Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ay canım pardon ya.. Hadi o zaman sıradaki benimmmmm. Sende hamile kalırsan ben de takvim yapcam. O yüzden hemen bir test yap ve hayırlı haberler ver bize :) Bana da uğur getirsin. Artık benden sonra kim gönüllü bilmiyorum :)

Ayy insallahhhh cnm bnm yarin sabah ilk idrarla yaparim haber veririm insallah bakalim

5 gündür lekelenme var demiştim kızlar dün bir idrar testi daha yaptım yine negatif bugun de iyice azaldı sırf kahverengi leke ve günlük pedime bile değmiyor silince görüyorum. Gecen ay da böyle olmustu böyle olunca yumurtlamamı da hesaplayamam ki
Napıcam bilmiyorum kasıklarım da ağrıyor ama gelmiyor adetim

Oyyy canimsinnnn canimm bende cokkk mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn insallah bak ben yara yaktirdim 've bi hafta oncesinden bir yada ikikez iliskiye girdik narkoz aldim sogan suyu kullandim hic ummadim bebisim olacagini ama az once test yaptim hemen cikti cizgi belirgin sekilde 5 haftalik cunku hesaba gore rabbim ol derse olu verir asla umudunuzu yitirmeyin asla olmaz dedim bu ay imkansiz gorunce sok oldumm bu bi kerelik iki kerelik iliskide basinda kalmisim hemen ya allahim sizlere nasip etsin insallahhhjh bebis takvimi yapin ugurlu geliyor gercektenn

Mucizen resmen yaa :) ben de hemen yapıcam takvim

Lekelenme falan oldu musende canım kaç günün gecikti nasıl oldu bi kısaca anlatırmısın :) belirti yaşadın mı...

Lekelenme falan oldu musende canım kaç günün gecikti nasıl oldu bi kısaca anlatırmısın :) belirti yaşadın mı...

Lekelenmem oldu cnm ayin 16 sindan beri sonrada adet gunumde kesildi cok az gelemye basladi yok diyecek kadar 've adetim 25 siydi bugun 1 ayin iste 4 gun gecikti sayilir cnm

Canim benim takvimin altinda hamilelik takvimi-imza alanina eklemek icin dokunun yaziyor ya oraya tikla orda bi editor link paylasmis once alttaki links tikla son adet tarihini yaz bebegin tahmini dogacagini gosterir sonrada cik ordan ikinci linke tikla profilin cikicak ordan asagi in tahmini dogum tarihini yaz 've asagi in kaydet bu kadar yap bakalim insallah olur bende ilk yapamadim sonra mina yardimci oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…