• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

gunaydin kizlar ben de bu sbh atesimi olctum yerimden kalkmadan 36.9cikti ama erkenden olcmedim sbh 10gibi olcdum boyle dogrumu acaba?
Gunaydin canim Damlamm,dogru yerinden hic kalkmadan en az 3 saat uykunla. Atesin guzel hadi hayirlisi. Bak canim eger gebelik varsa basladiysa bu ates hep yuksekte kalmali hatta 37 gecmeli. Ama sen bak adetine daha var,takib et

Gunaydin canim Damlamm,dogru yerinden hic kalkmadan en az 3 saat uykunla. Atesin guzel hadi hayirlisi. Bak canim eger gebelik varsa basladiysa bu ates hep yuksekte kalmali hatta 37 gecmeli. Ama sen bak adetine daha var,takib et
ay inwAllah canim hayirlisi..sen ne yaptin yaa hadi bi test yap da iyi haberini ver inwAllah:anneadayı::dua:

Allahim ya inanamiyorum bile Ya Rabbimm sevincimden ucuyommm iki cizgi ve kalin kalin. Nekarad mutlu oldum cok sukurler olsun Allahima

Ohhh yaaaa harikaaaa cok sevndimmmm :halay: kac haftaliksin acaba aramiz baya az olcakk bence hemen bi kanda ver , kan degerinin duzenli yukselmesi onemli

Canım tebrıklerrrrrr Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sıra esıne haber wermede Rabbım bızlerede nasıp etsn ınsallah ıstyen herkeseee

Back