• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sende ne sorun var cnm ne zamandan beri olmuyor birde günün geçiyor mu

Bendede esimdede bi sorun yok canim. 1 bucuk yillik evliyiz ilk gunden beri istedik ama olmadi. Günum 1 veya 2 gun gecer oda surekli degil arada. Adetlerim duzenli Bi umut bende sogan suyunu denedim.

Bendede esimdede bi sorun yok canim. 1 bucuk yillik evliyiz ilk gunden beri istedik ama olmadi. Günum 1 veya 2 gun gecer oda surekli degil arada. Adetlerim duzenli Bi umut bende sogan suyunu denedim.
Geçiyor mu şuan peki canm inşallah olur ne güzel sende sorun yokmuş en azından inşallah soğan suyu işe yaramıştır. .

Geçiyor mu şuan peki canm inşallah olur ne güzel sende sorun yokmuş en azından inşallah soğan suyu işe yaramıştır. .

Insallah canim. Sorun yok ama iste allah nasip etmedikten sonra sorun olsads olmasada nasip etmiyo. Insallah Hepimizde ise yarar. Adetime 1 hafta var henuz Beklemedeyim

Kızlar suan saat 00:55 ve benim göğüs ume karnıma aniden ağrılar girdi kiste te biraz böyle olmuştu karın ağrıları gibi heyecanlıyım ayrıca kaşık ta batma Gecikmenin 2. Günü ne geçiyorum bugün ne diyorusnuz:KK17:

Kızlar suan saat 00:55 ve benim göğüs ume karnıma aniden ağrılar girdi kiste te biraz böyle olmuştu karın ağrıları gibi heyecanlıyım ayrıca kaşık ta batma Gecikmenin 2. Günü ne geçiyorum bugün ne diyorusnuz:KK17:
Çok kendini kaptırma canım olmayınca insan üzülüyor biraz bekle bakalım inşallah vardır normalde hiç geçer mi günün düzenlimidir yoksa..?

Belirtileri hissetmeye baslamissin canim insallah hamilelik belirtileridir.

Yaşasınn belim ağrımaya başladı :KK49::halay:bir insanın beli ağrıyo diye sevineceği aklıma gelmezdi ama sevindim kızlar, en azından bir belirti yani napalım :KK73:
İnş hamileyizdir canım sabredelim :KK200:

Çok kendini kaptırma canım olmayınca insan üzülüyor biraz bekle bakalım inşallah vardır normalde hiç geçer mi günün düzenlimidir yoksa..?
Haklisin:KK200: kaptirdigim çok zaman oldu belirti yaşadığım halde nasip deyip dua ediyorum Rabbim e
Yeni düzene giriyor normel de 1-2 gün gecikme olsa da göğüs ağrısı veya başta batma çok olmaz dua edin kızlar ya
:KK15:

Belirtileri hissetmeye baslamissin canim insallah hamilelik belirtileridir.
Amin amin amin:KK15:
Heyecan bastı belirtileri hissetmedigim anda hamile degilimdir demeye başlıyorum buda yanlış aslında beklicem birkaç gün kizlar

İnş hamileyizdir canım sabredelim :KK200:

Haklisin:KK200: kaptirdigim çok zaman oldu belirti yaşadığım halde nasip deyip dua ediyorum Rabbim e
Yeni düzene giriyor normel de 1-2 gün gecikme olsa da göğüs ağrısı veya başta batma çok olmaz dua edin kızlar ya
:KK15:

Amin amin amin:KK15:
Heyecan bastı belirtileri hissetmedigim anda hamile degilimdir demeye başlıyorum buda yanlış aslında beklicem birkaç gün kizlar
Aynen bekle canım inşallah hamilesindir :-*

Canım yazın dikkatimi çekti doktor neden menopoz kapında dedi yani sadece 9,5 fsh ile buna nasıl karar verir?? Benimde fsh seninki ile aynı
Sonraki gittiğim doktor ilk doktordan için resmen gaddarlık etmiş dedi
9,75 gebe kalınamıcak bi oran değil dedi
Beni resmen kandırdı ilk doktor

Sonraki gittiğim doktor ilk doktordan için resmen gaddarlık etmiş dedi
9,75 gebe kalınamıcak bi oran değil dedi
Beni resmen kandırdı ilk doktor
Bende onu diyorum moralini bozma ben bu degerle hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında çok kafana takıkıyorsa amh testi yaptır 150 tl falan canım

Hanımlar bişey danışmak istiyorum sizlere. Reglime 10 gün var. Klomene başlayacağız regl olduğumda. O zamana kadar soğan kürü yapsam bir faydası olur mu? Rahim kalinlasması ve kistlerim var. Yoksa reglimi bekleyeyip öyle mi başlayayım sogan kürüne

Hanımlar bişey danışmak istiyorum sizlere. Reglime 10 gün var. Klomene başlayacağız regl olduğumda. O zamana kadar soğan kürü yapsam bir faydası olur mu? Rahim kalinlasması ve kistlerim var. Yoksa reglimi bekleyeyip öyle mi başlayayım sogan kürüne

Bence reglini bekle ondan sonra basla. Az kalmis zaten. 15 gün uygulaman lazim cunku

Back