Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kaç olması gerekli bu sabah üşüdüm çok fazla üşüdüm ayyy inşşş yüksekmi çıkıcak
Dil altindan olcmelisin yataktan kalkmadan. Yuksen olmali 36.8 37 lerde. Ben oyle kontrol ettim gordum aa bir hafta boyunca 37 ama adet gunu gecti kesin dedim hem adet yok hem atesim yuksek demek hamilel var

Çok çok teşekkürler şimdiden benim sorum miyomla ilgili bende miyom var ve doktor hamile kalmaya engel değil diyor soğan suyuyla miyomundan kurtulan duydunuz mu hiç

Bi belirtin var mı canım benim üç günüm var adetime merak ettim senin belirtilerini

Kızlar bugün soğan suyunda dördüncü günüm.sanki beyaz bazende şeffaf akıntı oluyor sizde de oldu mu

İnşallah canım benim.yani çok akıntı yok ama ne bilim bişeyler olsun istiyorum
Devam et içmeye tamamen temizlenirsin canım farkedeceksin daha dinç ve iyi hissedeceksin zaten. Allahım şifa etsin hepimize ne zamandır istiyorsun canım rahatsızlığın var mı

kızlar size bir şey sorucam. dün test yaptım negatif demiştim. sonra ben bunu çantaya attım bugün bir baktım aşırı derecede silik bir çizgi var. böyle başınıza gelen bir durum oldu mu

Kizlar sogan kurunu kullanalim 13 gun oldu 've yarayi yaktiralim bir hafta oldu simdi adetime iki hafta kadar falan var ama benden pembe cok acik kan geldi niye boyle bi sey oldu anlam veremedim
Sogan kuru kullanip pembe kan gelen var mi sizde oldu mu

Canım dediğin tortuyu doğru anladıysam eğer bugun gördüm psikolojim bozuldu galiba
Aaa gordunmu tortuyu :)) nasildi diye sorcam ben oyle anlamistim canim,bir baktim idrarimin icinde bir seyler ucusuyor minik minik tortular.haydi hayirlisi kiz sevindim vallah

Aaa gordunmu tortuyu :)) nasildi diye sorcam ben oyle anlamistim canim,bir baktim idrarimin icinde bir seyler ucusuyor minik minik tortular.haydi hayirlisi kiz sevindim vallah
canım valla böyle bişey uçuşmuyordu ama bişeyler vardı ve tabaka vardı yüzeyinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…