• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Lh degeri fsh den azda olsa düşük bende pko yokmu yani cook eskiden 7-8 yıl once gitmiştim bekarken ilk defa reglm 10 gün fln gecikmişti oyuzden gitmiştm pko var faln demşti dr ama cok önemli degil fln demşti bende zaten pek bişi bilmediğim için önemsememştim reglm düzenli cok sükür kıllanma var sadece bend pkodan diye düşündüm h.içi dr gitcm bakalım o ne diyck
Guzel haberlerle gelirsin insallah

Hayretle okudum canim.. Ama ben daha kotusunu soylicem benim doktorum ozel kendi yeri var kucuk bi daire kiralamis gittim dediki sen pkosun isimiz cok zor su durunda desenki hocam ben tedaviyle zaman kaybetmek istemiyorum tup bebek yaptircam o bile mumkun degil su an da dedi. Ben sokkk ben iptal :skandal::KK57: her neyse eve geldim agla agla enistem doktor saglikocaginda dediki sacmalama bunu demesi cok onun yetersiz bi doktor oldugunu gosterir dogum kntrl hapi versem hemen duzelirsin dedi bende aynen icim bi rahatladi simdi artik gitmiycem ona adet olmayi bekliyorum arastirma hastanesine gitcem. Bazi doktorlar Allahindan bulsun para icin durmadan gel gel gel diyo haftada bi 100 lira veriyorum zikkim olsun hic bisey yapmadi bana uzmekten bska :KK11:
Aaaa çok sasırdım :KK57: kafayı yemiş tüp bile olmaz o zaman ölelim biz salak şey Çok sinirlendim

Kızlar yardım edin lütfen kafam cok karisti ben klomen kullandim bir ay sonra tekrar kullandim yani bu ay ikinci klomen kullainisim di ayrica çorekotu kapsulu de ictim sabahlari bu ay cok umutluydum yani ama bu hafta regl oldum cok agriliydi fakat 1 hafta surmesi gerekirken 2.günde Azaldi ve kahverengi pıhtı geldi ve sonrasinda da azar azar kahverengi akıntı geldi ve iki haftadir bas agrisi halsizlik falan da var bilemedim regl miydi degilmiydi çünkü hem erken oldum hem kısa sürdü sizce test alsam çikarmi ona göre soğan kürüne baslicam eger hamile isem bilmeden sogan kuru icsem zarari olurmu endişeliyim o_O

Incir kuru cok iyimis o da prolaktin horm.yukseltiyomus ben kullanamadim yuksek zaten.bide bal tarcin corek otunu arastir canim

Canim bende prolaktinde oldugu icin incir kurune cesaret edemiyorum dogrusu saracoglunun sitesinden oyle okudum .insallah Allah hepimize nasip eder anne olmayi bilmiyrum ama en son doktra gttigimde yumurtaliklrin cok kucuk dedi klomenle bile buyumedi ama gunde 1 tane kullaniyrdum 3 hafta sonra tkrar gel dedi gunde 2 ye katliyacakmis bu seferdeBende bu arada sogan kurunu uyguluyorum insallh bir faydasi olur

Herkese merhabalar bizde yaklsik 5 aydir istiyorduk ocak ayinda adet olduktan sonra sogan kurunu denedim 15 gun sabah aksam ilik olarak ictim subat ayinda adetim cok cok az oldu bu ay da adetim 1 gun gecikince test yaptim pozitif kan testi de ayni sekilde ama cok kucuk olsgu icin henuz keseyi goremedik insallah onu da goruruz bende pko rahatsizligi var o yuzden denicem ve olursa yazicam diye karar vermistim hersey Allahtan tabii ama bize de birsey dusuyorsa yapayim dye dusunmustum allah herkesin gonlune gore versin mutlaka denemenizi oneririm

Ayy canim benim cok sevindim insallah keseyide gorursunuz rabbim utandirmasin anali babali buyumeyi nasip etsin insallah darisi bizlere bende pkoyum bende bir umutla sogan kurunu uyguluyoruminsallh bnde guzel haberlerimi yazarim

Kızlar yardım edin lütfen kafam cok karisti ben klomen kullandim bir ay sonra tekrar kullandim yani bu ay ikinci klomen kullainisim di ayrica çorekotu kapsulu de ictim sabahlari bu ay cok umutluydum yani ama bu hafta regl oldum cok agriliydi fakat 1 hafta surmesi gerekirken 2.günde Azaldi ve kahverengi pıhtı geldi ve sonrasinda da azar azar kahverengi akıntı geldi ve iki haftadir bas agrisi halsizlik falan da var bilemedim regl miydi degilmiydi çünkü hem erken oldum hem kısa sürdü sizce test alsam çikarmi ona göre soğan kürüne baslicam eger hamile isem bilmeden sogan kuru icsem zarari olurmu endişeliyim o_O
canim bende senin gibi oldugum ay kimyasal gebelikten dolayi dusuk yasamisim dpktora gitmende fayda var

Doktor niye acele ediyonuz ki olur diyo . Yani sanki yanlis birsey bebek istemem evli insanların bebek icin heycanlanmasi acele etmesi kadar normal bisey varmi ya anlamiyorum. Bu doktordan hayir yok kesinlikle benim hissettiklerimi bir kez olsun hissedemez empati kuramaz. Ben yarın soģan kürüne basliyorum arkadaslar birde bunu denicem umarim hayirlisi olur hakkimiz da

kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 2 yıldır korunmuyorum her hasta oldgumda aglıyorum artık hamile kalamıcam ümidine katıldım bende bı ıkı gun içinde hasta olucm yazılarınızı okudum sogan kurunun mucızevisini cok merak ediyorum

kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 2 yıldır korunmuyorum her hasta oldgumda aglıyorum artık hamile kalamıcam ümidine katıldım bende bı ıkı gun içinde hasta olucm yazılarınızı okudum sogan kurunun mucızevisini cok merak ediyorum
Aģlama canım uzme kendini biliyorum çok zor ama en azindan düsünmemeye calis vok kafaya takiyoz belki de ondan olmuyo biraz da. Soģan kurüne başlicam ben sende başlicaksan ayni anda baslayalim istersen

Doktor niye acele ediyonuz ki olur diyo . Yani sanki yanlis birsey bebek istemem evli insanların bebek icin heycanlanmasi acele etmesi kadar normal bisey varmi ya anlamiyorum. Bu doktordan hayir yok kesinlikle benim hissettiklerimi bir kez olsun hissedemez empati kuramaz. Ben yarın soģan kürüne basliyorum arkadaslar birde bunu denicem umarim hayirlisi olur hakkimiz da
Aynılarını ben de dinledim gına geldi bunlardan

Merhaba. Soğan kürüyle hamile kaldığımı düşündüğüm için yazmak istedim. Belki benim gibi olanlara yardımcı olurum.
Evlendikten 1 yıl sonra bebek istedik. Hemen hamile kaldım ama Boş gebelikti. Dr olabilir, üç ay korunun dedi. 5ay korunup yeniden hamile kaldım. Kızım hiç bir şey kullanmadan sağlıklıca doğdu. 3,5 yıl sonra ikinci çocuk olsun istedik. Kimyasal gebelik oldu. 1 yıl sonra yeniden denedik 10 haftalıkken kanama ve sonrası kürtaj. Üç ay sonra yeniden denedik, boş kese. Yeniden denedik kimyasal.kontrollerde hiçbir sorunumun olmadığını öğreniyordum ama neden hep düşük oluyordu.
Ve bi boş kese sonrası artık bebeğim olmayacak diye düşünürken bitkisel araştırmalara başladım.Soğan kürüyle ve saraçoğlunun dedikleriyle tanıştım. Bir yerde okuduğum yorumunda rahmin iç yüzeyinin kaygan bir yüzeyle kaplandığı için sürekli düşük yapabileceğim sonucuna ulaştım ve çaresi soğan kürüydü. Bu kaygan yüzeyin rahim filminde de çıkmayacağını söylüyordu. Denemekten zarar gelmez dedim ve başladım yapmaya. Eşime de keçi boynuzu kürü uyguladım aynı anda. Eşimde de sorun yoktu ama işimi sağlama almak istedim. Yumurtlamaya kadar ilişki ve sonrasında da 1 çay kaşığı arı sütü bal yedim hergün. Bunun da bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu okumuştum.
Sonuç: karnımdaki kıpırtılar, yeniden doğum heyecanı, bebek odası hazırlıkları
İnşallah darısı isteyen bütün kadınlara olsun. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Kızlar soğan küründe 13.günü geride bıraktım çok şükür.. Bikaç gündür iltihap afedersiniz tuvaletimle gidiyor görüyorum. Gecen ay çıplak ayakla betona bastım yürüdüm hatta salak gibi o yüzden iltihap olmustur diyordum ve oluşmuş da hemen zaten. Neyse işte soğan kürüm bittikten sonra adete girince yumurta takibi için doktora gidicem klomen kullanırım. İkinci gidişim olucak Aralık ayında da gitmiştim. Bu ay soğan kürüne odaklandım ve hiç hamile kalma çabam da Yok yumurtama günümü de hesaplamadım hiç kafama takmıyorum düşünmüyorum adetimi bekliyorum hayırlıyla girersem doktora gidicem

Merhaba. Soğan kürüyle hamile kaldığımı düşündüğüm için yazmak istedim. Belki benim gibi olanlara yardımcı olurum.
Evlendikten 1 yıl sonra bebek istedik. Hemen hamile kaldım ama Boş gebelikti. Dr olabilir, üç ay korunun dedi. 5ay korunup yeniden hamile kaldım. Kızım hiç bir şey kullanmadan sağlıklıca doğdu. 3,5 yıl sonra ikinci çocuk olsun istedik. Kimyasal gebelik oldu. 1 yıl sonra yeniden denedik 10 haftalıkken kanama ve sonrası kürtaj. Üç ay sonra yeniden denedik, boş kese. Yeniden denedik kimyasal.kontrollerde hiçbir sorunumun olmadığını öğreniyordum ama neden hep düşük oluyordu.
Ve bi boş kese sonrası artık bebeğim olmayacak diye düşünürken bitkisel araştırmalara başladım.Soğan kürüyle ve saraçoğlunun dedikleriyle tanıştım. Bir yerde okuduğum yorumunda rahmin iç yüzeyinin kaygan bir yüzeyle kaplandığı için sürekli düşük yapabileceğim sonucuna ulaştım ve çaresi soğan kürüydü. Bu kaygan yüzeyin rahim filminde de çıkmayacağını söylüyordu. Denemekten zarar gelmez dedim ve başladım yapmaya. Eşime de keçi boynuzu kürü uyguladım aynı anda. Eşimde de sorun yoktu ama işimi sağlama almak istedim. Yumurtlamaya kadar ilişki ve sonrasında da 1 çay kaşığı arı sütü bal yedim hergün. Bunun da bebeğin tutunmasına yardımcı olduğunu okumuştum.
Sonuç: karnımdaki kıpırtılar, yeniden doğum heyecanı, bebek odası hazırlıkları
İnşallah darısı isteyen bütün kadınlara olsun. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun. Maşallah baya dogurgansın ne güzel hamile kalabiliyorsun ben üç yıl olacak nerdeyse hiiiiç hamile kalmadım :( bazen diyorum ki düşük olsun ama hamile kalayım bir kere :( söylememeliyim biliyorum ama içimden gecmiyor değil

Hayırlı olsun canım Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun. Maşallah baya dogurgansın ne güzel hamile kalabiliyorsun ben üç yıl olacak nerdeyse hiiiiç hamile kalmadım :KK43: bazen diyorum ki düşük olsun ama hamile kalayım bir kere :KK43: söylememeliyim biliyorum ama içimden gecmiyor değil

Seni de çok iyi anlıyorum. Kardeşimin de 10 yıl olmadı şimdi dünya tatlısı bi kızı var. O da bi hamile kalsam da ne demek bi anlasam derdi.
Ama benim olduğum durum da hiç hoş değil inan. Yine hamileyim diyordum bir hafta sonra yine düştü. Yılmıştım artık. Kızımın bazı eşyalarını saklamıştım. Düşüp duruyo ne olsa diye onları da verdim. Çok şükür rabbime, bu seferki tutundu bana. Darısı sizin dualarınıza olsun inşallah.

Back