• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Asagi yukari degerden belli olur sen yaptir sonucu yaz ben sana asa yukari solerm bise kendimnkiyle karsilastirip kan verdikten sora dr unu haberdar et 5. Haftadan once kese gorunmuyo ztn ben heyecan yapip gitmistm ama 5 yada 6. Haftada muayeneye gtmek daha mantikli ; artk hic bisekilde agir kaldirma cok ani hareketler yapma tansiyonun duser , bide son adet tarihini ezberle heryerde sorucaklar

Asagi yukari degerden belli olur sen yaptir sonucu yaz ben sana asa yukari solerm bise kendimnkiyle karsilastirip kan verdikten sora dr unu haberdar et 5. Haftadan once kese gorunmuyo ztn ben heyecan yapip gitmistm ama 5 yada 6. Haftada muayeneye gtmek daha mantikli ; artk hic bisekilde agir kaldirma cok ani hareketler yapma tansiyonun duser , bide son adet tarihini ezberle heryerde sorucaklar
Yok artik iwe guce gucenmek yok camasir sulari filan, sey sorcam bu idrar testi acaba kac haftalik olunca sonuc veriyor?

Allahım çığlık attım cok sevindim cooook :) maşallah Yaa süper bize bol dua et canım inşallah biz de bu güzel haberi veririz en kısa zamanda :21:
Ayyy sagolun allah hepinizden razi olsun,sen gel bide beni gorrr aglayimmi guleyimmi bilemedim,elim kolum bowaldi. Bol bol dua ediyorum her namazda her aklima geldikce,allahim sizlerede nasib etsin Ya Rabbim :dua::dua:

Ayyy cnm ya insallah cnm benimki gelisse bile bu ay ilişkiye bi kere yada iki kere girdik sonra yarayi yaktirdir iliski yasak 3 hafta artik diğer ay insallah bende hamis olurum hepimiz insallah allahin izniyle olucak bizimkilerde insallahhhhhhhhhhhhhhh

inşş sayılı gün geçer öyle düşün yeterki sonunda gelsin bebişler :)

Sagol cokkk sahol canim amin allhom bu mutlu gunleri hepimize nasib etsin :dua::dua:

benim cuma adet günüm sen de nasıl belirtiler vardı paylşır mısın ? benim göğüsüm ve kasıklarım agrısı devam ediyor test yapmak için erken korkuyorum olumsuz durum istemiyorum taze annişşş olarak belirtileri bahseder misin ? lütfen

Sagol cokkk sahol canim amin allhom bu mutlu gunleri hepimize nasib etsin :dua::dua:
tebrik ederim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede bol bol dua et. Malesef benim bu ay da olmadı kızlar regl oldum iki gün geçince ümitlenmiştim test yapmayı düşünürken oldum. İnş bidaki aya nasıl geçcek bi ay şimdi :KK43::dua:

Back