- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
%99 dogru canim benimkide boyle cikti hamileyim sukurler olsun sendede kesin vardir merak etmeBu testler yanıltıcı olabiliyor mu bilmiyorum ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%99 dogru canim benimkide boyle cikti hamileyim sukurler olsun sendede kesin vardir merak etmeBu testler yanıltıcı olabiliyor mu bilmiyorum ki
Sağol canım sağol soğan kürü çok mucizevi gerçektenAyyy canım sanırım da ne :) hamilesin işte gözün aydın bi an önce kan testi yaptır ayy canım inşallah öylesindir kuzumm :) Dua et bizede
İnşallah canım ben bu gece uyuyamam%99 dogru canim benimkide boyle cikti hamileyim sukurler olsun sendede kesin vardir merak etme
ins deyildir yanılma ama yüzde 90 hamilesin ins Rabbim tamamını erdirsin bizim içinde dua etBu testler yanıltıcı olabiliyor mu bilmiyorum ki
İnşallah edeceğim canım çok dua ettim isteyen herkese nasip et Allah'ım diyeins deyildir yanılma ama yüzde 90 hamilesin ins Rabbim tamamını erdirsin bizim içinde dua et
İnşallah canım ben bu gece uyuyamam
Arkadaşlar siz burda soğan suyu kullanımca adetten önce lekelenme oluyor diyosunuz ya o bende normalde oluyor adetten bi hafta önce belli belirsiz leke geliyor hep bu benim yumurtlamadığı. Anlamına mı geliyor ben miyom olunca oluyor sanıyordum bilgisi olan varsa bana bi anlatsın
Adetimin 7. Günü başladım soğan kürüne 15. Gün bıraktım ve bu ay hiç düşünmemeye çalıştım başka şeylerle meşgul olmaya çalıştım oyun indirdim hep onunla meşgul oldum hamilelikle alakalı en ufak bişeye bakmadım netten buraya bile bakmadım bol bol incir yedim birde soğan küründen önce aslanpençesi çobançantası civanperçemi çayı içtim 4 gün kadarPeki nasıl kulandın sen ben geçen ay kulandım ama bu ay kulanmadım ? Bende prolaktin yüksekliği var Sencer faydası olur mu ? Ve sen bu gebeliğini Onun şansına mı görüyorsun :) inşallah yarında çıkar canımm ne güzel aramızdan böyle hamile müjdeleri olunca :)
Çok farklı bir duygu canım ya Rabbim isteyen herkese nasip etsinBende oyle diyordumda hamilelik uyku getirdi bana uyuyorum hemencecik ama sabahin 7 bucugunda kalktim saati kurmadan kendiligimden sirf doktora gitmek icin
Çok istedim bir an önce olsun dedim çok şükür ki Rabbim nasip etti tabi kesin sonuç yarın kan testinde çıkar aktardan bulabilirsin üçünden birer tutam kaynattım 2 dk kadar sonra 20 dk demlemeye bıraktım sabah akşam taze yapıp yemeklerden sonra içtimOooo kuZum sen baya çaba göstermişsin Allah görmüş çabanı koymuş karnına bi melek inşallah yarında çıkar teste hayırlı olsun inşallahhh söylediklerini aktardan bulabilirim deme ? Bide o çayları sabah mı içtin yoksa farketmez mi ?
4 gün içtim sonra soğan kürüne başladımAnladım tatlım 3 karıştırdın yani kaç gün içtin peki sadece bi çayı ?
Amin canım teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsinAnladım canım çokkk saol inşallah bana da faydası olur :) tekrar tekrar gözün aydın dikkat et kendine inşallah yarın ki testle de çıkar rabbim utandırmasın
Pek umudum yok ama inşallah. Evet canım demek ki hayırlısı buymuş. Gelecek aya gelir inşallah bebişin.. ben hep ediyorum dua. Rabbim kabul etsin inşallah :)Sağol canım sen hamiledir inşallah :) hayırlısı dedik buymuş demek hayırlısı bir dahaki sefere inşallah bol dua edelim birbirimize hepimiz :)
Hayırlı olsun canım tebrikler :)Amin canım teşekkür ederim Rabbim sana da nasip etsin
Ayy çok güzel hayırlı olsun inşEki Görüntüle 1961952 Kızlarrrr adetim 2 gün geçti bir test yapayım dedim hamileyimmm sanırım yarın kan testi vereceğim
Sağol canımCanim bende sogan suyu kullandim adetime on gun kala lekenmem basladi taki adetime az kalasiya bitti ve sonunda o ayda hamileyim belki seninkide oyledir