Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tamam canım yaptım oldu sağol :) Uğur getirdin bana da inşallah :)

Ordinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuu

Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın

Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Ya gerçekten ilk kez böyle bişey hissediyorum sanki benim çocuğum olacak kadar sevindim ne blym kan mı çekti bilmiyorum sana karşı çok ısındım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah oğluşunu canım benimmmmmmmm :)))))

Tutsun bu totem inşallah. Melike kuralları ihlal etti de olsun canı sağolsun :)

Soğan kürü yaptım 5.gün adetimin üstünden 15 gün geçti. kahverengi akıntı gelio normal mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…