- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
bi arastirsaydiniz keske 1. gunu baslanmiyodu galibaKızlar ben soğan kürünü adetimin 1. Günü başladım adet kanamasi yla varsa iltihap vs. Daha çabuk sokulur diye siz ne zaman kullandiniz bi zararı olurmu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi arastirsaydiniz keske 1. gunu baslanmiyodu galibaKızlar ben soğan kürünü adetimin 1. Günü başladım adet kanamasi yla varsa iltihap vs. Daha çabuk sokulur diye siz ne zaman kullandiniz bi zararı olurmu acaba
Cok tesekkur ederim Canm dusunup Beni yazdigin icin benm ilacim klomen 've bugun bitti Bende bugun basladim Insallah bi sorun olmaz daha Boyle basladim hayirkdii artikMerve bebegim : canm ama yani kesin bi bilgm yok ama bncede ilacla kullanma bn mesajini yanlis okdm herhalde
Adetin ilk günü veya adetliyken icilmesinde bi sakınca yokmuş bu ay düzenli kullancam bugün 6. Günüm 6 gündür kullaniyormbi arastirsaydiniz keske 1. gunu baslanmiyodu galiba
hadi hayirlisi olsun insaAllahAdetin ilk günü veya adetliyken icilmesinde bi sakınca yokmuş bu ay düzenli kullancam bugün 6. Günüm 6 gündür kullaniyorm
Ayy Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinValla cnm klomenden sonra sogan kuru kullananlar hepsi hamile suan :)
İnşallah bu ay bi faydası olurdabebisim olur ya 19 aydır bekliyorumhadi hayirlisi olsun insaAllah
Canlar bi şey sormak istiyorum ben dün sogan kurune başladım allahın izniyle 18 inde bitecek bu kür.ondan sonra incir ve havuç kuru yapmayı düşünüyorum sogan kuru bitince ertesi gününe.ve ben onu kullanmaya devam ederken adet olursam birakmalimiyim sizce ?Ayy Insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin[/QUOT
insallah vardir bundada bi hayir vakti zamani oluyo inanin tedavi sureci yiprattigi icin hic olmicak diye panik yapiyoruz sadece sabir gerisi geliyoİnşallah bu ay bi faydası olurdabebisim olur ya 19 aydır bekliyorum
adet olursanda yap bence cunki o kur zaten yumurta buyutup catlatmak icindi galiba ama hemen sogan kurunden sonra ara vermicenmi ara verilmezse bobreklere zararCanlar bi şey sormak istiyorum ben dün sogan kurune başladım allahın izniyle 18 inde bitecek bu kür.ondan sonra incir ve havuç kuru yapmayı düşünüyorum sogan kuru bitince ertesi gününe.ve ben onu kullanmaya devam ederken adet olursam birakmalimiyim sizce ?
adet olursanda yap bence cunki o kur zaten yumurta buyutup catlatmak icindi galiba ama hemen sogan kurunden sonra ara vermicenmi ara verilmezse bobreklere zarar
saracoglu demisti bende ondan duydum tvde dogalda kur ya hergun uygulandigi icin bobrekleri yoruyomus filan isde bilmemki belkide zarari yoktur ben birer hafta arayla sogan kuru yaptim baska konulardada yazmistim arkadaslar birakin hemen zararli olur dediler birer hafta ara bile az dedilervalla Canm yine bi forumda okudum öyle yapanları ara vermeden bobreklere niye zarar olsun doğal yediğimiz şeyler sonuçta ilaç değil ki soğanı her gün kullanıyoruz ne bilim kafam karisti
İnşallah canminsallah vardir bundada bi hayir vakti zamani oluyo inanin tedavi sureci yiprattigi icin hic olmicak diye panik yapiyoruz sadece sabir gerisi geliyo
Işte ara ne kadar vereyim belki yumurtlama zamani geçer o zmana kadar ne bilim Neyse bakalım iki hafta ara verip yaparım bendesaracoglu demisti bende ondan duydum tvde dogalda kur ya hergun uygulandigi icin bobrekleri yoruyomus filan isde bilmemki belkide zarari yoktur ben birer hafta arayla sogan kuru yaptim baska konulardada yazmistim arkadaslar birakin hemen zararli olur dediler birer hafta ara bile az dediler
evet orasida dogru yumurtlama zamani gecerse bi ise yaramaz kur bi saracoglunun videolarini arastirip seyredin istersenizIşte ara ne kadar vereyim belki yumurtlama zamani geçer o zmana kadar ne bilim Neyse bakalım iki hafta ara verip yaparım bende
Soğan suyu muevet orasida dogru yumurtlama zamani gecerse bi ise yaramaz kur bi saracoglunun videolarini arastirip seyredin isterseniz
Hayır incir havuç kuru çok baktım ama soruma chp bulamadım teşekkür ederim yinedeSoğan suyu mu