• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kaç olması gerekli bu sabah üşüdüm çok fazla üşüdüm ayyy inşşş yüksekmi çıkıcak
Dil altindan olcmelisin yataktan kalkmadan. Yuksen olmali 36.8 37 lerde. Ben oyle kontrol ettim gordum aa bir hafta boyunca 37 ama adet gunu gecti kesin dedim hem adet yok hem atesim yuksek demek hamilel var

merhaba arkadaşlar. soğan kürü mucizesine sonuna kadar inanan biriyim. çevremde çok örneklerini gördüm ve duydum. ben çok fazla sisitit geçiren biri iken bu kürle sistit diye bişi kalmadı bende. vajinitim çok oluyodu sadece 1 haft içsem akıntım bitiyodu. bizde 3 aydır korunmayı bıraktık. yarın adet günüm. normal her ay yaşadığım belirtileri yaşıyorum. en önemlisde sivilcelendim. zaten 30 günde 1 adet görürürm. herhangi bi pko gibi öykümde yok. ama karar aldım adtimin 7.günü kendim bu küre başlayacağım ve kesintisiz 2 ay kullanıcam. gerisi Allah tan. ama dediğim gibi ciddi anlamada inancım tam. eşimede ihtiyacı varmı yokmu bilmiyorum ama yinede önlem amaçlı keçiboynuzu alıcam bu sabah. o sevmediğini iğrenç olduğunu söyledi o yüzden pekmezinide alıcam. elimdn geldiğince normalinid pkmzide kendim kürümü uyguladığım süre içinde ona yedircem. dediğim gibi gerisi Allhtan. 5 aydır annemin dırdırı SOĞANsuyu iç soğan suyu iç bak hamile kalamican diyodu da kadını dinlemiyodum. hepimiz için hayırlısı. sizleride takipte kalıcam arkadaşlar. bu arada bende HEMŞİREYİM.kadın doğum VE yenidoğan alanlarım. sormak istedikleriniz olursa bidiklerimi paylaşmaktan çekinmem. allahım hepinizin yrımcısı olsun. Anne babasına ve bilhassa vatanına hayırlı evlatlar nasıp eylesin.... sağlıkla kalın.
Çok çok teşekkürler şimdiden benim sorum miyomla ilgili bende miyom var ve doktor hamile kalmaya engel değil diyor soğan suyuyla miyomundan kurtulan duydunuz mu hiç

ben dün test yaptım dayanamadım hemde 3 tane yaptım 1. silik 2 çizgi çıktı ama diğer 2 tek çizgi tek çizgi çıkan aynı marka çift çıkan farklı marka artık yarın inş adet olmazssam pazartesi kan yaptıracağım inşşşş
Bi belirtin var mı canım benim üç günüm var adetime merak ettim senin belirtilerini

Kızlar bugün soğan suyunda dördüncü günüm.sanki beyaz bazende şeffaf akıntı oluyor sizde de oldu mu

kızlar size bir şey sorucam. dün test yaptım negatif demiştim. sonra ben bunu çantaya attım bugün bir baktım aşırı derecede silik bir çizgi var. böyle başınıza gelen bir durum oldu mu

Kizlar sogan kurunu kullanalim 13 gun oldu 've yarayi yaktiralim bir hafta oldu simdi adetime iki hafta kadar falan var ama benden pembe cok acik kan geldi niye boyle bi sey oldu anlam veremedim
Sogan kuru kullanip pembe kan gelen var mi sizde oldu mu

Canım dediğin tortuyu doğru anladıysam eğer bugun gördüm :KK70: psikolojim bozuldu galiba :KK70:
Aaa gordunmu tortuyu :)) nasildi diye sorcam :KK70: ben oyle anlamistim canim,bir baktim idrarimin icinde bir seyler ucusuyor minik minik tortular.haydi hayirlisi kiz sevindim vallah

Aaa gordunmu tortuyu :)) nasildi diye sorcam :KK70: ben oyle anlamistim canim,bir baktim idrarimin icinde bir seyler ucusuyor minik minik tortular.haydi hayirlisi kiz sevindim vallah
:D canım valla böyle bişey uçuşmuyordu ama bişeyler vardı ve tabaka vardı yüzeyinde :D

Back