- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 36
tebrik ederim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede bol bol dua et. Malesef benim bu ay da olmadı kızlar regl oldum iki gün geçince ümitlenmiştim test yapmayı düşünürken oldum. İnş bidaki aya nasıl geçcek bi ay şimdi
Vallah canim normal adet belirtilerim oldu,hic beklemiyordum banada surpriz oldu:) belim cok agradi awagisi,10 d ayakta duramiyordum yemek yapcam mutfakta bel agrisinda oluyordum,hep atedten once olur bende, karnim wiwti agirlawti ara sira yumurtaliklarda sancilar vardi adet belirtileri ve sabah kalkinca midem bulandi baya. Fazlada pek belirti olmadi canim hicbenim cuma adet günüm sen de nasıl belirtiler vardı paylşır mısın ? benim göğüsüm ve kasıklarım agrısı devam ediyor test yapmak için erken korkuyorum olumsuz durum istemiyorum taze annişşş olarak belirtileri bahseder misin ? lütfen
Sagil canim Allah razi olsun,olur olur sende de canim,bende 6 ay oldu ugrasiyordum ve hic beklemiyordum. Umutunu kesme canimtebrik ederim canım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede bol bol dua et. Malesef benim bu ay da olmadı kızlar regl oldum iki gün geçince ümitlenmiştim test yapmayı düşünürken oldum. İnş bidaki aya nasıl geçcek bi ay şimdi
çok takıyorum sanırım oldu mu oldu mu diye zor geçirmiştim bu ayı bi dahaki ayı bekliycez inşallah. Çarşambaya doktor randevum var bakalım klomen falan ne olursa içicez çalışmalara devamüzülme cnm kısmet çalışmalara devam öyle düşünn
canım kan testinde sen gebe kaldıktan 1 hafta sora bile çıkıyo yani döllenmeden 1 hafta sora ,eğer koyu çift çizgi gördüysen muhtemelen senin değerin baya yüksektir ,ben 2. çizgiyi silik görüpte gitmiştim kan testine zaten çok yüksek çıkmamıştı,kan testindedeYok artik iwe guce gucenmek yok camasir sulari filan, sey sorcam bu idrar testi acaba kac haftalik olunca sonuc veriyor?
ayyyy nasil bi surpriz olucak inwAllahYok daha iwte o soylemedim ))))mawallah gunun olsun canim.seninde gozel habetimi bekliyorum :))
Dilowwwww canım tebrik ederim İnan ki çok sevindim birkaç gündür bilerek bakmıyorum buraya kafama takılmasın hamilelik olayını kafamdan atayım diye bir bakayım dedim haberi gördüm çok çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizlere de dua et canım lütfenSimdi merak ediyorum acaba kac haftalik diye,ve inwallah yarin sabah polikliniye gidib kan testi yaprym bakalim sonuclara.
Ayy canim benim cokkkk sagolll Allah hepinizden rahi olsun. Anliyorum bende oyle bir kac gun girmemistim yoksa stres okadar cok oluyrki.Aminnnn Allah hepimize salikli hayirli ve kucagimiza almaya nasib etsin bebiwlerimizi. Sizin icinde bol bol dua ediyorum canlarim benim.inaniyorum hepinizin guzel haberlerini alicz en yakn zamandaDilowwwww canım tebrik ederim İnan ki çok sevindim birkaç gündür bilerek bakmıyorum buraya kafama takılmasın hamilelik olayını kafamdan atayım diye bir bakayım dedim haberi gördüm çok çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizlere de dua et canım lütfen
Benim cift cizgin kalindi cok yogun bir sekilde. Ben gecenay 13 adet oldum ama bir gun sadece hic oyle olmazdi,subheleniyirumda acaba ozaman bir seyler varmirdi olabilir bakalim hayirlisicanım kan testinde sen gebe kaldıktan 1 hafta sora bile çıkıyo yani döllenmeden 1 hafta sora ,eğer koyu çift çizgi gördüysen muhtemelen senin değerin baya yüksektir ,ben 2. çizgiyi silik görüpte gitmiştim kan testine zaten çok yüksek çıkmamıştı,kan testindede
Atesin yuksek olmasi cok iyidir,adet olmazdan eger ve ates yuksekliyini gorurse devamli demek bir seyler var artiq:) sen ne vaxtdir adetin?ayyyy nasil bi surpriz olucak inwAllahinwAllah canim bayaq da bir nece saat yatib durdum olcdum qizdirmani 37oldu bu ne ya umid etmeye de qorxuram))bi de bende hic kabizlik felan olmazdi o da bawlamiw hadi bakalim hayirlisi
ates olsada hep usuyom amaAtesin yuksek olmasi cok iyidir,adet olmazdan eger ve ates yuksekliyini gorurse devamli demek bir seyler var artiq:) sen ne vaxtdir adetin?
canim uzulme daha 4gun var bekle adet tarihin gecince bi daha yaparsin inwAllah olur hayirlisiylaRabbim isteyen herkese versin inş soğan suyu içmeme ragmen hamile değilim bu ayda bata 4 gün var test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Ümidimi kestim artık tek çizgi görmekten yoruldum çok zor bişi sanırım artık kabullenmekten başka çarem yokcanim uzulme daha 4gun var bekle adet tarihin gecince bi daha yaparsin inwAllah olur hayirlisiyla
canim ya cok iyi anliyom seni bende de hep oyle oluyo bu ayda aslinda umidim yok ama bezi belirtiler var diye dua ediyom hep..InwAllah bu ay olur hepimizde hayirlisiylaÜmidimi kestim artık tek çizgi görmekten yoruldum çok zor bişi sanırım artık kabullenmekten başka çarem yok
çok takıyorum sanırım oldu mu oldu mu diye zor geçirmiştim bu ayı bi dahaki ayı bekliycez inşallah. Çarşambaya doktor randevum var bakalım klomen falan ne olursa içicez çalışmalara devam
çok takıyorum sanırım oldu mu oldu mu diye zor geçirmiştim bu ayı bi dahaki ayı bekliycez inşallah. Çarşambaya doktor randevum var bakalım klomen falan ne olursa içicez çalışmalara devam
Vallah canim normal adet belirtilerim oldu,hic beklemiyordum banada surpriz oldu:) belim cok agradi awagisi,10 d ayakta duramiyordum yemek yapcam mutfakta bel agrisinda oluyordum,hep atedten once olur bende, karnim wiwti agirlawti ara sira yumurtaliklarda sancilar vardi adet belirtileri ve sabah kalkinca midem bulandi baya. Fazlada pek belirti olmadi canim hic
Sagil canim Allah razi olsun,olur olur sende de canim,bende 6 ay oldu ugrasiyordum ve hic beklemiyordum. Umutunu kesme canim
Belirtilere pek güvenmiyorum çünkü çok fazla belirtim olmasına rağmen olmadıcanim ya cok iyi anliyom seni bende de hep oyle oluyo bu ayda aslinda umidim yok ama bezi belirtiler var diye dua ediyom hep..InwAllah bu ay olur hepimizde hayirlisiyla
canim pes etmek yok daha var zaten belli olmazki dua et inwAllah iyi haber verirsin canimBelirtilere pek güvenmiyorum çünkü çok fazla belirtim olmasına rağmen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?