• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Biz bu iki aydır tam anlamıyla istiyoruz ve düzenli ilişki yaşıyoruz gecen ay umutluydum baya belirti vardı cunku. Mavi damarlar oluşmaya başlamıştı göğsümde ve inanılmaz hassasiyet vardı ama adete girdim acaba o zaman vücut kendisini gebeliğe mi hazırlıyor diye düşündüm bu ay olur mu acaba diye sorular kafamda hep ..
Birde benim piskolojimi gor,artik marketten ped bittikce almaya nefter etmistim, yinemi sen diye gorecek gozum yoktu sanki suclusu peddir :))

Birde benim piskolojimi gor,artik marketten ped bittikce almaya nefter etmistim, yinemi sen diye gorecek gozum yoktu sanki suclusu peddir :))
Hayırlısı diyip beklicem bakalım Pazartesi'yi beklicem. Düşünmemem de gerekiyor stres yapınca geçikiyor benim :( şimdi uyuyayım düşünmeden :) iyi geceler canım benim

Canim gercektem degerin baya yuksek ikiz degilsede 5 haftalik falansin zaten tahmin etyigin tarihe 2 hafta ekleyip ole hesapliyolar bence haftasonunda kese cok rahat gorunur benim 236ydi degerim kan testi yaptirdigimda 10 gun bekledm keseyi gormek icin ? Hadi hayirlisi ikizsede cok tatliss :)

Canim uzulme cok olur yeterki inan,reglin basladimi bu gun? Genelde test ancak regl 3 gun gecikmeden sonra goaterir tam sonucu benim bildigim. Sen yeter ki inan. Bak bende 6 aydi mucadele ediyordum hele piskoloji ayy cok agliyordum hele su son kac hafta.ama guzel haber aldim inwallah sizde alirsiniz sizin icinde cokk dua ediyorum :dua::dua:
Yok henüz başlamadı Can'ım. Amin inşallah çok istiyorum fakat dünden beri bel ağrılarım var Allahım kısa zamanda bana da gösterir inşallah kuzum

Arkadaslar geçen sene nisanda beri ugrasiyorun gebe kalmak için 2. Çocuğu düşünüyoruz bi ara verdik eylülde doktora gitmeye başladım ve pko baslangici varmis çatlama sorunu yaşıyorum klomen ve çatlama iğnesi oldum ilk ay bos geçti ikinci ay gitmedim ve kimyasal gebelik geçirdim sonra bi ay ara verdim yine klomen ve çatlama iğnesi sonuç yalancı kese olustu ve yine hüsran buay ara verdi doktor regl zamanı yine gidicem doktora ama sogan kurunu yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum çok duydum hamile kalanları ama bazılarında adet düzensizliği falan yapmış kanamaları olmuş acaba denge mi bozar mı yoksa denesemmi
günaydın cnm ben 10 gün sabah akşam yaptım kanamam olmadı ancak bel kasık ve göğüsümde ağrılar oluştuğu için devam edemedim.adet günüm yarın bakalım bekliyorum hala ağrılarım devam ediyor inş sana da şifa olur rabbim bizede 2. kez yaşatır inşşşşşş

Canim gercektem degerin baya yuksek ikiz degilsede 5 haftalik falansin zaten tahmin etyigin tarihe 2 hafta ekleyip ole hesapliyolar bence haftasonunda kese cok rahat gorunur benim 236ydi degerim kan testi yaptirdigimda 10 gun bekledm keseyi gormek icin ? Hadi hayirlisi ikizsede cok tatliss :)
Canim wawirdim bende oluyormu boyle bor rakam??

Olur tabiki ikizse zaten cok normal degilsede her gun 2 ye katlaniyo betahcg degeri sen 5 artilardasin bence suan biz 5 arti 2lerde keseyi gormustuk ama ikizsede ztn 2 kese de gorunur duruma gelmistir haftasonu gidin kontrole

Olur tabiki ikizse zaten cok normal degilsede her gun 2 ye katlaniyo betahcg degeri sen 5 artilardasin bence suan biz 5 arti 2lerde keseyi gormustuk ama ikizsede ztn 2 kese de gorunur duruma gelmistir haftasonu gidin kontrole
Erken diye de korkuyorum doktora giymeye,bende kaldim dusunerek ya 2 haftalik yada 5 haftaliko_Oo_O ikiz olsa ahh ne guzel olur bir tasla iki kuw

Poliklinikte kadin doktoru yoktu,yoksa gosterirdim sonuclari. Kadin dogum doktoru olmadigundan zaten genel cerahhiyeden aldim test icin bakrod oyle yaptirdim . Cevabi alirken kiz gulumsedi bekliyirmuydun dedi,anladim ki tamam artik kesin hamisin . Beklemezmiyim 4 gozle :halay:

2 haftalik olmasina imkan yok kuzucum yani dedigim gbi benim degerim 236ydi 4 gun sora dr a gttim her gun 2ye katlandigini dusunsen 3200 falanken keseyi gorduk biz minnacikta olsa ztn bebek cok daha sora gorunuo bekleyebiliosan bekle tabide bn 3 hafta ust uste gttm dayanamadm, smdi 3 hafta aralk koydu dr bekliorm haftaya cmt gidicem

2 haftalik olmasina imkan yok kuzucum yani dedigim gbi benim degerim 236ydi 4 gun sora dr a gttim her gun 2ye katlandigini dusunsen 3200 falanken keseyi gorduk biz minnacikta olsa ztn bebek cok daha sora gorunuo bekleyebiliosan bekle tabide bn 3 hafta ust uste gttm dayanamadm, smdi 3 hafta aralk koydu dr bekliorm haftaya cmt gidicem
Evt 2 ye katlaniyormus,dun arastirdim netten oyleymis,bide online hesablama var orda 4 hafta 5 gundesin diyor. Olabilir. 15 aralikta adet gordum, 13 ocakta 1 gun gordum

Iste arti 1 eksi 1 die bise var sen 1 hafta ondede olabilirsin ikiz deilse tabi ben mesela 1 hafta gerideyim gec ovulasyon olms normalde 9. Haftada olmam gerekirken 8 deym suan

Iste arti 1 eksi 1 die bise var sen 1 hafta ondede olabilirsin ikiz deilse tabi ben mesela 1 hafta gerideyim gec ovulasyon olms normalde 9. Haftada olmam gerekirken 8 deym suan
Hayirlisini en onemlisi Rabbim kucagimiza almaya nasib etsin,eli ayagi düz gelsin

ben dün test yaptım dayanamadım hemde 3 tane yaptım 1. silik 2 çizgi çıktı ama diğer 2 tek çizgi tek çizgi çıkan aynı marka çift çıkan farklı marka artık yarın inş adet olmazssam pazartesi kan yaptıracağım inşşşş
Inwallah. Ov atesini ölc sabah yataktan kalkmadan bakalim yuksekmi

Back