• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Geciktirmez canım geciktirirse hamilesindir :)
Ayy Allah ahzindan alsin gercektenmi,okadar korkuyorum ki tuolete gitmeye bile ya adet gorursem diye. Ne kadar mutlu oldun canim ya. Dun 28 gunumdu adet gunum.olmadim.bu gunde yok. Bu gunude atlatsammi diyorum,korku var ya yarin adet gelirse. Insallah senin dediyin gibidir

Geciktirmez canım geciktirirse hamilesindir :)
Bide hic bir belitlrti olmadi şu an bile yok. Nasil var 10 gun onceden sanki adet olucam gibi karnim agirmasti davul kadarim sanki gece yatamadim karnimin ustune agriyordu sanki yumurtaliklarim wiwmiw adet olsamda kurtulsam modu canim. Birde şu 3 gundur ovulyasyon sabahlari ateşim 37. Korku ve heycan var dusunmeden de duramiyorum.

Ben tam anlymdim,senin adetinden gectimi yoksa daha varmi? Gecikme varmi?
Bn en son aralıkda adet oldum ocakda adet olmadım olmam gerekn tarıhtede yumurtlamam oldu yanı yumurtalarım gec çatladı smdı çatlayalı 6gun oldu beklıorum adetımı

Soğan bnı gcıktrdı bnde de karında sıslık var we gaz oluor goguslerım sıstı ama ucları acımıor

Walla suan kanda cıkabılmesı ıcın 2gunde daha gecmesı lazım cnm ay ınsallah hepbırlıkte hamıs kalırızda 14subatta haber werırız eşlerimize

Soğan bnı gcıktrdı bnde de karında sıslık var we gaz oluor goguslerım sıstı ama ucları acımıor
Aynen karnim cok wiw qazda var arada sanki yumurtaliklarimi awagiya cekiyorlar,genelde benim bunlar adet belirtilerim oluyor,bir hafta once mide bulantisi vardi,var simdi yok

Kan tahlıl sonucu 2.00yanı begatıf cıktı
Canim bence sen hamisssssin,cunki baya bir gecikme var. Ben gecen ay ocak 13 oldum adet,bu ay 10 olmam lazimdi. Ve bir gun oldum 2 gun bitti damla damla yani. Yumurtaliklarmi artik catlamadi neyse ve o ara soggan kurunu uyguladigim zamandi.herkeste cogalti bende 1 gun bitti adetim.

Back