• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor
Canım ilk olan doğrudur bence okumuştum bi yerde; ilk yapısta silik çıkıyor ve tekrar yaptığında negatif olmasının sebebi ilk idrarın arasından çok zaman geçmemesiymiş. Sabah ilk idrarla tekrar yap canım :KK49:

Merhaba canım eşimle konuştuk da şimdi yarın sağlık alcağına gidecekmişiz. Çıkarken de bi idrar testi alıp yapıcam evde. Sen nasılsın durumlar ne
Anladım canım ben ayın 16sindan sonra gidicem test sonuçlarını göstereceğim. Iyiyim yani şu aralar ...seni merak etmiştim inşallah hamile kalirsin

Anladım canım ben ayın 16sindan sonra gidicem test sonuçlarını göstereceğim. Iyiyim yani şu aralar ...seni merak etmiştim inşallah hamile kalirsin
Sonuçların iyidir inşallah canım:dua: Allah razı olsun yarın öğlen cıkıcak sonucum yazarım buraya olumlu veya olumsuz diye..

Merhaba arkadasim ben iki yildir cocuk dusunuyordum ve gecen sene o kadar denemlere yumurtlama donemlerini takibe ragmen hamile kalamadim ama sogan suyunu ictim o ay hamile kaldim.. belkide tesaduftur demistim.. tabi sonra bos gebelikmis dusuk yaptim.. sonrasinda tekrar cocuk icin 9 ay ugrastim olmadi sogan suyu aklima geldi bi denim dedim ve gercekten o ay hamile kaldim.. ve anladimki sogan suyunun gercekten kerameti varmis.. tabi bu bebekte gitti .. orasi baska mesele ama gercekten sogan suyu işe yariyor tavsiye ediyorum ..
teşekkür ederim cevabın için. ben de deneyeyim tekrar bikaç ay sonra o zaman. ne güzel hamile kalıyosun en azından. inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna..

selamm ben de soğan kürü yapıyorum . dün başladımm kızlar.. klomen içmiştim bu ay ilk defa. o bitince buna başladım.. inşallah bu ay bebişim gelir :dua:

A. Selam canım klomen ne için verilmişti?
geçen ay doktora gittim pco dedi. sonra hormon baktı fsh :4 lh:6 çıktı. sanırım lh/fsh oranına göre hesaplanıyor pco. neyse klomen verdi . kullan , 9 gün sonra kontorle gel dedi gidicem. dedim nasılsa pco var, soğan suyu da yapayım dedim, öylelikle başlamış oldum canım :KK49:

geçen ay doktora gittim pco dedi. sonra hormon baktı fsh :4 lh:6 çıktı. sanırım lh/fsh oranına göre hesaplanıyor pco. neyse klomen verdi . kullan , 9 gün sonra kontorle gel dedi gidicem. dedim nasılsa pco var, soğan suyu da yapayım dedim, öylelikle başlamış oldum canım :KK49:
Bende folikül kist var dendi yani doktor çok folikül var dedi düzensizlikleri bu yüzdendir diyerek hormon testine yönlendirdi şimdi onun için reglim 3. Günün u bekliyorum :KK200:
Soğan kuru 1 ay önce flan yapmıştım. Aradan zaman geçti ona rağmen en son ki reglim okadar ağrılı ve kanama li olduk i dış gebelik veya düşük sandim. Kistler sebepmis bütün bunlara soğan kürüne yeniden başladım 15 günlük . Regl i bekliyorum heyecanla:anneadayı:

Reglim düzene girdi şükür ama o kistlerimiz görünce pco sandım bende multikistik yani mco ymus sanırım
Canım kistlerimiz inş şifa bulur geçer gider :KK51:

Bende folikül kist var dendi yani doktor çok folikül var dedi düzensizlikleri bu yüzdendir diyerek hormon testine yönlendirdi şimdi onun için reglim 3. Günün u bekliyorum :KK200:
Soğan kuru 1 ay önce flan yapmıştım. Aradan zaman geçti ona rağmen en son ki reglim okadar ağrılı ve kanama li olduk i dış gebelik veya düşük sandim. Kistler sebepmis bütün bunlara soğan kürüne yeniden başladım 15 günlük . Regl i bekliyorum heyecanla:anneadayı:

Reglim düzene girdi şükür ama o kistlerimiz görünce pco sandım bende multikistik yani mco ymus sanırım
Canım kistlerimiz inş şifa bulur geçer gider :KK51:
inşallah şifa buluruz da bi an önce bebişlerimize kavuşuruz canım, hayırlı haberler verelim birbirimize :KK200::anneadayı:

İnş artık çok istiyorum Rabbim büyük :KK200:
Su hormon testi sonucunu göreyim birde kistim in gittiği biraz daha rahatlicam
canım gider Allahın izniyle içini ferah tut. biz de ne olur nolmaz diye eşime sperm tahlili yaptırdık internetten baktığımız kadarıyla normal ama ancak salı gösterebilicez doktora. bu ay da benim kistler erirse inşallah mevlam büyük.. bu aralar içimde bi umut var. Allahım nasip etsin inşallah

canım gider Allahın izniyle içini ferah tut. biz de ne olur nolmaz diye eşime sperm tahlili yaptırdık internetten baktığımız kadarıyla normal ama ancak salı gösterebilicez doktora. bu ay da benim kistler erirse inşallah mevlam büyük.. bu aralar içimde bi umut var. Allahım nasip etsin inşallah
Amin Allah im nasip etsin hayirlisiyla:KK200:
Su sperm tahlili flan doktor istemeden belki yaptiririz aradan çıkar zor birsey değilmiş

kızlar geçen ay muayene olduğunda doktor polikistik over var dedi. bende o anda tam olarak ne olduğunu bilmediğim için doktora detaylı soru soramadım. ama internette araştırdığımda genelde kilosu fazla olan insanlarda görülürmüş. ve belirtileri de bildiğiniz gibi erkeksi tüylenme, sivilce vs. ama bende bunların hiçbiri yok. ve kilom da 46 sizce bir yanlışlık olabilir mi?

Back