• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar dediğiniz akıntı hamilelikten kaynaklanan bir akinti bebeği korumak adına oluyormuş temizliyor yani ben çok araştırma yaptm ordan biliyorum

Erken ama bende eşimde çok istiyorz duanızı eksit etmeyn soğan kürünu kullanmaya başlar baslamaz burda gelismeleri paylascm umarm olur ve herkes denemeye başlar
Canini sikma canim,herkeste oluyr kurden sonra sende de olucaktir. Guzel dusun iyi olcktir, burda bir birimize destek olucaz canim. Inwallah yakin zamanlarda seninde guzel haberlerini alicaz

Kızlar dediğiniz akıntı hamilelikten kaynaklanan bir akinti bebeği korumak adına oluyormuş temizliyor yani ben çok araştırma yaptm ordan biliyorum
Iyi bari canim sevindim , saol paylastigin bilgi icin , bende baya temizlencek sey varmis demekki :) sogan kuru yaparken hic olmamisti akintim

Hadi inşallah bnde olmazdı bu skılde akıntı oda dun basladı we dun ılk defa vajınada sımsek cakar gbı oldu sanıyelık gectı

Iyi bari canim sevindim , saol paylastigin bilgi icin , bende baya temizlencek sey varmis demekki :) sogan kuru yaparken hic olmamisti akintim
Bnmde akıntım olmadı sogan kuru yaparken hatta dedım bnde ıse yaramadı galıba cunku saracoğlu kendı soluordu farkedecksınız yapmaya basladıktan snra akıntınızın rengının degıstıgını bnde akıntı bıle olmadı dıordum snradan 18 gun snra sap sarı akıntı geldı

Sabah karnimin wiwi qazi cikti cok rahatladim,neydi o oyle kocaman karin. Ovulyasyn atesimde bu 5 gun oluyor 36.9 yuksekte,artik emin olmaya basliyorum iyice :anneadayı::KK200:

Bnmde akıntım olmadı sogan kuru yaparken hatta dedım bnde ıse yaramadı galıba cunku saracoğlu kendı soluordu farkedecksınız yapmaya basladıktan snra akıntınızın rengının degıstıgını bnde akıntı bıle olmadı dıordum snradan 18 gun snra sap sarı akıntı geldı
Aynen bende dinlemistim akinti ola bilir korkmayin diye,heralde kisti ya usutmesi hastaligi olanlara daha cok aitdir ki onlari temizlerken akinti olabilir diye.

Ates ölçümü sen dıl altımı yapıosun bnm ayaklarım ısınmıor ya
Ayy hic deme ya,ayaklarimin alti buz gibi. Dil altindan canim sabah ayni saatde yataktan kalkmadan ama olcmek lazim,ben her sabah 6.30 kalkyrm,olcuyorum once sonra kalkiyorum. Adetin baslandigi gunden itibaren olcyiyor,yani bunu amaci yumurtlama zamanini bilmektir genel,mesela 14 gun ates yuklesiyor yani iliskiye girme zamanidir,yumurtlamadan sonra yine ates dusuyor. Ama 28-30 gun olurda ates yuksekliyini saklarsa hep ayni derecede 36.9 37 gibi demek hamilelik baslamistr. Nette bunun tablosu var canim ovulyasyon tablosu diye bakib takib edebilirsin. Bende bu son bir haftadir takib ettim meraktan,ve galiba hamisimmm

BNde smdı wc ye gttım baya bı krem seklınde akıntı olmus gene we burnumda hafıf kanama olmus ama cok erken oldugu ıcın bsy cıkmıor o dedıgın tabloyuda merk ettm takıp etmek lazm mıs ıyı bsye benzıor

BNde smdı wc ye gttım baya bı krem seklınde akıntı olmus gene we burnumda hafıf kanama olmus ama cok erken oldugu ıcın bsy cıkmıor o dedıgın tabloyuda merk ettm takıp etmek lazm mıs ıyı bsye benzıor
Evt iyi bir seydir. Benim bir haftadir idrarimda tortular olusmuş cogalmis baya. Ozaman sublenenmistim zaten gebelik olabilif diye

Hee demek randevuya gerek yok demeki doktorsuzda kan testi yaptirabilirim. Cok sagol canim bilgilndrn icin. Evt yarin disariyami ciksam. Canim senin ne durumda,sanki senin gununde yaklasmismiydi?
Rica ederim tatlım benim malesef dün geldi kırmızılar bidahaki aya kaldı artık senin adına çok heyecanlandım Can'ım ya hemen yarın olsada hayırlı haberlerini alsak inşallah

Back