• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canimmm sana o kadar dua etmistim ki inanamazsin. Dedim bu kiz boyle yazdi gel artik oglusum diye gonlune dustu gobisine de dusecek dedim
. cok mutluyum canim kucagina almakta nasip olsun. Bize de dua et insallah

Ayy canim benim allahim razi olsun cok tesekkur ederimm sanada. En kisa zamanda bu ayin icinde hamile haberini ver bize insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Canımsın insallahhhhhhh

Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah güzel anne :) ediyorum tabi etmez olur muyum. Sığınacak başka yerimiz var mı O'ndan başka..

Aynn oyle canim benim sende anne olucaksin insallah bu ay hamile kalican allahin izniyle inaniyorum ben

Canım benim seni çok iyi anlıyorum aynı ben. Hayal kurarken gözlerimi kapatıyorum sonra açmak istemiyorum ve bende kendi kendime sırıtıp tebessüm ediyorum o güzel günlere. Rabbim gerçek eylesin kuzum :) bendeki durumlarsa adetime 10 gün var daha. Günler geçmek bilmiyor..
:))) aynı duyguları yaşıyoruz canım gerçekleşir inşallah en kısa zamanda ... ne şanslı olacak bu bebecikler yaa :KK46:

Keskeeee bir mucize olsa dua ediyorum hep ama sanmıyorum da ... sabah ölçeyim ateşimi. Oraya da bakarım sabah akıntı nasıl diye. Hayırlısı yaa :110: dua edin hamişler :KK15:
Ediyoruz herzmn canim benim ama bende ayni boyleydim ummadim ama bebis varmis seninkide vardir insallah

Aynn oyle canim benim sende anne olucaksin insallah bu ay hamile kalican allahin izniyle inaniyorum ben

Cunku anliyorum seni ve daha dune kadar bende hamile oldugumu bilmiyordum ve aniden oldu ummadik anda ve seninde bebisin olmasini cok yurekten cani gonulden istiyorum canim benim :KK200::KK15:

Insallahh cnm bnm ve afedersiniz benim ozel bolgem agriyordu ilk defa boyle disinin her yeri bastirinca hafif agriyordu ama tabi herkeste belirtiler farkli cnmsin
İnşallah hislerinde yanılmazsın canım benim yaa inşallahhhhh bende sadece hafif kasık ağrısı ve akıntı var o kadar. İnşallah hissettiğin gibi hamileliktendir kuzum benimmmm

:))) aynı duyguları yaşıyoruz canım gerçekleşir inşallah en kısa zamanda ... ne şanslı olacak bu bebecikler yaa :KK46:
Evet çok ama çok şanslı olacaklar :)))) o poposundan bir ısırcam dicem ki neden o kadar beklettin anneni eşek sıpası :))) ama sonra kokusunu içime çekip kocaman öpcem boynundan :))) kıyamam ben onaaa

Kızlar bende geçen ay soğan kürünü yaptım adetim 11 gün geçti dün adet oldum acaba bana iyi gelmedimi bu ayda yapsammı bana bi akıl verin

Kızlar bende geçen ay soğan kürünü yaptım adetim 11 gün geçti dün adet oldum acaba bana iyi gelmedimi bu ayda yapsammı bana bi akıl verin
İkinci ay oluyor bazı insanların canım bence tekrar içme ayaklarını sıcak tut üşütmemeye çalış inşallah bu ay olur. Saraçoğlu 6ayda bir yapın diyor

İkinci ay oluyor bazı insanların canım bence tekrar içme ayaklarını sıcak tut üşütmemeye çalış inşallah bu ay olur. Saraçoğlu 6ayda bir yapın diyor
Inşaallah bende yapmayı düsünuyodum eşimdede sperm sayısı hareketlikte düşük oda birşeyler kullanıyor bu ay incir havuç kurunu yapsammı acaba yada ebru destanın kitabını alıp ordaki kurlerdenmi yapsam ayy kafam çok karışık:işsiz:

Inşaallah bende yapmayı düsünuyodum eşimdede sperm sayısı hareketlikte düşük oda birşeyler kullanıyor bu ay incir havuç kurunu yapsammı acaba yada ebru destanın kitabını alıp ordaki kurlerdenmi yapsam ayy kafam çok karışık:işsiz:
Merhaba ben aldım o kitabı iki kür var içinde biri çay biri maydonoz kürü ben bu ay önce çayı içtim 4 gün sonra soğan kürüne başladım soğan kürü de bitti bugün adet günüm normalde bakalım artık nasip eğer adet olursam maydonoz kürünü de yapacağım

Merhaba ben aldım o kitabı iki kür var içinde biri çay biri maydonoz kürü ben bu ay önce çayı içtim 4 gün sonra soğan kürüne başladım soğan kürü de bitti bugün adet günüm normalde bakalım artık nasip eğer adet olursam maydonoz kürünü de yapacağım
Çay dediģn kür çoban çantası testere dışlı aslan pençesi civanpercemi bunlar mı vardı haftasonu bende alicam inş kitabı ınstagram da o kadar çok varki sürekli gönderiyorlar hamile kalan

Back