Tamam canım yaptım oldu sağol :) Uğur getirdin bana da inşallah :)Canim benim takvimin altinda hamilelik takvimi-imza alanina eklemek icin dokunun yaziyor ya oraya tikla orda bi editor link paylasmis once alttaki links tikla son adet tarihini yaz bebegin tahmini dogacagini gosterir sonrada cik ordan ikinci linke tikla profilin cikicak ordan asagi in tahmini dogum tarihini yaz 've asagi in kaydet bu kadar yap bakalim insallah olur bende ilk yapamadim sonra mina yardimci oldu
Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuuOrdinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canimmmm yapamıyorum yaaLekelenmem oldu cnm ayin 16 sindan beri sonrada adet gunumde kesildi cok az gelemye basladi yok diyecek kadar 've adetim 25 siydi bugun 1 ayin iste 4 gun gecikti sayilir cnm
Yaaaa inanmıyorum nasıl mutlu oldum nasıl sevindim bir görsen sana yemin ederim eşime sarıldım söyledim arkadaşım hamile diye o da sanki sen hamilesin sanki dedi o kadar yani :))))) şimdi sıra bende bende takvim yapacağım. Lütfen güzel arkadaşım bana da dua et olur muuu
Ya gerçekten ilk kez böyle bişey hissediyorum sanki benim çocuğum olacak kadar sevindim ne blym kan mı çekti bilmiyorum sana karşı çok ısındım. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah oğluşunu canım benimmmmmmmm :)))))Ayy cnm benim allah razi olsun dua ediyorum hepinize insallah olucak sizinkilerde inaniyorum bol bol dua edin namaz kilin olucak inslalahhhhhhhhh Canımsın
Aaa kural mı vardı kız haberim yoktuTutsun bu totem inşallah. Melike kuralları ihlal etti de olsun canı sağolsun :)
Valla hamilesin öyle görünüyor hemen kan testi yapmalısın canımKızlar bu gerçek miii, sabah ilk idrarla yaptımmEki Görüntüle 1960405 Eki Görüntüle 1960405
Ayy canımmm tamam inşallah :)Valla hamilesin öyle görünüyor hemen kan testi yapmalısın canım
Tebrik ederim Rabbim sağ Salim kavuşmak nasip etsin çok sevindimOrdinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hemen yaz buraya ne kadar çok hamile haberleri alıyoruz maşallah bizeAyy canımmm tamam inşallah :)
Yazarım tabiiiHemen yaz buraya ne kadar çok hamile haberleri alıyoruz maşallah bize
Banada aynısı böle ikinci çizgi silik çıkmıştı kan testi yaptım negatif çıktıKızlar bu gerçek miii, sabah ilk idrarla yaptımmEki Görüntüle 1960405 Eki Görüntüle 1960405
Benim dün soğan bitti bende olmadı öyle. BişeySoğan kürü yaptım 5.gün adetimin üstünden 15 gün geçti. kahverengi akıntı gelio normal mi??
Ayyy canim benimmmmm cokkkk sevindimm,cok mutlu oldum Rabbime sukurler olsun sende cok istiyordumDilow benimde melegim geldii hamileyimm :)
Sagol canm aminnn,umutunu kesme sakin hayirlisiyla seninde guzel haberlerini aliriz inssssHayırlı olsun bebişleriniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Bende tiroid var Bi yumurtalık pko bana da ümit oldun
Demek ki zaten temiz senin yumurtalıklarınBenim dün soğan bitti bende olmadı öyle. Bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?