Allah kolaylık versin hazır olduğunda verecektir RabbimInşaallah uzun bir sure düşünmüyorum zaten tüp bebek o kadar hormon bütün dengemi bozuyor kan pıhtılaşmasida var bende onun icinde iğne kullaniyodum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin hazır olduğunda verecektir RabbimInşaallah uzun bir sure düşünmüyorum zaten tüp bebek o kadar hormon bütün dengemi bozuyor kan pıhtılaşmasida var bende onun icinde iğne kullaniyodum
bilmiyorum ki canım yanlış bilgi vermek istemem ...Prolaktin 4 t sene önce falan yüksekti ilaçla düşürmüştük eşime zeytinyağlı incir veriyorum bende günde 1 tane yiyorum bu yukseltirmi acaba prolaktini
ÜZüldüm canım yaa 6 defa dile kolay çok yıpratıcıdır Allah sabır sağlık versin. Yaşın daha çok küçük 8 yıllık evlisin ama senin yaşındakiler daha evli bile değil yaş konusunda şanslısın inşallah rabbim müjdelendirir en kısa zamanda sağlıklı hayırlısı evlatlar nasip ederInşaallah uzun bir sure düşünmüyorum zaten tüp bebek o kadar hormon bütün dengemi bozuyor kan pıhtılaşmasida var bende onun icinde iğne kullaniyodum
Amin inşaallah isteyen herkese içinde bizlerede hayirlı sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimÜZüldüm canım yaa 6 defa dile kolay çok yıpratıcıdır Allah sabır sağlık versin. Yaşın daha çok küçük 8 yıllık evlisin ama senin yaşındakiler daha evli bile değil yaş konusunda şanslısın inşallah rabbim müjdelendirir en kısa zamanda sağlıklı hayırlısı evlatlar nasip eder
Geçer diyorlar geçen varmışKizlar dun adet gecikmesi sebebiyle doktora gittim kistn olusmus dedi sogan suyu ile gecer mi acaba
Çokk çokk teşekkür ederim mesajın için.... ben soğan kürü yaptım bitti. Adetime 3 gün var... bekliyorum... inşallah ben de senin gibi yavruma kavuşurum.. pkolu olup soğan yağtığın ay hamile kalmak ne kadar güzelll.. senin adına çok sevindim.. yavruna ve sana sağlıklı uzun ömürler diliyorum.. bende meraktayım acaba oldu mu diye ama bilmiyorum çok ümitlenmekte istemiyorum çünkü aylardır hüsran yaşıyorum.. canım sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu.. nasıl oldu bana biraz anlatır mısınCanm bende pko wardı sogan kuru pkoluların arkadası sogan kuru yaptıgım ay hamıle kaldım
Bendede aynı durum var 3 gündür aynı devam edio. Anlam veremedimYaaa kizlar nolur yardim edin cok kotuyum
Sogan kurunun 9.gunu bugun sabah afedersiniz peceteyle kontrol ettim boyle sanki sari akintim var surekli gordum islaklik hissettim ama icindede parca parca biseyler var nasil desem kremsi ya tuhaf bisey. Her neyse az once de bebek calismalari icin ugrasirken birden agrim oldu sonra kalktim hemen ayaga peceteye sildikce nokta nokta kan geldi neler oluyor ayy cok korkuyorum kistte vardi sag tarafta bisemi olduki
bende adet olacak gibiyim geçmiş olsunBu sabah adete girdim kızlar baya yoğun da ... artık diğer aylara inşallah
Kist mi vardi canim sende bide sogan kurunun kacinci gunundesinBendede aynı durum var 3 gündür aynı devam edio. Anlam veremedim
Çok geçmiş olsun canımBu sabah adete girdim kızlar baya yoğun da ... artık diğer aylara inşallah
Maşallah canım hayırlı olsun hamişsin işte inşallah kanda da çıkar hayırlıyla :)Eki Görüntüle 1961952 Kızlarrrr adetim 2 gün geçti bir test yapayım dedim hamileyimmm sanırım yarın kan testi vereceğim
Sağol canım sen hamiledir inşallah :) hayırlısı dedik buymuş demek hayırlısı bir dahaki sefere inşallah bol dua edelim birbirimize hepimiz :)Çok geçmiş olsun canım
Bu testler yanıltıcı olabiliyor mu bilmiyorum kiAyyy canım sanırım da ne :) hamilesin işte gözün aydın bi an önce kan testi yaptır ayy canım inşallah öylesindir kuzumm :) Dua et bizede
Ayy inşallah kanda da çıkarMaşallah canım hayırlı olsun hamişsin işte inşallah kanda da çıkar hayırlıyla :)