• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar merhaba hayırlı akşamlar izninizle bir soru soracaktım da ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bi kaç gündür bu soğan küpüne başladım zayıfı iştahım iyice kapanıyor diye içemiyorum akşam yemeklerinden önce 1 bardak içiyorum yinede etkisi olur mu?

Canim kusura bakmayin partladim bende internetim bitmis giremedim ki sayfaya .aldim bu gun, sonuc hamissss tam anliyamadim ama 16199 cikti. Sonucu vern zaten guldu dedi bekliyormuydun :anneadayı::KK200:
ayy canim ne kusuru ya..ay coook wukur..kac haftalik acaba?bende kac gundu ates yuksek oluyodu bu gun ama ozur dilerim kahverengi bi wey geldi cook az leke gibi ve durdu daha hastalanmama 4gun var ya bu ne..belki de hasta oldum ama idrar koyu tortularda var ama umitsizim galiba geliyolar kirmizilar:KK43:

ayy canim ne kusuru ya..ay coook wukur..kac haftalik acaba?bende kac gundu ates yuksek oluyodu bu gun ama ozur dilerim kahverengi bi wey geldi cook az leke gibi ve durdu daha hastalanmama 4gun var ya bu ne..belki de hasta oldum ama idrar koyu tortularda var ama umitsizim galiba geliyolar kirmizilar:KK43:
canım o yerleşme kanaması olabilir ama kanama fazlalasirsa ya kimyasal gebelik yada normal regl olmuş oluyorsun..

ayyy
canım o yerleşme kanaması olabilir ama kanama fazlalasirsa ya kimyasal gebelik yada normal regl olmuş oluyorsun..
Ay inwAllah canim yerlewme kanamasidir..aslinda ben adet olunca cook agri oluyo ama hafif bi agri oldu bu defa..cook kotu oldum ya resmen hayal kirigligi..kewki kirmizilar gelmesin de bebiw gelsin:dua:

4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewme:dua:

ay inşAllah sağ salim en hayırlı şekilde gelir canım..bundan 15 gün önce erken gebelik testi ile ikinci çizgiyi gördüm o gece beni bi sancı tuttu sonra lekelenmeler derken git göre fazlalaştı kanda hcg değerim çok düşük olduğu için tutunamadan düştü aslında gidip kan testi yaptirabilirsen sonuç bellidir..bide doktor bana yerleşme kanaması fazla hareket etme belki tutunur demişti sen yinede her ihtimale karşı çok hareket etme canım hep yarış pozisyonunda ol bide ayaklarını usutme dusta alma yerleşme kadar inşAllah eğer varsa

Kizlar sogan kurunu kullanalim 13 gun oldu 've yarayi yaktiralim bir hafta oldu simdi adetime iki hafta kadar falan var ama benden pembe cok acik kan geldi niye boyle bi sey oldu anlam veremedim
Sogan kuru kullanip pembe kan gelen var mi sizde oldu mu
Bende olmadı öyle bişey canım devam ederse doktora görün bence yarayla ilgili bişey olabilir Allah korusun görünmende fayda var

4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewme:dua:
InwAllah canim benim sag salim kucagina alirsin :dua:
cook wukur canim inwAllah sag salim kucagina alirsin Amin..:dua: :KK46:ay hayirlisi artik bakalim bekleyelim bu akwam geliyomu

ay inşAllah sağ salim en hayırlı şekilde gelir canım..bundan 15 gün önce erken gebelik testi ile ikinci çizgiyi gördüm o gece beni bi sancı tuttu sonra lekelenmeler derken git göre fazlalaştı kanda hcg değerim çok düşük olduğu için tutunamadan düştü aslında gidip kan testi yaptirabilirsen sonuç bellidir..bide doktor bana yerleşme kanaması fazla hareket etme belki tutunur demişti sen yinede her ihtimale karşı çok hareket etme canım hep yarış pozisyonunda ol bide ayaklarını usutme dusta alma yerleşme kadar inşAllah eğer varsa
Canim benim cok uzuldum gecmiw olsun inwAllah yine olur en yakin zamanda:dua:bu gun cok iw yaptim ayaktada cok durdum belki de adetdir erken gelmiw bakalim canim artik hayirlisi

Soğan Kür kullandığın ay mi oldu? Inşallah bir daha hamile kalırsın bu sefer tutunur miniğin

Back