- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
Maşallah canım sağlıkla doğur inşallah bebişini :)Canm benm 2. Ayimda oldu hem pko hem tiroid hastasiyim olmaz saniyodim ama dua'mi eksik etmedim sonucta herseyi verende alanda Allah degilmi.. banada nasip etti insallah saglkla ilerler... bu aarada hic belirtim yok
Ay canım pardon ya.. Hadi o zaman sıradaki benimmmmm. Sende hamile kalırsan ben de takvim yapcam. O yüzden hemen bir test yap ve hayırlı haberler ver bize :) Bana da uğur getirsin. Artık benden sonra kim gönüllü bilmiyorum :)Oy canimsin benim bebisim yok malesef mina revieter takvim yapti ugur getirr diye ona getirdi hemen bende yaptim banada ugur getirsin diye bende sogan kürünü kullandim lekelenmem oldu ayin 16 sindan beri hala azicik var Ama adet olmadim kizlar nasil oluyor anlamadim 8 aylik evliyimm :-(
Insallah canm hepinize nasip etsin Allah imMaşallah canım sağlıkla doğur inşallah bebişini :)
Amin canım benim :)Insallah canm hepinize nasip etsin Allah im
Ay canım pardon ya.. Hadi o zaman sıradaki benimmmmm. Sende hamile kalırsan ben de takvim yapcam. O yüzden hemen bir test yap ve hayırlı haberler ver bize :) Bana da uğur getirsin. Artık benden sonra kim gönüllü bilmiyorum :)
Canım dur bakalım adet tarihin gelsin biSoğan kürü son gün hiç mi belirti olmaz ya ben heralde yumurtlamadım
sabır kalmadıCanım dur bakalım adet tarihin gelsin bi
Aaaa maşallah canımmmmm hayırlı olsunOrdinary Personn darisi sana tum isteyenlere canim bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mucizen resmen yaa :) ben de hemen yapıcam takvimOyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Yaptım bakalım olmuş mu :)Nasıl yapılıyor takvim :) bulamadım
Olmamış :/Yaptım bakalım olmuş mu :)
Lekelenme falan oldu musende canım kaç günün gecikti nasıl oldu bi kısaca anlatırmısın :) belirti yaşadın mı...Oyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn
Aynn canim ya aynnMucizen resmen yaa :) ben de hemen yapıcam takvim
Lekelenme falan oldu musende canım kaç günün gecikti nasıl oldu bi kısaca anlatırmısın :) belirti yaşadın mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?