S.a bayanlar hepinize bi umut olsun die yazıyorum yazılarımı rabbim o kadar büyükkü biz sabredemiyoruz ama 5senelik ewliyim ve bu zamana kadar hiç gebeligim olmadı geçen sene mart ayında bir kez
tüp bebek denedik olmadı eşimde sperm azlıgı ve sayı düşüklügü bendede adet düzensizligi wardı. Negatif tüp bebekten sonra baya bi yıkıldım ve o ay etrafımda o kadar çok hamile wardı ki normal olan psikolojim bile alt üst oldu hiçbir yere gidip çıkmak bile istemiyodum hayatttan sogudum gibi bişey oldu ve her hamile gördügümde ve duydugumda o kadar imreniyo ve aglıyodum ki size anlatamam. Ocak ayında dedim şu sogan suyunu bi deniyim nasıl olsa ewde olan bişey yapsam elimemi yapışacak dedim ve on beşgün düzenli sabah akşam aç karnına bir su bardağı demleyip içtim ve eşimede iki şişe keçi boynuzu pekmezi aldık oda sabah akşam resmen üç dört yemek kaşıgı içmeye başladı. Bazen bi kaşık içip akşam bi kaşık içti. Bazende bu durumu abarttı ocak 1de adet oldum 6da temizlendim. TAbi sogan suyuna 8.de başladım iki gün sonra yani. Neyse o ay bitti eşimde iki şişeyi bitirdi tabi:) şubat ayı geldi bir oldu iki oldu üç oldu ben adet olmuyorum ama ihtimal bile wermiyorum olurum die 4. 5ve 6sı gibi pembemsi lekelenmelerim gelmeye başladı dedim benimki geliyo hadi hayırlı bi baktım kan rengine çevirmeden kesildi o iki üç gün Alla alla bu neyin nesi dedim ve temizlendim. AMA içimede bi kurt düştü tabi geç gelse bile gelirdi die bide o kadar onbeşgün sogan suyu içtim ne gününde geldi nede adetim devam etti dedim. Eşim habire test yapalım diyo ama ben istemiyorum tabi sakın alma diyorum bu ewe testi. Ama belirti olarakta bi kaç kez bulantım oldu kasıklarımda ve rahmimde batmalar oldu hep diyodum heralde bidaha adet olcam gelmeyince die düşünüyodum. Ve gögüslerdede bir gün bi acı hissettim dokununca kii benim adet olmama yakın bile olmaz böyle belirtiler içime kurt düşüyo ama ihtimal vermek istemiyorum olmaz die eşim bir gün tutturdu test aldı zorla ama ben o kadar önemsiz yapıyorum ki çıkmıycak yine yıkılacam die bide ne görüyüm o ikinci çizgi belirdi ve ben şokkkk elim ayagım titredi tepki veremiyorum tabi. Direk eşime gösterdim ve benim gördügümü sende görüyomusun dedim oda ewet dedi ve hemen bi hastaneye gittik kan tahlili yaptırmaya lan degerimdw 1230çıkmazmı oda bi şokk ama biz sevinçten havalara uçtuk anlayacagınız Rabbim ol deyince oluyomuş vakti zamanı gelince oluyomuş ama o ay sogan suyu ve keçi boynuzu pekmezide şifa oldu tabi daha önce hiç denemedik çünkü beş senelik ewlilik hayatımız boyunca. Bugün doktora gittim bebişim daha çok küçükmüş dört beş haftalık dedi ufaklık iki hafta sonra kalp atışını dinliycez inşalllah bu söylediklerimde herkeze umut olsun selam ve dua ile...