• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim benim cok uzuldum gecmiw olsun inwAllah yine olur en yakin zamanda:dua:bu gun cok iw yaptim ayaktada cok durdum belki de adetdir erken gelmiw bakalim canim artik hayirlisi
Canim cok agir iwlere kalkiwma kendini qoru,ne olur ne olmaz belli olmaz bu iwler. Bak bende cok fazla ev iwi her seye kendim gucenrim,ama bu kac aydir dikkat etmeye bawladim. Sende diqqet eyle oyle bir an tutunurki haberin olmaz

Ayy gercektenmi? Bende oyle olmusyum wiwmiwtim davul gibi qazda vardi hele,adet olsamda lurtulsam diyordum ya oderece.ayy inwallah guzel olur :dua::anneadayı::KK200:
Ayyyy aynen oyleee olayım da kurtulayım diyorum fenalardayım bi de Annemlerdeyim yengemin burnundan getirdim ay ay diye diye :) ne zaman geçer ki Yaa

Ayy gercektenmi? Bende oyle olmusyum wiwmiwtim davul gibi qazda vardi hele,adet olsamda lurtulsam diyordum ya oderece.ayy inwallah guzel olur :dua::anneadayı::KK200:
Ayyyy aynen oyleee olayım da kurtulayım diyorum fenalardayım bi de Annemlerdeyim yengemin burnundan getirdim ay ay diye diye :) ne zaman geçer ki Yaa

Ay hadi hayirlisi,bide belim kopuyordu sanki. Benim baw wiwirdecek adamin yoktu yine senin var. Kac gunun kaldi? Inssss ya cok istiyorum sizinde sevinmenizi hepimiz hamisss olalim burda

Canim sen nasil oldun,senin yaranda mi sorun oldu,kanamanmi geldi?

Bilmiyorum ki cnm bende anlamadim lekelenmem oldu Kan geldi yani neden oldu anlamadim adetime baya var daha anlam veremedim yarin doktorumu arayip sorucam artik simdide kahverengi sarimsiya dondu kesildi gibi

Back