bu hormon ilaçlarını bu kdr ust üste kullanmak. Incir kuru uygulamayı düşünüyorum bu günden itibaren yumurta gelisimi için. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Ve adet de olmuyorum 1 ayy geçti bile hala bende bi tık yok.

Allah yardımcımız olsun Canm kurleri birlikte yapma lutfen ayrı zamanlarda yal.incir kurune bende başlamak istiyorum soğanı bırakıp bi kaç gün sonra yapayım diyorum sende de pko mu var

Allah yardımcımız olsun Canm kurleri birlikte yapma lutfen ayrı zamanlarda yal.incir kurune bende başlamak istiyorum soğanı bırakıp bi kaç gün sonra yapayım diyorum sende de pko mu var

Evet bende de pko var malesef butun belirtileriyle beraber. incir kurune baslarsam otlari icmem diye dusunuyorum

Ben 2 3 ayda adet oluyorum pcos um var. Bu ay soğan suyu uyguladım adetim bitince 15 gun. 21. Gün de progesteron testi verdim 0.4 çıktı. Soğan suyu fayda etmedi sanırım gene yumurtam oluşmamış adetim yine gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…