- 25 Şubat 2017
- 5.335
- 24.464
- 548
Yok canım benim kanamam biteli bi hafta falan oluyor.acaba düşük yaptikdan ne kadar Sonra adet olabilirim onu bekliyorum hYirlisiyla ilk adetimi olayım daAmin canım inşallah sende durumlar ne hamişsindir inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim kanamam biteli bi hafta falan oluyor.acaba düşük yaptikdan ne kadar Sonra adet olabilirim onu bekliyorum hYirlisiyla ilk adetimi olayım daAmin canım inşallah sende durumlar ne hamişsindir inşallah :)
Düşük mü yaptın kıyamam sana yaa kim bilir nasıl üzüldün bu son olsun Allah'ın izniyle tekrar hamil olup sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun. Hepimizin inşallahhhYok canım benim kanamam biteli bi hafta falan oluyor.acaba düşük yaptikdan ne kadar Sonra adet olabilirim onu bekliyorum hYirlisiyla ilk adetimi olayım da
İkinci düşuğum ne yazık ki. Çok üzüldüm ama yapacak birşey olmuyor.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insLlahDüşük mü yaptın kıyamam sana yaa kim bilir nasıl üzüldün bu son olsun Allah'ın izniyle tekrar hamil olup sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatların olsun. Hepimizin inşallahhh
Belli olmaz belki hamilesin dir benim ikinci gebelik olmasina ragmen analmadım belirtide yoktu. bi test yaptırın cnm varsa belli olur.Selam kizlar bugun regl gunumdu ama gelmdi. Hadi gecen ay sogan ictim diye gecikti. Peki bu ay? Duzenim bozuldu diye endise ediyorum cunku gununde ve saatinde gelrdi. Hic belirtim yok hamile oldugumu sanmiyorum. Sizlernki kacinci ayda duzeldi?
Belli olmaz belki hamilesin dir benim ikinci gebelik olmasina ragmen analmadım belirtide yoktu. bi test yaptırın cnm varsa belli olur.
Sabah kan vermeye gidicem sabah dediysem 10u bulur. Malum ramazan gozumuzu acamiyoruz. Hic kan vermedim saglikocaginda ogleden once gitmek gerekiyo diye tahmin ediyorum. Kanin merkeze gonderlmesi falan. Bide kan verip negatf sonuc alip hayal kirikligi yasayalim. Malum acilara doymuyoruz.Belli olmaz belki hamilesin dir benim ikinci gebelik olmasina ragmen analmadım belirtide yoktu. bi test yaptırın cnm varsa belli olur.
Amin canım çok geçmiş olsunİkinci düşuğum ne yazık ki. Çok üzüldüm ama yapacak birşey olmuyor.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insLlah
Maalesef yok gibi eger gec dollenmeyse umut olabilir ama normalse yok gibi 5in altindaysa gebelik yok diyebiliyorum cunkuKizlar bana yardim edin reglim birgun gecince test yaptrdim hcg <1.20 cikti. Bir umut varmi?
Gebelik olduğunu sanmıyorum cnm doktor ne dediKizlar bana yardim edin reglim birgun gecince test yaptrdim hcg <1.20 cikti. Bir umut varmi?
Canım senin ilaç Alman lazım dostinex içeceksin benim 25 di kalamadım 3 ay Dr bu ilacı verdi Oğluma öyle hamile kaldımBenm prolaktin olmus 101 aklima hamilelik yoksa bu deger neden diye sormak daha gelmdi. iki aydr duzensz adet aslan pencesi ic ilac alma dedi. Nasi kaynatip icicem kullannan varmi?
yerleşme kanaması olabilir canım belki de hamilesinSelamh animlar regl 9 hazirandi gecikti 5 gun notmal regl surem 28 gundur bugun geldi diye ped koydum daha bu saat oldu devsm etmedi kahberengi lekelenmem var sizce nedir
İnşallah bebeğine kavuşursun canım en kısa zamanda.Prof dr. ibrahim saraçoğlu sitesinde ilgili danışmanlara durumumu anlattım kür önerdiler ve satın alacağım. bana söylenen FSH düşmeden hiç bir şekilde ne arı sütü bal polen( ki ben kullanıyordum FSH 16,7 ) incir kürü kesinlikle yapmamalısınız dediler. Aksi takdirde ters etki yaparmış. o yüzden şimdi tüp bebek 2. deneme düşünmüyorum en azından 1 ay kadar ve bakalım nasıl bir etki yapacak. Adetin 2. günü FSH baktıracağım İnş. düşer. Doktorlar acele etmemizi söylüyor. Araştırmalarıma göre FSH düşmeden Tüp bebek başarısız olurmuş. Bakalım neler olacak ? Bu seferde bu şekilde deneyeceğim. Akabinde Biosteron ve Previt kullanıyorum.
İnşallah ya bende baslamayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim doktoru bugun kan sonuclarimi gosterdim bu durumda cocuk olmaz bekleme bosuna tedaviye baslayalim dedi ve bi ilac verdi hormonlari dengeliyormus pko icin ayni zamanda kullanirken koruyormus 6 ay boyle tedavi gorup sonrasinda bakmam lazim dedi ona gore biraktircam dedi ne yapmaliyim sizce saracoglunun kist doken sogan suyu ve lh hormonunu dengeleyen hayit suyunu mu deneyeyim doktorun dogum kontrolunu mu ? Kararsizim uzun yazdim kusura bakmayin :-(Kızlar soğan kürü ne başlamayı düşünüyorum bayramdan sonra. ilk adetimi olup başlıcam benimle birlikte başlayacak kimse yok mu iştahım açılsın sogan suyuna, ınsallh bu mübarek ay bize ugurlu gelir bizde evlat sahibi oluruz