- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 36
Arkadaslar bende gittim polikligine kan testi verib geliyorum,yarin sabah 2 de cikacak sinuclar. Hadi hayirlisi
inşşş minnak fasulyeniiii görürüsünnn tatlımmm dualarım seninleee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar bende gittim polikligine kan testi verib geliyorum,yarin sabah 2 de cikacak sinuclar. Hadi hayirlisi
Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...sanırım seninle aynı günlerimiz soğanda içtim 10 gün çok düzenli uffff bu stres ayrı dert
Harika tebrik ederim darısı başımızaCanim miyom dedigi doktorun naai bi tur bilmiyorum ama ben aralik ayinda sogan kurunu uyguladim 4 cm folikul kistim vardi bana da dr engel deil demisti aralikta kur bitti ocakta hamilelik haberimi aldim kistte yok olmus yani faydasi oluo
Olabilir bende soğan suyu içtim şuan bata 2 günüm var çok sancım oldu göğüslerde ağrı çok fazla gazım var üstelikde söylemesi ayıp bağırsaklarım bi tuhaf bi isah olıyorum bi kabız 2 gün önce test yaptım negatif çıktı açıkçası umudımda kalmadı perşembe günü adet olmayı bekliyorum ...
İnşallah fayda etmiştir allah yardımcın olsunben on gün uyguladım 7. günden sonra ağrılarım başladı devam edemedim yaklaşık 5 gündür şiddetli kasık bel ve göğüs hassasiyetim var inş sanada şifalı olur bende merakla bekliyorumm cuma yı bana şifa olmuş mu ?
Bilemedim ki canimAaa niye okadar uzun suruyomuskiiii ???
Sagol canim benim,benimde dualarim sizinledir,takibdeyim haydi hepimiz birden hamissss olalim burda :)) inaniyorum sizinde guzel haberlerinizi yakin zamanda alicazinşşş minnak fasulyeniiii görürüsünnn tatlımmm dualarım seninleee :)
Banimde belirtilerim adet belirtileri gibiydi canimayy bende öyleyim kasık göğüsüm sanırım sivilcede çıkardım sanırım adet belirtisi bunlar test yapmıycam
Banimde belirtilerim adet belirtileri gibiydi canim
Canım sen hamile kaldın mı hiç ne zamandır istiyorsunbilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyor benim hic bir sorunum olmadigi halde 6 ay ugrawtim stresi anlatamam hele.Ama inandim sogan kurune cok inandim. Belirtiletim tam adet belirteriydi artik gelseds kurtulsam o derece ,ama sonuc guzel oldu. Sende tatlm inan yeterkibilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
Tatlm sen sogan kurunu biraktinmi?bilmiyorum bi umutsuzluk çöktü bu gün içime
10 gün kulandım adetin 7. günü başladım çok ağrım oluyor 7 gündür kasıklarım belim dayanamadım ama bırakıncada devam ettiTatlm sen sogan kurunu biraktinmi?
Canım sen hamile kaldın mı hiç ne zamandır istiyorsun
Umutsuz olma canim,bu ay olmazsa bile obir aya olur bence,sogan kuru herkesin derdine derman oluyor benim hic bir sorunum olmadigi halde 6 ay ugrawtim stresi anlatamam hele.Ama inandim sogan kurune cok inandim. Belirtiletim tam adet belirteriydi artik gelseds kurtulsam o derece ,ama sonuc guzel oldu. Sende tatlm inan yeterki
Bende sivilcelendim ki sacimin iclerine minik minik cikmisti dedim ahaaa tamam kesin geliyor. Ve sogan kurunu ben cok dengesiz kullandim ki,duyunca hemen uygulamaya basladim,sonradam oyrendim ki adetten sonra icmek lazimmi,ben ayin ortasinda baslamistim,dediyim buna bakmayarakinş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istemem ben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha
Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.inş sen hamişşin inş içine doğuyordur rabbim isteyen herkese nasip etsin ayyy kusura bakma seninde sevincine gölge düşürmek istemem ben bu gün sivilcede çıkarınca iyice adet olucam gibi hisettim bakalım artık yha
Özür dilerim benim yüzümden ümitsizliğr düşmeyin ben onun için söylemedim herkesde farklı olur inş dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz :)ayy bende öyleyim kasık göğüsüm sanırım sivilcede çıkardım sanırım adet belirtisi bunlar test yapmıycam
Bide benim idrarimda tortular olustu canim ,tortulari gorunce ben daha cok subhelendim.Oglunmu var ayy Mawallah.
Özür dilerim benim yüzümden ümitsizliğr düşmeyin ben onun için söylemedim herkesde farklı olur inş dileğiniz gerçekleşir hayırlısıyla mis kokulu yavrunuza kavuşursunuz :)