Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canım bu ay içtim sadece on gün içtim şuan adetimi bekliyorum
Anladım canım bende adetim bittikten 2 gün sonra başladım bugün 4. Günüm 15 günü tamamlayacagim diğer ay adetime 10 gün kala yine yapacağım 10 gün Dr. Muayeneye gideceğim bakalım gelişme var mı diye..

Kızlar bana da bi yardımcı olun geçen ay bebek düşündüğümüz için dr a gitmiştim menepozun yakın olduğunu söyledi yaşım 28 FSH 9,75 ti
Sonra geçen hafta başka dra gittim bisürü yumurtan var dedi olgunlaşmasını bekleyelim dedi bugün gittim 1 tane 19mm yumurtam varmış bugün 13.günüm bu yumurta ne zaman çatlar. 1 tane olması normal mi Napmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olurmu
Kaç yumurta olmalı kaç mm olmalı
Bende öbür ay soğan kürüne başlıcam inşallah

19 mm iyi bi boyut canım 2 günde bir düzenli ilişkiye gir bugünden başla ne zaman catlayacagi belli olmaz Sperm canlı kalabiliyor ama yumurta catlayinca 24 saat sadece o yüzden 2 günde bir ilişkiye gir bakarsın bu ay olur testere dişli aslan pençesine başla o dengeler hormonlarını cnm

Onu nasıl kullanmalıyım canım bu arada teşekkür ederim cevap yazdığın için

Hayırlısı olsun canım gelişmeleri buraya da yaz

Bende yaptı zaten zayıfım tam gitti bel ) faydası oldu mu cnm pco geçti mi peki.. benim daha 4. Günüm 11 günüm var daha

Daha cok erken. Fayda etmesi icin. Insallah sifa olur

Evet ya bel ağrısı bende de yaptı

Yine işe yaramadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum

Bende hic bisey hissetmiyorum hic bi belirti yok yarin sogan suyu bitiyo

Daha cok erken. Fayda etmesi icin. Insallah sifa olur

Bende hic bisey hissetmiyohic bi belirti yok yarin sogan suyu bitiyo
Yaparken kasık ağrısı falan olmuştu bata üç gün var arada sadece çok hafif sivrisinek ısırığı gibi kasık batması var o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…