Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende Seninle ayni durumdayim 've 4 yil oldu evleneli tekrar deneyecksin yapacaksin gidip kan ver ona gore Dr ilac fakan verir sana
Sen hic gittin mi doktora ya adet duzenszligine ya dogum kontrol hapi veriyorlar ya da tarlusal bnde bnlari kullnmk istemiyorum cocugum olmuyo diye gitcem baklm hyrlisi olsun senindemi olmadi cocugun

Sen hic gittin mi doktora ya adet duzenszligine ya dogum kontrol hapi veriyorlar ya da tarlusal bnde bnlari kullnmk istemiyorum cocugum olmuyo diye gitcem baklm hyrlisi olsun senindemi olmadi cocugun
Ben hemde defalsrca gittim doktora sorun yok deyip gonderdiletr bir defa asilama yapildi negatif gecen sene nisan ayinda yapildi asilama 've en son 30 ekimde Ozel bi hastaneye gittim Doktor uzman bu alanda tahlileri falan yaoti 've pko goruntusu var dedi o yuzden tedavi edilman lazim dedi ilk asilma istedim ama sirsyla dedi Dr once klomen 've catlatma ignesi kullanmalisin 3 ay kadar olmazsa asilama yapacam dedi Bende Tamam dedim bugun adetim 7 gunu 've klomen bugun bitecek sabah sogan suyu Yaptim basladim Bakalim hayirlisi Artik Allahin dedigi olur

Hem canim Bende tarlusal kullandim bu ay adet olmak icin adet duzneini saglmaz tarlusal Ben surekl kullandigim icin biliyorum

Oyle cnm bu günun hürmetine rabbim kisa zamnda verir insallh bi ewlat hepimize

insallah sonuc alirsiniz benim arkadasimda sogan kurunden sonra cocugu oldu miyomlari gitmisti doktora gidince yazarmisin gelismeleri bende yaptim uc kur adetim sokulmedi faydasi olmadi galiba guzel haberleriniz olsun insallah

insallah sonuc alirsiniz benim arkadasimda sogan kurunden sonra cocugu oldu miyomlari gitmisti doktora gidince yazarmisin gelismeleri bende yaptim uc kur adetim sokulmedi faydasi olmadi galiba guzel haberleriniz olsun insallah
tarihine bakmadan dalmisim yazmaya pardon

Insallah bekkeyip gorcez Artik
insaALLAH ya bende bi pcoslu olarak sizlere dua ediyorum hergun bende gectim sureclerden kafa beyin kalmiyo artik 4.cu senede oldu benim bebegim artik kistler icin ugrasiyorum kurler filan yapiyorum surekli zaten adet olmuyorum cocukda olmuyo yine telas sardi

Sogan kuru ilk defami uyguladin csnm

yok onceki senelerdede denemistim ama devam ettiremiyodum en fazla bi hafta uygulayip birakiyodum iki aydir uc defa yaptim ama sokulemedim bekliyorum
2 ayda 3 Sega sogan kuru mu uyguladin Canm adet sokturucu kullan 've sogan kurune basla o bittikteb sonra incir kuru yap Allahin izniyle ise yarar tedbir bizden tevekkul allahtan.

2 ayda 3 Sega sogan kuru mu uyguladin Canm adet sokturucu kullan 've sogan kurune basla o bittikteb sonra incir kuru yap Allahin izniyle ise yarar tedbir bizden tevekkul allahtan.
evet iki ayda uc sogan kuru uyguladim bnim prolaktinim de yuksekti incir yapamiyorum aynen oyle zaten bu yaptigimiz seyler bi bahanesi sifayi veren rabbim

Ne demk canm dualarmzdanda olmasa nasl umutlanacaz bnde bu ay sogan kuru uyguladm ama hastaligimn 2 günü basladm simdide incir kürü yapiyorm esimede keciboynuzu iciryrm sikintmz ikimznde yok Allah gununu yazmamiş demekki .

Merve bebegim : canm ama yani kesin bi bilgm yok ama bncede ilacla kullanma bn mesajini yanlis okdm herhalde

Kızlar ben soğan kürünü adetimin 1. Günü başladım adet kanamasi yla varsa iltihap vs. Daha çabuk sokulur diye siz ne zaman kullandiniz bi zararı olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…