Kizlar merhaba. Oncelikle Rabbim isteyen herkese ve buradaki bütün herkese Rabbim hayirli saglikli evlat nasib etsin insAllah. Umut olabilmek icin yazmak istedim. Bir zamanlar bende burada umut ariyordum. Evlendikten 3 ay sonra evlat sahibi olmak istedik 2 ay olmadi doktora gittigimde pco oldugumu ogrendim 6 ay ilac kullandim. Ilaci biraktim hala hamile kalamiyordum. Doktorlara gittim testler yaptılar simdi git bidahaki adetinde gel dediler gittim baska t testler yaptılar yine simdi git bidahaki adetine gel su ilacı kullan bu ilaci kullan bisürü sey gitmeler gelmeler bitmiyo. Bende internette arastirmaya basladim arastirdikca sogan kurune rastladim bi deniyim ne kaybederim olmazsa diger ay incir kuru yaparim diye dusundum. O ay adet bittikden 2 gun sonra sogan kuru yapip icmeye basladim sabah aksam hic aksatmadan ozenip yapip ictim hic tiksinmeden. O ay hamile kaldim fakat kimyasal gebelikti düşük oldu. Gel zaman git zaman bu arada incir kurunden de vazgectim baska sorunlarim oldu saglikla ilgili degil cocuk fikri aklimdan tamamen cikmasada eskisi kadar dusunmemeye basladim zaten Rabbim vericekse zamani gelince olur diye dusunmeye basladim. Aradan bi kac ay gecti ben yine sogan kuru yapim dedim ama busefer cocuk niyetiyle degilde kistler icin yapmak istedim. Hic özenmedim yarim yarim.ictim hatta 12 gun falan icmistim. Tiksinipde icmedigim zamanlarda oldu kur yaptigim gunlerde havucda yedim sanirim tam hatirlayamiyorum. Bende adet duzensizligi vardi yine zamanim geldi ben adet olmadim bikacgun gecti kan testiyle hamile oldugumu ogrendim. Simdi Rabbime binlercekez hamdolsun bi oglum var. Sizlere tavsiyem cok zor biliyorum ama cocuk olayini kafanizdan cikarmaniz kendinizi rahat birakmaniz. Hicbir probleminiz olmasa bile bu yuzden stres ve takimti yuzunden hamile kalamıyor olabilirsiniz. Kendinizi baska seylere vermeye calisin. InsAllah Rabbim sizlerede bu duyguyu nasib eder