- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
Hadi biz neyse alıştık artık durumumuza da eşleri de etkilemesek güzel olacak :)
benimki coktan etkilendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi biz neyse alıştık artık durumumuza da eşleri de etkilemesek güzel olacak :)
Belki de bu bir işaret belli mi olurbenimki coktan etkilendi
Belki de bu bir işaret belli mi olur
Sende ne sorun var cnm ne zamandan beri olmuyor birde günün geçiyor muInsallah canim yaa. Esim benden cok kaptirmis kendini. Insallah bi mucize olur
Sende ne sorun var cnm ne zamandan beri olmuyor birde günün geçiyor mu
Geçiyor mu şuan peki canm inşallah olur ne güzel sende sorun yokmuş en azından inşallah soğan suyu işe yaramıştır. .Bendede esimdede bi sorun yok canim. 1 bucuk yillik evliyiz ilk gunden beri istedik ama olmadi. Günum 1 veya 2 gun gecer oda surekli degil arada. Adetlerim duzenli Bi umut bende sogan suyunu denedim.
Geçiyor mu şuan peki canm inşallah olur ne güzel sende sorun yokmuş en azından inşallah soğan suyu işe yaramıştır. .
İnşallah hamilesindir canım güzel haberini bekliyorum mutlakaInsallah canim. Sorun yok ama iste allah nasip etmedikten sonra sorun olsads olmasada nasip etmiyo. Insallah Hepimizde ise yarar. Adetime 1 hafta var henuz Beklemedeyim
İnşallah hamilesindir canım güzel haberini bekliyorum mutlaka
İnşallah rabbim gönlündekini versin cnm..Insallah canim cok sagol. Olursa Haber veririm tabi
Çok kendini kaptırma canım olmayınca insan üzülüyor biraz bekle bakalım inşallah vardır normalde hiç geçer mi günün düzenlimidir yoksa..?Kızlar suan saat 00:55 ve benim göğüs ume karnıma aniden ağrılar girdi kiste te biraz böyle olmuştu karın ağrıları gibi heyecanlıyım ayrıca kaşık ta batma Gecikmenin 2. Günü ne geçiyorum bugün ne diyorusnuz
Kızlar suan saat 00:55 ve benim göğüs ume karnıma aniden ağrılar girdi kiste te biraz böyle olmuştu karın ağrıları gibi heyecanlıyım ayrıca kaşık ta batma Gecikmenin 2. Günü ne geçiyorum bugün ne diyorusnuz
İnş hamileyizdir canım sabredelimYaşasınn belim ağrımaya başladı bir insanın beli ağrıyo diye sevineceği aklıma gelmezdi ama sevindim kızlar, en azından bir belirti yani napalım
Haklisin kaptirdigim çok zaman oldu belirti yaşadığım halde nasip deyip dua ediyorum Rabbim eÇok kendini kaptırma canım olmayınca insan üzülüyor biraz bekle bakalım inşallah vardır normalde hiç geçer mi günün düzenlimidir yoksa..?
Amin amin aminBelirtileri hissetmeye baslamissin canim insallah hamilelik belirtileridir.
Aynen bekle canım inşallah hamilesindir :-*İnş hamileyizdir canım sabredelim
Haklisin kaptirdigim çok zaman oldu belirti yaşadığım halde nasip deyip dua ediyorum Rabbim e
Yeni düzene giriyor normel de 1-2 gün gecikme olsa da göğüs ağrısı veya başta batma çok olmaz dua edin kızlar ya
Amin amin amin
Heyecan bastı belirtileri hissetmedigim anda hamile degilimdir demeye başlıyorum buda yanlış aslında beklicem birkaç gün kizlar
Sonraki gittiğim doktor ilk doktordan için resmen gaddarlık etmiş dediCanım yazın dikkatimi çekti doktor neden menopoz kapında dedi yani sadece 9,5 fsh ile buna nasıl karar verir?? Benimde fsh seninki ile aynı
Bende onu diyorum moralini bozma ben bu degerle hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında çok kafana takıkıyorsa amh testi yaptır 150 tl falan canımSonraki gittiğim doktor ilk doktordan için resmen gaddarlık etmiş dedi
9,75 gebe kalınamıcak bi oran değil dedi
Beni resmen kandırdı ilk doktor
Tamam canım bu ay inşallah olur olmazsa yaptırrım sağolasınBende onu diyorum moralini bozma ben bu degerle hamile kaldım ama kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında çok kafana takıkıyorsa amh testi yaptır 150 tl falan canım
Hanımlar bişey danışmak istiyorum sizlere. Reglime 10 gün var. Klomene başlayacağız regl olduğumda. O zamana kadar soğan kürü yapsam bir faydası olur mu? Rahim kalinlasması ve kistlerim var. Yoksa reglimi bekleyeyip öyle mi başlayayım sogan kürüne