Çok ilginç ama benim belirtim olmadı yani adet belirtilerim vardı hep onun dışında normaldi :)A
Ynen canim bize anlatabilirmisin belirtileri
Ince kahve kabugunu soyacaksin canimKizlar bu sogan kurunu dıș kabuguyla mi kaynatacaz??? Saracoglu oyle yazmis kafam karisti
Akintinin artmasi lazimmis. Zaten yumurtlama gunumuzdede kendiliginden akintimiz artiyor. Yumurtlama gununu yanlis hesapliyo olabilirsin. Ben bu ay 17si sanarken 15iymis mesela. Ovulasyon testi aldim sogani yaparken ovulasyn testinede baslicam tabi gebe kalmak isteyen sogan bitince incir kurunude kullanmaliymis. Ben 2sinide icicem
Can'ım bende de çok akıntı olmadı ama kaşıklarımda ağrı oldu benim herhangi Bi sorunum yok burda hamile kalan arkadaşları görünce belki Banada vesile olur dedim
Ben soğan kürünü yaptım ve sonraki ay hamile kaldım, belki alakalıdır :)
Evet 15 gun kullandim biraktim sonra o ay adet oldum. Adetten sonraki ay hamile kaldim ama kaldigim ay hic icmedim onu belirteyim :)15 gün kulandın değil mi ? adetten 7 gün sonra tek seansta hamile kalmışşın şuan idolümsün maşlh allah kucağınada almayı nasip etsin. peki sende ağrı akıntı durumu nasıl oldu ?
Evet kizz kabuguyla ama sirkeli suda bekletcekmisizKizlar bu sogan kurunu dıș kabuguyla mi kaynatacaz??? Saracoglu oyle yazmis kafam karisti
Aaa ama ben proqramda hatta youtubda var kabugunu soyarak gosteriyor anlatiyorEvet kizz kabuguyla ama sirkeli suda bekletcekmisiz
Yok kabuklu diye yaziyo zaten. Mikroplarinin olmesi icin sirkeli suda bekletiliyo kabuklu olmasi gerekiyo cnkuAaa ama ben proqramda hatta youtubda var kabugunu soyarak gosteriyor anlatiyor?!
Can'ım ben iki sene önce sizin dediğiniz gibi kabuğuyla yaptım ama Ozaman çalıştığım için günde bir kez ve 5 gün falan kullanıp bıraktım bu ay tekrar başladım ve izlediğim bütün videolarda dış kabuğu soyulup yapılıyor bende Ozaman nette kabuğuyla yapılıyor diye okumuştum ama videolar da öyle değil şuan 10 . Günüm ve kabuğunu soyup yapıyorum kafam karıştı şimdi inşallah iki şekilde de şifa olur bizlereYok kabuklu diye yaziyo zaten. Mikroplarinin olmesi icin sirkeli suda bekletiliyo kabuklu olmasi gerekiyo cnku
Iyi de tatlim saracoglu kabugu sogulacak kaynatilmis suya eklenecek diyor?Evet kizz kabuguyla ama sirkeli suda bekletcekmisiz
Iyi de tatlim saracoglu kabugu sogulacak kaynatilmis suya eklenecek diyor?[/QUOT
Aynen Can'ım bende çok araştırdım bütün videolarda kabuk soyulacak diyor tv proğramlarında da aynı şekildeIyi de tatlim saracoglu kabugu sogulacak kaynatilmis suya eklenecek diyor?
Canim sen tecrubeli hamissin. Bu sogan kuru kabuguyla beraber mi kaynatiliyo ?Çok ilginç ama benim belirtim olmadı yani adet belirtilerim vardı hep onun dışında normaldi :)
Kabukları soyarak kaynattim ben :)Canim sen tecrubeli hamissin. Bu sogan kuru kabuguyla beraber mi kaynatiliyo ?
Canim sen tecrubeli hamissin. Bu sogan kuru kabuguyla beraber mi kaynatiliyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?