- 4 Şubat 2017
- 570
- 363
- 103
- 35
Bnmde kasıklarım ara ara böle pıt pıt damar atar gbı oluor okadr sanıyelık we ara ara mıdem kalkıor ama cıkaramıormNe guzel soyledin ,inwallah canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde kasıklarım ara ara böle pıt pıt damar atar gbı oluor okadr sanıyelık we ara ara mıdem kalkıor ama cıkaramıormNe guzel soyledin ,inwallah canim
Dusunmemeye calisiyorum bende olmuyor. Kasiklarda agrim yok benimBnmde kasıklarım ara ara böle pıt pıt damar atar gbı oluor okadr sanıyelık we ara ara mıdem kalkıor ama cıkaramıorm
Aslında agrı derken ara ara sınyal werıor agırlık warmıs gbıDusunmemeye calisiyorum bende olmuyor. Kasiklarda agrim yok benim
Su an karnimi goren olsa derki en az 2-3aylik hamile,nasil bir wiw bu,esofmandan cikiyor be )) aynen sinyal gibi oluyor aradaAslında agrı derken ara ara sınyal werıor agırlık warmıs gbı
Canımmmm senin 3 gün gecikmiş aralık 31 çekiyor bu ay 9da olman gerekiyordu eğer 28gunde bir iseCanim bence sen hamisssssin,cunki baya bir gecikme var. Ben gecen ay ocak 13 oldum adet,bu ay 10 olmam lazimdi. Ve bir gun oldum 2 gun bitti damla damla yani. Yumurtaliklarmi artik catlamadi neyse ve o ara soggan kurunu uyguladigim zamandi.herkeste cogalti bende 1 gun bitti adetim.
Bide hic bir belitlrti olmadi şu an bile yok. Nasil var 10 gun onceden sanki adet olucam gibi karnim agirmasti davul kadarim sanki gece yatamadim karnimin ustune agriyordu sanki yumurtaliklarim wiwmiw adet olsamda kurtulsam modu canim. Birde şu 3 gundur ovulyasyon sabahlari ateşim 37. Korku ve heycan var dusunmeden de duramiyorum.
a
yyy inş inş ben yumurtlama günü takibide yaptım çok düzenli aralıkta berberlik oldu amaa işte soğandan olabilir mi bilmiyorummm yhaa çok çok endişemi anlıyor musunuz ??? lütfen hepimizzz hamiş olalım
Aa dogru. Ben hesablama seydende baktim 10 subat yaziyorduCanımmmm senin 3 gün gecikmiş aralık 31 çekiyor bu ay 9da olman gerekiyordu eğer 28gunde bir ise
Olur canim pes etmek yok.benim gunde gecikti,yinede bekliyorum korkuyla inwallah olmam. Sende umudunu kesme. Bende sogan kurunu kullandigim zaman adet olmustum,bu ikinci ayim oluyor.sende de oyle olabilirKızlar bende bu ay soğan kürü yaptım 15 gün ama malesef bu ayda olmadı bugün regl oldum bende gecikmede olmadı tam gününde geldi ne yazık ki
Hayirlisi canim. Bide fark ettim idrarimda tortular olusmus,baya baya varBende de hic belirti olmadı canım, hayırlısı bakalım :) "
Ah ahh testim yokkkkO zaman atesin cok iyi sen hamilesin buyuk ihtimal cnku gununde gecmis hadi test yap canimmmmm
Can'ım desteğiniz için teşekkür ederim aynen pes etmek Yok inşallah rabbimin izniyle bizlerede nasip edicek bakalım bu aya kaldı umutlarımız inşallah senden hayırlı haberler bekliyorum tatlım takipteyimOlur canim pes etmek yok.benim gunde gecikti,yinede bekliyorum korkuyla inwallah olmam. Sende umudunu kesme. Bende sogan kurunu kullandigim zaman adet olmustum,bu ikinci ayim oluyor.sende de oyle olabilir
Bende 5 tne var gel veriyim 1 tane kizzz :)Ah ahh testim yokkkk
Sagol canim hep dua ederken hepimiz icin dua ediyorum hepimize allah versin,insallah bide gel beni gor,7-24 aklimda ya ah ahh ya sabrCan'ım desteğiniz için teşekkür ederim aynen pes etmek Yok inşallah rabbimin izniyle bizlerede nasip edicek bakalım bu aya kaldı umutlarımız inşallah senden hayırlı haberler bekliyorum tatlım takipteyim
Ne apayim durub geleyimmiBende 5 tne var gel veriyim 1 tane kizzz :)
HihihihihhNe apayim durub geleyimmi
Eskiler kendileri anlıyorlarmış Yaa :) vajina testi filanAh ahh testim yokkkk
Yine pozitiv olcak diye kendim tuttum almadim test,yarinda bazar eczne kapali :))Eskiler kendileri anlıyorlarmış Yaa :) vajina testi filan