Vallahi benim normalde her zaman günü gününe olur adetlerim ama en ufak bi stres en ufak bi hava değişiminde dengem bozulur vücudumu çok iyi tanıyorum. Gecen sene inanılmaz stres yapmıştım cevremdekilerin de etkisiyle kafayı oynatacak kadar stres altındaydım (kalabalık akrabalarım) ve 3 ay girmedim adete düşün yani.. psikolojimi bozanlarla mesafe koydum arama ve bir daha çocuk demeyin dedim lütfen yani ben de insanım strese giren benim size ne oluyor dedim ve adete girdim ve kafam rahat oldukça düzenli çok şükür adetlerim Bikaç gün geçikebilir fazla araştırma yaptıgım zaman :) 7gündür çok çok hafif kahverengi akıntım var sebebini bilmiyorum ama bazı aylar oluyor maalesef sonrası adet oluyorum ama bugun kuruydum baya. Bakalım on gün geçmedikçe test falan yapmam geç yumurtluyorum çünkü3 gün gecikme olduysa bende bir umut oldu ama prolaktin yüksekliği olduğu zamanlarda peki adetinjz düzenli miydi bende sadece bu ay sapitti :)normalde hep düzenlidir. Hatta günü gününe oluyorum Da bu ay adetime 15 gün kala ara ara kanalarim oldu