- 20 Ekim 2011
- 163
- 35
- 98
Hayırlı olsunSağol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunSağol canım
Sprenses hayırlı olsun yazacaktım sana bi yazamadımCanim bende sogan suyu kullandim adetime on gun kala lekenmem basladi taki adetime az kalasiya bitti ve sonunda o ayda hamileyim belki seninkide oyledir
8.günü falan karıştırdım biraz ben . Günde bi kez içiorum. 2 yıl önce gitmiştim en son dr.a kist yoktu. Kahve pembe akıntı devam edio. 6 aylık evliyim hiç korunmadık bebiş istiyorum Doğal yollarlada olmazsa sonra ki ay dr. Yolu gözükücek cnmKist mi vardi canim sende bide sogan kurunun kacinci gunundesin
Acele etme canim o zaman ben 16 aylik evliyim ilk ay hemen hamile kaldim dustu sonra bi kac ay korunduk sorun yokken 6 ay ugrastim olmadi 7.ay oldu o da dustu. Bazen nasip isi hemen doktora gitme ilac ilac ilac kafam bulandi kendi haline biraksam belkide hamileydim.8.günü falan karıştırdım biraz ben . Günde bi kez içiorum. 2 yıl önce gitmiştim en son dr.a kist yoktu. Kahve pembe akıntı devam edio. 6 aylık evliyim hiç korunmadık bebiş istiyorum Doğal yollarlada olmazsa sonra ki ay dr. Yolu gözükücek cnm
Neden düşük oluyo peki pıhtılaşmamı varAc
Acele etme canim o zaman ben 16 aylik evliyim ilk ay hemen hamile kaldim dustu sonra bi kac ay korunduk sorun yokken 6 ay ugrastim olmadi 7.ay oldu o da dustu. Bazen nasip isi hemen doktora gitme ilac ilac ilac kafam bulandi kendi haline biraksam belkide hamileydim.
Kizlar adetime dort gun var bu sabah test yaptim negatif sizce umudumu kesmelimiyim bu ayNeden düşük oluyo peki pıhtılaşmamı var
Sprenses hayırlı olsun yazacaktım sana bi yazamadım
Onu allah bilirKizlar adetime dort gun var bu sabah test yaptim negatif sizce umudumu kesmelimiyim bu ay
Hadi hayırlı olsun hoşgeldinHerkese merhabalar bende 7 aylik ewliyim bebek istiyoruz olmadi hala bugun sogan kurune basladim 2. Gunum bi onerisi olan warmi
Adet bittikten iki gün sonra başlıcaksıKızlar yeni regli oldum sogan kurune baslıycam 2.-5.-7. Gün basla diyenler var hangisi dogru hamile kalan bayanlar nasıl yaptnız
34 yaşındayım yaşlada alakası var sanırım.. Allah aratmasın isteyen herkes bi an önce hamile kalsın ve tadını çıkarsın Bu gelen kahve rengi akıntı nie acaba meraktan ölücemAc
Acele etme canim o zaman ben 16 aylik evliyim ilk ay hemen hamile kaldim dustu sonra bi kac ay korunduk sorun yokken 6 ay ugrastim olmadi 7.ay oldu o da dustu. Bazen nasip isi hemen doktora gitme ilac ilac ilac kafam bulandi kendi haline biraksam belkide hamileydim.
Tsk edrim hosbuldum ☺Hadi hayırlı olsun hoşgeldin
Youtuba da saraçoğlundan dinledim hatta ayrıntılı yazdım başlamadan aynen yaptım artık bundan sonrası kısmetTesekkürler farklı sesler yazılmıs forumda tekrar sormak istedim
Adrt bittikten iki gün sonra başlanıyor canım. Ben de öyle yaptım.Kızlar yeni regli oldum sogan kurune baslıycam 2.-5.-7. Gün basla diyenler var hangisi dogru hamile kalan bayanlar nasıl yaptnız
Ben de hep bunu yaşıyorum maalesef hep hava atıyolar bi de böyle gözlerini kısarak bakıyolar neler neler hep laf yiyorum çocugum olmadığı için. Sanki bi kabahat işlemişim gibi... insanlar gerçekten çok kötü olmuşYahu kızlar bi de neye sinir oluyorum biliyo musunuz bu çocukla hava atmalarından öz teyzem gelmiş kaynanamın yanında hava atıyor. Büyük kızında üç tane var küçük de 1 ay 25 günlük hamileymiş onu duyuruyor bşr de allah isteyen herkese tattırsın diyor sanki ben anlamıyorum hava attıklarını ya çok sinir oldum bari kaynanamın yanında demeyin di mi kadın zaten üzülüyor
Bilmiyorum 3 dusukten once gerek duymuyomus doktorlar devlette yapmadilar bu testi. Doktorun verdigi ihtimal su yumurtlmada sorun vardir o da stresten filan herseyden olabilir biraz ara ver tekrar dene dedi. Ama artik 2 yila yakin evliyim olmadi klomen istiycemNeden düşük oluyo peki pıhtılaşmamı var