Merhaba kızlar uzun zamandır bu sayfayı takip ediyordum 3 yıllık evliyim 1 yıldırda çocuk istiyorduk ama olmuyordu 3 ay önce doktora gittim ve çatlatma iğnesi kullandım 2 ay adet gördüm olmadı geçen ay burdaki fikirlerden yola çıkarak soğan kürü denedim ve bu ay hamile oldugumu öğrendim 4 haftalık daha çok Yeni burda hep okuyordum hamile olanlar yazıyordu hamile olursam sizlere umut versin moral olsun diye yazıcam dedim benden size tavsiye stres yapmayın ben tedaviye başladım 2 ay olmadı stresten bu ay hiç aklıma bile gelmedi adet günüm geçmiş sonradan farkettim o derece umursamadım şükür şimdi hamileyim sizde moralinizi yüksek tuttun en önemlisi o kızlar
İnş isteyen herkese versin stresten olmuyor buna yüzde yüz eminim Şen'de oyalan benim de ablamın bebeği doğdu yeğenimle ilgilenmekten kafama yalandın koşturma derken evle uğraştım temizlik vs gezdim derken düşünmeye vakit ayırmadım günün geçtiğini bile farketmedim hatta farkettiğimde de hamile oldugumu öğrendim inş isteyen herkese allahım bir evlat verir çok güzel bir duyguymuşNe guzel canim rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin rabbim bizlerede versin ama gercekten cok zor bu ay cok agliyorum cok dokunuyor bana cok uzuluyorum dua et banada tum isteyenleredeaklimdan cikaricam diyorum ama cikmiyor dusunuyorum surekli
İnş isteyen herkese versin stresten olmuyor buna yüzde yüz eminim Şen'de oyalan benim de ablamın bebeği doğdu yeğenimle ilgilenmekten kafama yalandın koşturma derken evle uğraştım temizlik vs gezdim derken düşünmeye vakit ayırmadım günün geçtiğini bile farketmedim hatta farkettiğimde de hamile oldugumu öğrendim inş isteyen herkese allahım bir evlat verir çok güzel bir duyguymuş
Allahım inş sanada o duyguyu yaşatır umutsuzluğa kapılma yinede bende 1 yıl boyunca ağladım her ay ama baktım olmuyor üzülünce eşinede yansıyor ikimizdede moral sıfır oluyordu bende karar verdim ve düşünmedim hakkında hayırlısı olur inş güzel haberlerini alırızAynn canim eminim cok guzel duygusu olduguna cunku bi kere yasadim sevincim yarim kaldi birazda ondan daha cok uzuluyorum bos gebelikti kurtaj oldum ve o hamileligimdede hic o ay aklimda yoktu gercekten psikoloji cookkk etkiliyi %100 eminim buna ama uzulurkende elde degil takmamak dua et bize surekli cnm
Allahım inş sanada o duyguyu yaşatır umutsuzluğa kapılma yinede bende 1 yıl boyunca ağladım her ay ama baktım olmuyor üzülünce eşinede yansıyor ikimizdede moral sıfır oluyordu bende karar verdim ve düşünmedim hakkında hayırlısı olur inş güzel haberlerini alırız
Amin canımAyy insallah cnm bnm aynn oyle oluyor malesef dua icin tesekkur ederim allah razi olsun rabbim saglikli bi sekilde kucagina versin insallah
Herkese merhabalar.Bu konu uzun suredir ilgimi çekiyordu.Yazdıklarınızi görünce,madem artik bebis istiyoruz ,bu kürü bende deneyeyim dedim.Yan etkiside yok madem.Adetim bitti,6.gunumdeyim.Bugün başladım bakalım içmeye.Geçen ay yumurtlama testi yaptım.11.gün koyu çift çizgiydi.Erken yumurtluyorum diye 6.gün başladım bende küre.Hayırlısı...
Cok gecmis olsun.Allah sizede isteyen herkesede hayırlısıyla nasip etsin insallah...
Ne guzel bi haber. Bende bu ay 10 gun dayanabildim artik biraktim. Akintim kullandigim 2. Gunden beri hic yok. Sizdede boyle seyler olmuamuyduArkadaslar bu topiğe hic yazmasam da hep takip ettim. Ben de bir pco hastasiyim. Bu ay 10 gun sogan kuru uyguladim. Klomene ara verdigim bu ayda doktor yumurtalarimin yeterince buyumedigini soyledi ve catlatma ignesi de vurmadi. Ben de oluruna biraktim bir dahaki ay tedavime devam edecektim. Kii adetimi beklerken dün hamile oldugumu ögrendim. Sanirim yumirtalarim gec buyumus gec döllenmis. Size umut olsun insallah. Sogan kurunu tatile gittigimiz doneme denk geldiginden sadece 10 gun kullansam da etki ettigini hissettim. Darisi isteyenlerin basina insallah..
Arkadaslar bu topiğe hic yazmasam da hep takip ettim. Ben de bir pco hastasiyim. Bu ay 10 gun sogan kuru uyguladim. Klomene ara verdigim bu ayda doktor yumurtalarimin yeterince buyumedigini soyledi ve catlatma ignesi de vurmadi. Ben de oluruna biraktim bir dahaki ay tedavime devam edecektim. Kii adetimi beklerken dün hamile oldugumu ögrendim. Sanirim yumirtalarim gec buyumus gec döllenmis. Size umut olsun insallah. Sogan kurunu tatile gittigimiz doneme denk geldiginden sadece 10 gun kullansam da etki ettigini hissettim. Darisi isteyenlerin basina insallah..
Canım benim akıntın 4-5 gün sürmüstü. Sonra bende de kuruluk oldu. Senin enfeksiyonun azdır ondan öyledir belki canım icini ferah tut.Ne guzel bi haber. Bende bu ay 10 gun dayanabildim artik biraktim. Akintim kullandigim 2. Gunden beri hic yok. Sizdede boyle seyler olmuamuydu
Dua ederim tabiki. Tesekkurler guzel dileklerin icin canım benim...Masallah canim benim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah dua et banada lutfen
Hamile misin prenseeesss :))))Masallah canim benim rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah dua et banada lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?