Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İnşallah ya bende baslamayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim doktoru bugun kan sonuclarimi gosterdim bu durumda cocuk olmaz bekleme bosuna tedaviye baslayalim dedi ve bi ilac verdi hormonlari dengeliyormus pko icin ayni zamanda kullanirken koruyormus 6 ay boyle tedavi gorup sonrasinda bakmam lazim dedi ona gore biraktircam dedi ne yapmaliyim sizce saracoglunun kist doken sogan suyu ve lh hormonunu dengeleyen hayit suyunu mu deneyeyim doktorun dogum kontrolunu mu ? Kararsizim uzun yazdim kusura bakmayin :-(
Tedaviyle birlikte denersen sorun olacağını sanmıyorum sende pko mu var canim

Tedaviyle birlikte denersen sorun olacağını sanmıyorum sende pko mu var canim
Ama doğum kontrol hapı demişse doktor altı ay ara vereceksin çocuk için, bence doktorun dediğini yap hayıt otuda iyi gelir sonrasında bırakınca sogan kürünü de denersin canim. Sağlıklı olsun da geç de olsa birsey olmaz sağlıksız olunca tutunmuyor bü bizi daha da üzüyor

Ama doğum kontrol hapı demişse doktor altı ay ara vereceksin çocuk için, bence doktorun dediğini yap hayıt otuda iyi gelir sonrasında bırakınca sogan kürünü de denersin canim. Sağlıklı olsun da geç de olsa birsey olmaz sağlıksız olunca tutunmuyor bü bizi daha da üzüyor
Oyle dedi zaten esimle girmistik doktorun yanina en az 6 ay beklemeyin bebek dedi veredegim ilac korur dedi dkh biraktiktan sonrada baya koruyor diye duymustum 1 seneyi daha bulur heralde olmasi 2-3 ayda ise yaradigini okudum hayitin falan o yuzden karrsiz kaldim esim doktoru dinle diyor :(

Oyle dedi zaten esimle girmistik doktorun yanina en az 6 ay beklemeyin bebek dedi veredegim ilac korur dedi dkh biraktiktan sonrada baya koruyor diye duymustum 1 seneyi daha bulur heralde olmasi 2-3 ayda ise yaradigini okudum hayitin falan o yuzden karrsiz kaldim esim doktoru dinle diyor :KK43:
Bence de dinle canım. Çok istiyoruz hepimiz ama sağlıklı bi bebek olması lazım.sabretmelisin .

Kizlar merhaba, ben de bu sogan kurunu denemek istiyorum ancak ben adetten sonra baslarsam 15 gun uygulama sansim yok, tatile gidecegiz ve otelde maalesef su kaynatma sansim olmayacak. Sizce simdiden baslayip (adetime 2 gun kaldi), adet doneminde devam edip 15 gun mu yaparsam daha etkili olur yoksa adet sonrasi tatile kadar kac gun yapabilirsem mi? Simdiden tesekkurler

Kizlar merhaba, ben de bu sogan kurunu denemek istiyorum ancak ben adetten sonra baslarsam 15 gun uygulama sansim yok, tatile gidecegiz ve otelde maalesef su kaynatma sansim olmayacak. Sizce simdiden baslayip (adetime 2 gun kaldi), adet doneminde devam edip 15 gun mu yaparsam daha etkili olur yoksa adet sonrasi tatile kadar kac gun yapabilirsem mi? Simdiden tesekkurler
Adet olduktan sonra ypman gerekir daha etkili

Merhaba bayanlar sogan kürüne baslıycaktım bi türlü kısmet olmadı adetim düzenlidir ama nisanda 1 hafta kadr geciktşm mayıs ayındada kanamam cok uzun sürd normalde 5-6 günde biter 2 haftayı buldu dr gittim daha önCede hormon testi vermiştim bi sıkıntı yoktu muayenede etti gebelik için bi problem yok hersey cok normal demişti extra bişi kullanmam gerekirmi dedim gerek yok dedi yolunda giden seyleri bozmayalım demişti.kanama uzun sürünce korkup gittiğimde tekrar bi sorun görünmüyo dedi kanamanın durması için ilac verdi 1 aylık bişi bittikten sonra tekrar hasta olursun bitince gel bide öyle bakalım küçük kistler varsa hastalık anında patlams olabilir temizken bakalım dedi ama dr gittiğim günden sonra kanamam durdu kendilşginden bende ilacı kullanmadım bu ayı atlatıp tekrar gideyim diye düsündüm 1 hafta gecti bugün kahverengimsi akıntı gelmeye basladı bi fikri olan varmı acaba cok uzun yazdm bu arada ama basından anlatmak istedim

Normaldede adetimin bitecegi son günlerde böyle akıntı gelirdi sonra biterdim bu sefer niye böyle oldu bende anlamadım inş.kötü bişi yoktur

Herkez bayram telasında sanırım kimseckler cevap yazmams

Merhaba bayanlar sogan kürüne baslıycaktım bi türlü kısmet olmadı adetim düzenlidir ama nisanda 1 hafta kadr geciktşm mayıs ayındada kanamam cok uzun sürd normalde 5-6 günde biter 2 haftayı buldu dr gittim daha önCede hormon testi vermiştim bi sıkıntı yoktu muayenede etti gebelik için bi problem yok hersey cok normal demişti extra bişi kullanmam gerekirmi dedim gerek yok dedi yolunda giden seyleri bozmayalım demişti.kanama uzun sürünce korkup gittiğimde tekrar bi sorun görünmüyo dedi kanamanın durması için ilac verdi 1 aylık bişi bittikten sonra tekrar hasta olursun bitince gel bide öyle bakalım küçük kistler varsa hastalık anında patlams olabilir temizken bakalım dedi ama dr gittiğim günden sonra kanamam durdu kendilşginden bende ilacı kullanmadım bu ayı atlatıp tekrar gideyim diye düsündüm 1 hafta gecti bugün kahverengimsi akıntı gelmeye basladı bi fikri olan varmı acaba cok uzun yazdm bu arada ama basından anlatmak istedim

Canım merhaba benim de bir çok sorunum var ama kısaca şöyle söyleyeyim onca doktora gittim her defasında hiç biri bişey söylemedi sürekli ara kanamalarım oldu ve uzun sürüyordu adetlerim en son özele gitmek yerine hastaneye gittim doktor bakar bakmaz polip var dedi yani bazen doktorlar bazı şeyleri ya atlıyor ya da görmüyor Benim de çocuğum olmuyor

Polipi öğrenince soğan kürüne başladım 15 gün yaptım şimdi adetimin ikinci günü. Diğer adetime 10 gün kala bi daha kür yapıcam bakalım işe yarayacak mı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Polipi öğrenince soğan kürüne başladım 15 gün yaptım şimdi adetimin ikinci günü. Diğer adetime 10 gün kala bi daha kür yapıcam bakalım işe yarayacak mı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde polipim vardı doktor alalım dedi ben biraz daha beklemek istedim soğan kürünü yaptın yaptığım ay adetim çok farklı geldi kısa sürdü diğer ayda hamile kaldım ama kalp atışları sebebiyle alınmak durumunda kaldı şu an polip yok ama kürtajla birlikte mi gitti yoksa soğan suyunun etkisi mi bilemiyorum şimdi tekrar içmeye başlasam mı diye düşünüyorum henüz korunmaya devam ediyoruz doktorum iki adet dönemi korun dedi

Bide
bişey daha sorucam polipi üstten muayene edip mi baktı

Bide

bişey daha sorucam polipi üstten muayene edip mi baktı
Hayır alttan muayene etti. Ben de soğan küründen sonra ilk adetimi oldum mutlaka öteki kürü de tamamlıycam sonraki adete 10 gün kala yapıcam. sen de tamamla bence çünkü o zaman daha çok işe yarıyormuş bir de 6 ay ara vermeden sakın sık sık soğan kürü yapma canım. Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah. Polip gebeliğe engel zaten ama olaki hamile kalsan bile bebeğin gelişimini engelliyormuş ☹️

Prof dr. ibrahim saraçoğlu sitesinde ilgili danışmanlara durumumu anlattım kür önerdiler ve satın alacağım. bana söylenen FSH düşmeden hiç bir şekilde ne arı sütü bal polen( ki ben kullanıyordum FSH 16,7 ) incir kürü kesinlikle yapmamalısınız dediler. Aksi takdirde ters etki yaparmış. o yüzden şimdi tüp bebek 2. deneme düşünmüyorum en azından 1 ay kadar ve bakalım nasıl bir etki yapacak. Adetin 2. günü FSH baktıracağım İnş. düşer. Doktorlar acele etmemizi söylüyor. Araştırmalarıma göre FSH düşmeden Tüp bebek başarısız olurmuş. Bakalım neler olacak ? Bu seferde bu şekilde deneyeceğim. Akabinde Biosteron ve Previt kullanıyorum.

Benim fsh da yüksek testere dişli Aslan pençesi içtiğim ay 9 a düştü öncesinde 14 dü ama sonra bıraktım kürü en son 19 olmuş yine Soğan kürü bitince tekrar Aslan pençesi içicem

Canım bence şimdi hiç başlama çünkü bu kürün fayda etmesi için Saraçoğlu nasıl tarif ediyorsa öyle olması lazım bi güzel tatilini yap keyfine bak sonraki adetinin 7. Günü başla 15 gün yap daha faydalı olur

Hayır alttan muayene etti. Ben de soğan küründen sonra ilk adetimi oldum mutlaka öteki kürü de tamamlıycam sonraki adete 10 gün kala yapıcam. sen de tamamla bence çünkü o zaman daha çok işe yarıyormuş bir de 6 ay ara vermeden sakın sık sık soğan kürü yapma canım. Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah. Polip gebeliğe engel zaten ama olaki hamile kalsan bile bebeğin gelişimini engelliyormuş ☹️
Doktor kürtajdan sonra üstten muayene edip yok dedi ama emin olamadım o yüzden sordum bende

Back