• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sanırım seninle aynı günlerimiz soğanda içtim 10 gün çok düzenli uffff bu stres ayrı dert
Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...

Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...

ayy bende öyleyim kasık göğüsüm sanırım sivilcede çıkardım :( sanırım adet belirtisi bunlar test yapmıycam

bilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime :KK43:
Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyor :dua::dua: benim hic bir sorunum olmadigi halde 6 ay ugrawtim stresi anlatamam hele.Ama inandim sogan kurune cok inandim. Belirtiletim tam adet belirteriydi artik gelseds kurtulsam o derece ,ama sonuc guzel oldu. Sende tatlm inan yeterki :KK19:

Canım sen hamile kaldın mı hiç ne zamandır istiyorsun

evet benim 1 tane oğlum var 10 yaşında bu ikinci olucak inşşşş dr 3,5 cm kist gördü ama zararsız dedi adetle atabilirsin dedi bende soğan kürüne başladım ama tam denildiği gibi kulanamadım :(

Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyor :dua::dua: benim hic bir sorunum olmadigi halde 6 ay ugrawtim stresi anlatamam hele.Ama inandim sogan kurune cok inandim. Belirtiletim tam adet belirteriydi artik gelseds kurtulsam o derece ,ama sonuc guzel oldu. Sende tatlm inan yeterki :KK19:

inş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istemem :( ben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha

inş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istemem :KK43: ben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha
Bende sivilcelendim ki sacimin iclerine minik minik cikmisti dedim ahaaa tamam kesin geliyor. Ve sogan kurunu ben cok dengesiz kullandim ki,duyunca hemen uygulamaya basladim,sonradam oyrendim ki adetten sonra icmek lazimmi,ben ayin ortasinda baslamistim,dediyim buna bakmayarak :anneadayı::KK200:

inş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istemem :KK43: ben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha
Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.

Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.

evet var allah herkeze nasip etsin inş ben çok küçük anne oldum şimdi inş olursa bu ikinci olucak benim idrar rengim koyulaştı onun farkındayım ama dediğin ayrıntıyada dikkat ederim sen bekliyor musun ? hastane desin değil mi

Özür dilerim benim yüzümden ümitsizliğr düşmeyin ben onun için söylemedim herkesde farklı olur inş dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz :)

amin amin canım estafurullah senle ilgili değil ben bugun ruh halim böyle bi sanki adet olucam gibi o yoksa aşk olsun birbirimize destek oluyoruz inş hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Back