• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

3 gün gecikme olduysa bende bir umut oldu ama prolaktin yüksekliği olduğu zamanlarda peki adetinjz düzenli miydi bende sadece bu ay sapitti :)normalde hep düzenlidir. Hatta günü gününe oluyorum Da bu ay adetime 15 gün kala ara ara kanalarim oldu
Vallahi benim normalde her zaman günü gününe olur adetlerim ama en ufak bi stres en ufak bi hava değişiminde dengem bozulur vücudumu çok iyi tanıyorum. Gecen sene inanılmaz stres yapmıştım cevremdekilerin de etkisiyle kafayı oynatacak kadar stres altındaydım (kalabalık akrabalarım) ve 3 ay girmedim adete düşün yani.. psikolojimi bozanlarla mesafe koydum arama ve bir daha çocuk demeyin dedim lütfen yani ben de insanım strese giren benim size ne oluyor dedim ve adete girdim ve kafam rahat oldukça düzenli çok şükür adetlerim Bikaç gün geçikebilir fazla araştırma yaptıgım zaman :) 7gündür çok çok hafif kahverengi akıntım var sebebini bilmiyorum ama bazı aylar oluyor maalesef sonrası adet oluyorum ama bugun kuruydum baya. Bakalım on gün geçmedikçe test falan yapmam geç yumurtluyorum çünkü

Vallahi benim normalde her zaman günü gününe olur adetlerim ama en ufak bi stres en ufak bi hava değişiminde dengem bozulur vücudumu çok iyi tanıyorum. Gecen sene inanılmaz stres yapmıştım cevremdekilerin de etkisiyle kafayı oynatacak kadar stres altındaydım (kalabalık akrabalarım) ve 3 ay girmedim adete düşün yani.. psikolojimi bozanlarla mesafe koydum arama ve bir daha çocuk demeyin dedim lütfen yani ben de insanım strese giren benim size ne oluyor dedim ve adete girdim ve kafam rahat oldukça düzenli çok şükür adetlerim Bikaç gün geçikebilir fazla araştırma yaptıgım zaman :) 7gündür çok çok hafif kahverengi akıntım var sebebini bilmiyorum ama bazı aylar oluyor maalesef sonrası adet oluyorum ama bugun kuruydum baya. Bakalım on gün geçmedikçe test falan yapmam geç yumurtluyorum çünkü
Anladım canım inşallah allah gönlümuze göre verir.bende aynen senin gibiyim hava değişimi ya da stres hemen adetjmjn başlamasına sebep oluyor.

Anladım canım inşallah allah gönlümuze göre verir.bende aynen senin gibiyim hava değişimi ya da stres hemen adetjmjn başlamasına sebep oluyor.
Amin canım ecmain...
Stres yapma canım zaten stres başta prolaktini yükseltiyor ve hamileliği engelliyor:( Allah yardımcımız olsun pco dışında bi sorunum yok zaten ve pco da engel değil hayırlısı artık ...

Gunaydn bayanlr bu sabah idrarmda bulaniklk vardi hamilelik belirtisi olabilirmis ama regl onceside oluyomus:/ bir hafta kaldi reglime bu defa regl olmak istemyorum yaa :KK43:

Yumurtladigimi anlayamıyorum fakat uygulama indirdim telin ordan takip edebiliyorum
O programlar tahmini hesaplıyor yani herkesinkini aynı hesaplıyor. Ama herkes aynı yumurtlamaz ve her ay aynı gün bile yumurtlicaz diye bişey Yok. Ben 21. Gün yumurtluyorum mesela ve zaten üç aydır fark ediyorum ögrendim nasıl oldueğunu ve akıntıma dikkat edip kontrol edince cidden de aynı seyleri yaşıyordum. Sen de alıntını kontrol et bazıları erken bazıları geç yumurtlar. Benim kasıklarıma ağrı giriyor baya ve yumurta beyazı gibi akıntım oluyor yapışkan ve uzayan. Sen de dikkat et göreceksin.

Aa ben 8. Hafta diye gorunce hamissin sandim kizz
Nerdeeeeee:))) Uğur getirsin diye yapmıştım takvimi kaldı öyle :) bir haftadır lekelenmem vardı ama iki gündür hiç Yok canım yaa anlamadım gitti.. lekelenme olduğu zaman da hafif bi kahverengi yani çok da değildi. Pazartesi yapıcam test dua et senin duaların kabul olur hamişsin sen :) hayırlıyla hamileyimdir inşallah :anneadayı::KK200:

Nerdeeeeee:))) Uğur getirsin diye yapmıştım takvimi kaldı öyle :) bir haftadır lekelenmem vardı ama iki gündür hiç Yok canım yaa anlamadım gitti.. lekelenme olduğu zaman da hafif bi kahverengi yani çok da değildi. Pazartesi yapıcam test dua et senin duaların kabul olur hamişsin sen :) hayırlıyla hamileyimdir inşallah :anneadayı::KK200:
Allah im isteyen herkese versin insallah :) pozitif ciksinda yuzun gulsun kiz :)

O programlar tahmini hesaplıyor yani herkesinkini aynı hesaplıyor. Ama herkes aynı yumurtlamaz ve her ay aynı gün bile yumurtlicaz diye bişey Yok. Ben 21. Gün yumurtluyorum mesela ve zaten üç aydır fark ediyorum ögrendim nasıl oldueğunu ve akıntıma dikkat edip kontrol edince cidden de aynı seyleri yaşıyordum. Sen de alıntını kontrol et bazıları erken bazıları geç yumurtlar. Benim kasıklarıma ağrı giriyor baya ve yumurta beyazı gibi akıntım oluyor yapışkan ve uzayan. Sen de dikkat et göreceksin.
Tmm canım teşekkür ederim ben o kaşık ağrılarını genellikle adetin yaklaşıyoruz
Diye hatırlıyorum ayrıca takvim ortalama hesapliyor ama şunu da soruyor kaç günde bir adet oluyorsun gibi.herkes 28 günde bir adet olmaz mesela. 30 günde bir olan var .ben bu durumlarda yumurtlama zamanları da farklı olur diye düşünüyorum .yoksa şu şekilde mi de düşünmeye başladım senin yorumundan yola çıkarak .mesela 28 günde adet olan birisi için diyelim ki ayin 15 yumurtlama olan bir gün bir başkası da 28 günde adet görüyor onda da 21.günde mi oluor

Tmm canım teşekkür ederim ben o kaşık ağrılarını genellikle adetin yaklaşıyoruz
Diye hatırlıyorum ayrıca takvim ortalama hesapliyor ama şunu da soruyor kaç günde bir adet oluyorsun gibi.herkes 28 günde bir adet olmaz mesela. 30 günde bir olan var .ben bu durumlarda yumurtlama zamanları da farklı olur diye düşünüyorum .yoksa şu şekilde mi de düşünmeye başladım senin yorumundan yola çıkarak .mesela 28 günde adet olan birisi için diyelim ki ayin 15 yumurtlama olan bir gün bir başkası da 28 günde adet görüyor onda da 21.günde mi oluor[/QUOTE
Canım nasıl açıklasam ki:) bak şimdi adetinden geriye sayınca 14.gun yumurtlama günü ve öyle hesaplanıyor normalde ama bazısı daha erken bazısı daha geç yumurtluyor. Yani mesela ben 21.gun yumurtluyorsam 30gunde bir adet görüyorum ve 9gun geriye sayınca yumurtlama günüm oluyo. Biraz karıştı aslında anlatamadım:) zamanla anladım ben de zaten sen de baka baka anlarsın:) daha yenisin zaten. Sen rahim filmini falan herseyini çektirdin dimi

Back