Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bayanlar Benin prolaktin hormonum yüksek 57,95 yazıyor pek anlamıyorum sizce çocuğum olmazmı DOSTINEX hapı kulanıyorum soğan kürüne de başladım yardımcı olurmusunuz?????

Akintinin artmasi lazimmis. Zaten yumurtlama gunumuzdede kendiliginden akintimiz artiyor. Yumurtlama gununu yanlis hesapliyo olabilirsin. Ben bu ay 17si sanarken 15iymis mesela. Ovulasyon testi aldim sogani yaparken ovulasyn testinede baslicam tabi gebe kalmak isteyen sogan bitince incir kurunude kullanmaliymis. Ben 2sinide icicem

doğru söylüyorsun sanırım hakim olmadığım bazı detaylar var artık nediyim kısmet inş olur yhaa :cry:

Can'ım bende de çok akıntı olmadı ama kaşıklarımda ağrı oldu benim herhangi Bi sorunum yok burda hamile kalan arkadaşları görünce belki Banada vesile olur dedim

Amin inş olur bekleyen herkese nasip etsin inş aynen hafif bi kasık sızlamam var birde bel ağrım inş işe yarıyordur

15 gün kulandın değil mi ? adetten 7 gün sonra tek seansta hamile kalmışşın şuan idolümsün maşlh allah kucağınada almayı nasip etsin. peki sende ağrı akıntı durumu nasıl oldu ?
Evet 15 gun kullandim biraktim sonra o ay adet oldum. Adetten sonraki ay hamile kaldim ama kaldigim ay hic icmedim onu belirteyim :)
Agrım olmadı ama normal akıntım oldu.
Insallah canim hayirlisiyla kavusalim meleklerimize :) Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin sanada :KK200::anneadayı:

Yok kabuklu diye yaziyo zaten. Mikroplarinin olmesi icin sirkeli suda bekletiliyo kabuklu olmasi gerekiyo cnku
Can'ım ben iki sene önce sizin dediğiniz gibi kabuğuyla yaptım ama Ozaman çalıştığım için günde bir kez ve 5 gün falan kullanıp bıraktım bu ay tekrar başladım ve izlediğim bütün videolarda dış kabuğu soyulup yapılıyor bende Ozaman nette kabuğuyla yapılıyor diye okumuştum ama videolar da öyle değil şuan 10 . Günüm ve kabuğunu soyup yapıyorum kafam karıştı şimdi inşallah iki şekilde de şifa olur bizlere

Bende gecen ay kabuklu yaptim kist var bende adetim gecikiyordu ama busefer adetim zamaninda oldu ama hamilelik yoktu simdide bu ay yapmadim bekliyorum yane hamilelik olmazsa bile arkadaslar kistlere iltihapa iyi geliyor bide pekmezli yaptim ben direk kisti eritiyormus onuda soylim bari konu arasinda

Back