- 16 Ocak 2017
- 571
- 354
- 23
- 26
Canım
ya
Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım
ya
Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh![]()
Inanki su an bi qarib geliyor dusundukce, gercekten de qarib bir diygu bir his bi aglafim bi guldum mutluluktan. Gercekten cokk cokk dua ediyorum sizin icin. Inwallah seninde guzel haberini alirizDilow Ayy hayali bile cok guzel canimsin cokkkkk sevindim masallah allahim esirgesin oyle guzel duygudur ki tahmin bile edemiyorum rabbim bizede nasip etsinn en kisa zamanda hayirlisi ile insallahhhhhhhh
![]()
Bende subheliyim bakalim kan testi yaptrym sonuclara bakcmAaaa canım senin o zaman gecen ayki implantasyın kanaması olmasın ? Bence sen iki aylık filansın![]()
Hoş geldin canim, variz canim ben varim bu gun test yaptim pozitiv cikti. Yeterki inan canim. Olucak kesinArkadaşlar bende aranıza yeni katıldım soğan kürüne bugün başladım inşallah işe yarar
Var mı bildiğiniz bu kürle hamile kalan birileri
Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Insallahhhhh darisi basiniza arkadaslarimAynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Cevabın için çok teşekkür ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sizler bizlere ümit oluyorsunuzHoş geldin canim, variz canim ben varim bu gun test yaptim pozitiv cikti. Yeterki inan canim. Olucak kesin
Amin canim,sizlerede nasib olsun canimCevabın için çok teşekkür ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sizler bizlere ümit oluyorsunuz
Inanki su an bi qarib geliyor dusundukce, gercekten de qarib bir diygu bir his bi aglafim bi guldum mutluluktan. Gercekten cokk cokk dua ediyorum sizin icin. Inwallah seninde guzel haberini aliriz![]()
cuma benimde normalde dayanmak haftaya yapmak istiyorum inşşş beklemekte cok zor yhaaaa4 gun kala idrarda cikmamasi normal bnm r gun gectiginde bile asiri silik cikmisti dollenme zamaniyla alakali adet zamani gecmeden test yapmayin yaniltici oluo kizlar
Bencede yapma moral bozukluğu olıyo tamamen günün geçince yapman en doğrusu ...
Aynn canim ya insallah bu ay ve mart ayi en çok hamile kalma aylari taş kızımı yani daha önce de soylemistim maşallah subhanallah bak cogu kisi hamile darisi basimiza insallahhhhhhhhhh
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım soğan kürüne bugün başladım inşallah işe yarar
Var mı bildiğiniz bu kürle hamile kalan birileri
Canım bende miyom varmış doktor engel değil hamile kalmaya diyor ama ben yine de korkuyorum bu forumda hep pko lular fayda gördüğünü yazmış acaba miyomu olup da bu kürden fayda gören var mıhoşgeldin canımmmm inş uğurluuu gelir sanda şifa olur beklentilerineee :)
Bende bizden sonrakilere faydalı olması için gün gün yazıyım gelişmeleri ben adetin 7. Günü başladım bugün ikinci günüm kürde. Dün ilk gündü ama akşam sanki hafif bi sancı oldu kasıklarımda ama burdaki yorumlardan mı etkilendim psikolojik mi yoksa gerçek mi bilemedim
Hayırlısı artık