Sağol canım hayırlısı inşAllah yok soğan kürüne yeni başladımSoğan Kür kullandığın ay mi oldu? Inşallah bir daha hamile kalırsın bu sefer tutunur miniğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım hayırlısı inşAllah yok soğan kürüne yeni başladımSoğan Kür kullandığın ay mi oldu? Inşallah bir daha hamile kalırsın bu sefer tutunur miniğin
Ay canımmm inanılmaz şiştiiiim adetim mi geliyor noluyor davul gibi karnım4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewme![]()
Amin canim inwAllahAllah razı olsun inşAllah canım Rabbim hayırlı vakitte beklediğimizi en hayırlı şekilde versin inşAllah..
Ay canımmm inanılmaz şiştiiiim adetim mi geliyor noluyor davul gibi karnım4-5haftadir qaliba cunki cok yuksek cikti tatlil. Sabr canim bakalim nedir sendeki ya adet ya yerlewme![]()
Bende olmadı öyle bişey canım devam ederse doktora görün bence yarayla ilgili bişey olabilir Allah korusun görünmende fayda var
Ayy gercektenmi? Bende oyle olmusyum wiwmiwtim davul gibi qazda vardi hele,adet olsamda lurtulsam diyordum ya oderece.ayy inwallah guzel olurAy canımmm inanılmaz şiştiiiim adetim mi geliyor noluyor davul gibi karnım![]()
Canim cok agir iwlere kalkiwma kendini qoru,ne olur ne olmaz belli olmaz bu iwler. Bak bende cok fazla ev iwi her seye kendim gucenrim,ama bu kac aydir dikkat etmeye bawladim. Sende diqqet eyle oyle bir an tutunurki haberin olmazCanim benim cok uzuldum gecmiw olsun inwAllah yine olur en yakin zamandabu gun cok iw yaptim ayaktada cok durdum belki de adetdir erken gelmiw bakalim canim artik hayirlisi
Sag elim senin basina canim,cok merak ettim simdi senin durumun nasil olacak. InssssssInwAllah canim benim sag salim kucagina alirsin
cook wukur canim inwAllah sag salim kucagina alirsin Amin..![]()
ay hayirlisi artik bakalim bekleyelim bu akwam geliyomu
Ayyyy aynen oyleee olayım da kurtulayım diyorum fenalardayım bi de Annemlerdeyim yengemin burnundan getirdim ay ay diye diye :) ne zaman geçer ki YaaAyy gercektenmi? Bende oyle olmusyum wiwmiwtim davul gibi qazda vardi hele,adet olsamda lurtulsam diyordum ya oderece.ayy inwallah guzel olur![]()
Canim ben tam anlymd sen banami yazdin ben cevb veremedim?bide belirtilerin varmı hiç?
Ayyyy aynen oyleee olayım da kurtulayım diyorum fenalardayım bi de Annemlerdeyim yengemin burnundan getirdim ay ay diye diye :) ne zaman geçer ki YaaAyy gercektenmi? Bende oyle olmusyum wiwmiwtim davul gibi qazda vardi hele,adet olsamda lurtulsam diyordum ya oderece.ayy inwallah guzel olur![]()
Yarın zorla idrar testi yaptırıcak bana yengemCanim ben tam anlymd sen banami yazdin ben cevb veremedim?
Ay hadi hayirlisi,bide belim kopuyordu sanki. Benim baw wiwirdecek adamin yoktu yine senin var. Kac gunun kaldi? Inssss ya cok istiyorum sizinde sevinmenizi hepimiz hamisss olalim burdaAyyyy aynen oyleee olayım da kurtulayım diyorum fenalardayım bi de Annemlerdeyim yengemin burnundan getirdim ay ay diye diye :) ne zaman geçer ki Yaa
Yapsanmi acaba bir test vallah ya :)))Yarın zorla idrar testi yaptırıcak bana yengem![]()
Nasıl anlıyorsunuz yumurtladıpınızıBen normalde 17. Gün yumurtlardım bu ay 14. Gün yumurtladım
Bende cok merak ediyorum vallah anlamiyorum. Heralde ovulyasyon testlerini kullaniyorlarNasıl anlıyorsunuz yumurtladıpınızı
Canim sen nasil oldun,senin yaranda mi sorun oldu,kanamanmi geldi?Cvbin icin cok tesekkurler cnm bnm
Canim sen nasil oldun,senin yaranda mi sorun oldu,kanamanmi geldi?