- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
13.gun bugun testlerim hala silikAhahaa kacinci gunundesin? Ne hallere dusduk biz yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13.gun bugun testlerim hala silikAhahaa kacinci gunundesin? Ne hallere dusduk biz yaa
caan inwAllah wad xeber yazarsan 1-2gune ay AminAleykum salam canim. Yox hele gozum yoldadi gozluyurem ahaha
Inwallah canim heyecan duruktaaaaacaan inwAllah wad xeber yazarsan 1-2gune ay Amin
Benimde onceki 2 gun ovulyasyon atesim 37 oldu,bu gun 36.913.gun bugun testlerim hala silik
Okadar ostiyorum ki guzel haberlerimi vereyim yazayim artik başardim diyeInwallah canim heyecan duruktaaaaa
Her sabah ayni saatte mi olcuyosun canm ? Ilk adet tarihinden itibaren artis varsa gebelik olablirBenimde onceki 2 gun ovulyasyon atesim 37 oldu,bu gun 36.9
Inanki tuolete getmeye qorxuram ki orda nese qirmizi goresiyem deye heecan ve hec aglimdan cixmir ki,qorxuram testende.dunen olmaloydim 28 gunum idim,inanki qorxumdan testi alib baxmiram ki yene tek cizgi cixar deye.test ne vaxt edecen canim mende heyecanlandim lap senin yerinemende de hele 1hefte var test etmek istirem ozumu gucle saxliyiram)) sinemde cox agri var hadi hayirlisi inwAllah
Evt hef sabah ayni saatde 6,30 da. Kiz yok bu 4 gundur olcuyom meraktan. Dun adet olmam lazimdi benim 28 gunum. Olmadim korkuyorum heycan var kalbim kipir kipir.karnim hayla agir ve şiş.Her sabah ayni saatte mi olcuyosun canm ? Ilk adet tarihinden itibaren artis varsa gebelik olablir
caaan bawa duwurem her defe tek cizgi adam qorxur ama bir o qederde isteyir oyrensin..sbh eleyesen belke?gecikme olub sende canm evveller?Inanki tuolete getmeye qorxuram ki orda nese qirmizi goresiyem deye heecan ve hec aglimdan cixmir ki,qorxuram testende.dunen olmaloydim 28 gunum idim,inanki qorxumdan testi alib baxmiram ki yene tek cizgi cixar deye.
Yox gecikme hec olmuyub. Gungu gunune olur her ay uc gun qabaq atir yeniki 28 gunden bir. Sabah aptekler bagli olan gundu ))))caaan bawa duwurem her defe tek cizgi adam qorxur ama bir o qederde isteyir oyrensin..sbh eleyesen belke?gecikme olub sende canm evveller?
caaaan inwAllah canim sogan kurunu 15gunmu uyguladin?Sogan kuru acaba adet gununu geciktire bilirmi? Olmazsam insallah pazartesi test alib bakcm
Sogan kuru acaba adet gununu geciktire bilirmi? Olmazsam insallah pazartesi test alib bakcm
O zaman atesin cok iyi sen hamilesin buyuk ihtimal cnku gununde gecmis hadi test yap canimmmmmEvt hef sabah ayni saatde 6,30 da. Kiz yok bu 4 gundur olcuyom meraktan. Dun adet olmam lazimdi benim 28 gunum. Olmadim korkuyorum heycan var kalbim kipir kipir.karnim hayla agir ve şiş.
Allah bagiwlasin canim anali babali buyusuncanim sende sık idrara gidiyomuydun?bi de gogusde agri yapiyomuydu?bende hic agrimazdi da acaba diyomKızlar bende soğan kürü ile hamile kaldım kızım iki buçuk aylık kucağımda :) sorularınız var mı
Allah bagiwlasin canim anali babali buyusuncanim sende sık idrara gidiyomuydun?bi de gogusde agri yapiyomuydu?bende hic agrimazdi da acaba diyom
Amin canim cok saol inwAllah yahaa bende sogandanmi hamilelikmi bilmiyomkiii 20si belli olur..cevap verdiyincin saol canimAmin canım inşallah darısı başına :) yok canım ben de hiç belirti olmadı, hamileyken de olmadı, belirtisiz geçirdim yani :)