Amin canim,tabi hayirlisi ama zaman gecti bayaHayırlısı buymuş demek ki tatlım :) sağlıkla sıhhatle gelsin :)
Ozaman sen sabah atesini olcmeye unutma,bakalim kac cikiyorcanım valla böyle bişey uçuşmuyordu ama bişeyler vardı ve tabaka vardı yüzeyinde
Benim ateşim normalde 35lerde ama dün ölçtüm sabah kalkmadan 36.3tüOzaman sen sabah atesini olcmeye unutma,bakalim kac cikiyor
Dil altindanmi olctun? Hamilelik bawladi zanan yukseklere cikmali.Benim ateşim normalde 35lerde ama dün ölçtüm sabah kalkmadan 36.3tü
Bu arada vucud atesin cok dusuk senin 35 olmaz boyle. 36 olmali normaliBenim ateşim normalde 35lerde ama dün ölçtüm sabah kalkmadan 36.3tü
Dil altı evet. Bilmiyorum ki 35.8 filan olur bazen 9 olur meraktan ölçmüştüm öncedenBu arada vucud atesin cok dusuk senin 35 olmaz boyle. 36 olmali normali
ayy canim ne kusuru ya..ay coook wukur..kac haftalik acaba?bende kac gundu ates yuksek oluyodu bu gun ama ozur dilerim kahverengi bi wey geldi cook az leke gibi ve durdu daha hastalanmama 4gun var ya bu ne..belki de hasta oldum ama idrar koyu tortularda var ama umitsizim galiba geliyolar kirmizilarCanim kusura bakmayin partladim bende internetim bitmis giremedim ki sayfaya .aldim bu gun, sonuc hamissss tam anliyamadim ama 16199 cikti. Sonucu vern zaten guldu dedi bekliyormuydun
canım o yerleşme kanaması olabilir ama kanama fazlalasirsa ya kimyasal gebelik yada normal regl olmuş oluyorsun..ayy canim ne kusuru ya..ay coook wukur..kac haftalik acaba?bende kac gundu ates yuksek oluyodu bu gun ama ozur dilerim kahverengi bi wey geldi cook az leke gibi ve durdu daha hastalanmama 4gun var ya bu ne..belki de hasta oldum ama idrar koyu tortularda var ama umitsizim galiba geliyolar kirmizilar
Ay inwAllah canim yerlewme kanamasidir..aslinda ben adet olunca cook agri oluyo ama hafif bi agri oldu bu defa..cook kotu oldum ya resmen hayal kirigligi..kewki kirmizilar gelmesin de bebiw gelsincanım o yerleşme kanaması olabilir ama kanama fazlalasirsa ya kimyasal gebelik yada normal regl olmuş oluyorsun..
4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewmeayy canim ne kusuru ya..ay coook wukur..kac haftalik acaba?bende kac gundu ates yuksek oluyodu bu gun ama ozur dilerim kahverengi bi wey geldi cook az leke gibi ve durdu daha hastalanmama 4gun var ya bu ne..belki de hasta oldum ama idrar koyu tortularda var ama umitsizim galiba geliyolar kirmizilar
4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim
Bende olmadı öyle bişey canım devam ederse doktora görün bence yarayla ilgili bişey olabilir Allah korusun görünmende fayda varKizlar sogan kurunu kullanalim 13 gun oldu 've yarayi yaktiralim bir hafta oldu simdi adetime iki hafta kadar falan var ama benden pembe cok acik kan geldi niye boyle bi sey oldu anlam veremedim
Sogan kuru kullanip pembe kan gelen var mi sizde oldu mu
InwAllah canim benim sag salim kucagina alirsin4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewme
cook wukur canim inwAllah sag salim kucagina alirsin Amin..4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewme
Canim benim cok uzuldum gecmiw olsun inwAllah yine olur en yakin zamandaay inşAllah sağ salim en hayırlı şekilde gelir canım..bundan 15 gün önce erken gebelik testi ile ikinci çizgiyi gördüm o gece beni bi sancı tuttu sonra lekelenmeler derken git göre fazlalaştı kanda hcg değerim çok düşük olduğu için tutunamadan düştü aslında gidip kan testi yaptirabilirsen sonuç bellidir..bide doktor bana yerleşme kanaması fazla hareket etme belki tutunur demişti sen yinede her ihtimale karşı çok hareket etme canım hep yarış pozisyonunda ol bide ayaklarını usutme dusta alma yerleşme kadar inşAllah eğer varsa
Soğan Kür kullandığın ay mi oldu? Inşallah bir daha hamile kalırsın bu sefer tutunur miniğinay inşAllah sağ salim en hayırlı şekilde gelir canım..bundan 15 gün önce erken gebelik testi ile ikinci çizgiyi gördüm o gece beni bi sancı tuttu sonra lekelenmeler derken git göre fazlalaştı kanda hcg değerim çok düşük olduğu için tutunamadan düştü aslında gidip kan testi yaptirabilirsen sonuç bellidir..bide doktor bana yerleşme kanaması fazla hareket etme belki tutunur demişti sen yinede her ihtimale karşı çok hareket etme canım hep yarış pozisyonunda ol bide ayaklarını usutme dusta alma yerleşme kadar inşAllah eğer varsa
Allah razı olsun inşAllah canım Rabbim hayırlı vakitte beklediğimizi en hayırlı şekilde versin inşAllah..Canim benim cok uzuldum gecmiw olsun inwAllah yine olur en yakin zamandabu gun cok iw yaptim ayaktada cok durdum belki de adetdir erken gelmiw bakalim canim artik hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?