• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Rabbim isteyen herkese versin inş soğan suyu içmeme ragmen hamile değilim bu ayda bata 4 gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm :KK43:
Canim ama daha 4 gunun var,test yapmak icin erken bence,adet olursan da canim uzulme bir soraki aya olur canim

4 gun kala idrarda cikmamasi normal bnm r gun gectiginde bile asiri silik cikmisti dollenme zamaniyla alakali adet zamani gecmeden test yapmayin yaniltici oluo kizlar

Dilow Dilow Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh:nazar::nazar::KK200::anneadayı:

Dilow Dilow Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh:nazar::nazar::KK200::anneadayı:
Inanki su an bi qarib geliyor dusundukce, gercekten de qarib bir diygu bir his bi aglafim bi guldum mutluluktan. Gercekten cokk cokk dua ediyorum sizin icin. Inwallah seninde guzel haberini aliriz :anneadayı::KK200:

Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Insallahhhhh darisi basiniza arkadaslarim :KK46::KK46:

Back