Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Inşaallah uzun bir sure düşünmüyorum zaten tüp bebek o kadar hormon bütün dengemi bozuyor kan pıhtılaşmasida var bende onun icinde iğne kullaniyodum
ÜZüldüm canım yaa 6 defa dile kolay çok yıpratıcıdır Allah sabır sağlık versin. Yaşın daha çok küçük 8 yıllık evlisin ama senin yaşındakiler daha evli bile değil yaş konusunda şanslısın inşallah rabbim müjdelendirir en kısa zamanda sağlıklı hayırlısı evlatlar nasip eder

Arkadaşlar başım felaket şekilde ağrıyor ağrı kesici içmek istemiyorum lütfen bir fikir verin nasıl geçirebilirim dayanılır gibi değil

Amin inşaallah isteyen herkese içinde bizlerede hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Canm bende pko wardı sogan kuru pkoluların arkadası sogan kuru yaptıgım ay hamıle kaldım
Çokk çokk teşekkür ederim mesajın için.... ben soğan kürü yaptım bitti. Adetime 3 gün var... bekliyorum... inşallah ben de senin gibi yavruma kavuşurum.. pkolu olup soğan yağtığın ay hamile kalmak ne kadar güzelll.. senin adına çok sevindim.. yavruna ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. bende meraktayım acaba oldu mu diye ama bilmiyorum çok ümitlenmekte istemiyorum çünkü aylardır hüsran yaşıyorum.. canım sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu.. nasıl oldu bana biraz anlatır mısın

Bendede aynı durum var 3 gündür aynı devam edio. Anlam veremedim

Kızlar iyi akşam ilk hamile belirtileri nasıl olur acaba ? Mesela bel ve kalça agrısı olurmu ? Sabahları halsızlık olur mu ? Ve çoğu kişi sen kesin hamilesin diyorlar eşim bile ama umutlanmak istemiyorum? Şubatta da adetim 2 gün sürmüştü bu ay olmamada daha 19 gün var yardım edermisiniz ?

Ayyy canım sanırım da ne :) hamilesin işte gözün aydın bi an önce kan testi yaptır ayy canım inşallah öylesindir kuzumm :) Dua et bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…