- 17 Mart 2015
- 46
- 11
- 18
- 33
Bende Seninle ayni durumdayim 've 4 yil oldu evleneli tekrar deneyecksin yapacaksin gidip kan ver ona gore Dr ilac fakan verir sanaAdetim hic duzenli olmadigindan tam gunumu bilmiyorum diger adetten itibaren toplam 38 gun gecti
Sen hic gittin mi doktora ya adet duzenszligine ya dogum kontrol hapi veriyorlar ya da tarlusal bnde bnlari kullnmk istemiyorum cocugum olmuyo diye gitcem baklm hyrlisi olsun senindemi olmadi cocugunBende Seninle ayni durumdayim 've 4 yil oldu evleneli tekrar deneyecksin yapacaksin gidip kan ver ona gore Dr ilac fakan verir sana
Ben hemde defalsrca gittim doktora sorun yok deyip gonderdiletr bir defa asilama yapildi negatif gecen sene nisan ayinda yapildi asilama 've en son 30 ekimde Ozel bi hastaneye gittim Doktor uzman bu alanda tahlileri falan yaoti 've pko goruntusu var dedi o yuzden tedavi edilman lazim dedi ilk asilma istedim ama sirsyla dedi Dr once klomen 've catlatma ignesi kullanmalisin 3 ay kadar olmazsa asilama yapacam dedi Bende Tamam dedim bugun adetim 7 gunu 've klomen bugun bitecek sabah sogan suyu Yaptim basladim Bakalim hayirlisi Artik Allahin dedigi olurSen hic gittin mi doktora ya adet duzenszligine ya dogum kontrol hapi veriyorlar ya da tarlusal bnde bnlari kullnmk istemiyorum cocugum olmuyo diye gitcem baklm hyrlisi olsun senindemi olmadi cocugun
Oyle cnm bu günun hürmetine rabbim kisa zamnda verir insallh bi ewlat hepimizeBen hemde defalsrca gittim doktora sorun yok deyip gonderdiletr bir defa asilama yapildi negatif gecen sene nisan ayinda yapildi asilama 've en son 30 ekimde Ozel bi hastaneye gittim Doktor uzman bu alanda tahlileri falan yaoti 've pko goruntusu var dedi o yuzden tedavi edilman lazim dedi ilk asilma istedim ama sirsyla dedi Dr once klomen 've catlatma ignesi kullanmalisin 3 ay kadar olmazsa asilama yapacam dedi Bende Tamam dedim bugun adetim 7 gunu 've klomen bugun bitecek sabah sogan suyu Yaptim basladim Bakalim hayirlisi Artik Allahin dedigi olur
Ewet p sadece o aylok sokmesini sagliyor hyrlisii olsn hpimiz icin ins rabbim fazla aratmz hyrli saglikli ewlatlar verir bize deHem canim Bende tarlusal kullandim bu ay adet olmak icin adet duzneini saglmaz tarlusal Ben surekl kullandigim icin biliyorum
Amin Amin yemin ediyorim icimde yasiyorum her seyi bazen Oyle oluyorum ki dayanamayack hale geliyorim bizde bununla sinaniyiriz diyip devam etmeye calisiyorumEwet p sadece o aylok sokmesini sagliyor hyrlisii olsn hpimiz icin ins rabbim fazla aratmz hyrli saglikli ewlatlar verir bize de
insallah sonuc alirsiniz benim arkadasimda sogan kurunden sonra cocugu oldu miyomlari gitmisti doktora gidince yazarmisin gelismeleri bende yaptim uc kur adetim sokulmedi faydasi olmadi galiba guzel haberleriniz olsun insallaharkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
tarihine bakmadan dalmisim yazmaya pardoninsallah sonuc alirsiniz benim arkadasimda sogan kurunden sonra cocugu oldu miyomlari gitmisti doktora gidince yazarmisin gelismeleri bende yaptim uc kur adetim sokulmedi faydasi olmadi galiba guzel haberleriniz olsun insallah
Insallah bekkeyip gorcez Artikinsallah sonuc alirsiniz benim arkadasimda sogan kurunden sonra cocugu oldu miyomlari gitmisti doktora gidince yazarmisin gelismeleri bende yaptim uc kur adetim sokulmedi faydasi olmadi galiba guzel haberleriniz olsun insallah
tarihine bakmadan dalmisim yazmaya pardon[/QUOT
Anladim Ben yazdim sana
insaALLAH ya bende bi pcoslu olarak sizlere dua ediyorum hergun bende gectim sureclerden kafa beyin kalmiyo artik 4.cu senede oldu benim bebegim artik kistler icin ugrasiyorum kurler filan yapiyorum surekli zaten adet olmuyorum cocukda olmuyo yine telas sardiInsallah bekkeyip gorcez Artik
Sogan kuru ilk defami uyguladin csnminsaALLAH ya bende bi pcoslu olarak sizlere dua ediyorum hergun bende gectim sureclerden kafa beyin kalmiyo artik 4.cu senede oldu benim bebegim artik kistler icin ugrasiyorum kurler filan yapiyorum surekli zaten adet olmuyorum cocukda olmuyo yine telas sardi
yok onceki senelerdede denemistim ama devam ettiremiyodum en fazla bi hafta uygulayip birakiyodum iki aydir uc defa yaptim ama sokulemedim bekliyorumSogan kuru ilk defami uyguladin csnm
2 ayda 3 Sega sogan kuru mu uyguladin Canm adet sokturucu kullan 've sogan kurune basla o bittikteb sonra incir kuru yap Allahin izniyle ise yarar tedbir bizden tevekkul allahtan.yok onceki senelerdede denemistim ama devam ettiremiyodum en fazla bi hafta uygulayip birakiyodum iki aydir uc defa yaptim ama sokulemedim bekliyorum
evet iki ayda uc sogan kuru uyguladim bnim prolaktinim de yuksekti incir yapamiyorum aynen oyle zaten bu yaptigimiz seyler bi bahanesi sifayi veren rabbim2 ayda 3 Sega sogan kuru mu uyguladin Canm adet sokturucu kullan 've sogan kurune basla o bittikteb sonra incir kuru yap Allahin izniyle ise yarar tedbir bizden tevekkul allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?