Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bayanlar bend bi süredir yazılanları takip ediyorum yeni katıldım aranıza bende bebiş düşünüyoruz ve soğan kürünü deniycem suan reglyim yarın 5.gün baslamalımıym bikac kişi öyle yazmıstı birde soğanları suda kaynatırken kabuklu kabuksuz olması fark edermi deneyenler sonuc alanlar yardımcı olursa sevinirim
Mrb canim,soganin kabugunu soy sonra dorde böl ve 1,5 klorsuz suda 5 d kaynat ilidiginda iç. Hayirlisi inwallah Allah bizlere cocuk sahibi olmaya nasib eder

Kızlar 5 gündür soğan suyu içiyorum yumurtlama Zaman'ıma 3 gün var sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor. Pko hastasıyım ve küçük küçük kistlrrim var sizce kistlri bitiriyor olablir mi herhangi bir yan etkisi varmı soğan suyunun yaşayan veya bilgisi olan?

Anladım teşekkürler ama Ben bir soğanı 4 bölüp bir buçuk su bardağı su ekliyorum ama kaynadıktan sonra altını napayım ılık olmasını bekliyorum daha sonra içeceğim de but bardak su bile çıkmıyor neden öyle oluyor ?
Aynen dörde bolub klorsuz suda 1,5 bardagu su olcak canim,5 d kaynatiktan sonra zaten bir bardak gibi su kaliyor.Aslinda youtubda Ibrahim S. videolari var izlesen daha da iyu olur,orda anlatiyor

Kızlar 5 gündür soğan suyu içiyorum yumurtlama Zaman'ıma 3 gün var sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor. Pko hastasıyım ve küçük küçük kistlrrim var sizce kistlri bitiriyor olablir mi herhangi bir yan etkisi varmı soğan suyunun yaşayan veya bilgisi olan?
Canim vallah benimde şu iki gundur vajinalde hafif bir kasindi hisettim ve hic olmazdi bende boyle seyler,bu gun eczaneye gitti krem verdiler,anlattim sogan kurunu uyguladim diye, ondandin dedi eczaneci,sogan bir antibiotikdir ve yapa bilir diye. Kasik agrilarida yapiyormus diye duydum

Mrb canim,soganin kabugunu soy sonra dorde böl ve 1,5 klorsuz suda 5 d kaynat ilidiginda iç. Hayirlisi inwallah Allah bizlere cocuk sahibi olmaya nasib eder
Tesekkürler peki ne zmn baslamalıyım reglym suan yarın 5. Gün baslayayım dedim ama dogru zmn mı??

Selam
Bende soğan kürünü duyduğumdan beri araştırıyorum ikinci bebiş istiyoruz bir yıldır olmuyor adetlerim çok düzensiz 2 ayda bir 3 ayda bir oluyordum son 3 aydır oluyorum 2 ay düzenleyici kullandım geçen ay kullanmadım geç geldi ama oldum 22 ocakta ibrahim bey 7 gün sonra başlanıcak yazmış beklesem mi başlasam mı bilemedim bazı bayanlarda 5, günü 7. günü falan başlamış değişen bişey var mı ki.

Merhaba ,

Lütfen bu konuda yardım edin :KK43: ben en son 20.01.2017 adet oldum ve 23.01.2017 bitti adetim.1 hafta bekledim 30.01.2017 tarihinde ilk gün soğan kürüne başladım. Sabah aç karnıma içtim 2,5 su bardağına su kaynayınca soğanı ekleyip 3 dak daha pişiriyorum.Ilımasını bekleyip içiyorum.Çalıştığım için ikinci bardağı gece yatmadan taze yapıp içsem olur mu?
Tencerede 1 bardaktan fazlaca su kalıyor normal mı? fazlaca meraklı ve detaycıyım :KK43: şimdiden tşk ederim
ben ibrahim saraçoğlunun yazısını okudum soğanı attıktan sonra 5 dk kaynatın diyo bide iki öğünden 15 dk önce diyo yani öğlen akşam gibi de kullanabilirsin suyu 1,5 2 bardak cnm sen çok koyuyosun

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay adetlerim düzene girsin diye adetin son günü soğan kürüne başladım sabah aç karnına sıcak olarak 15 gün içtim bu ay adet olmadım ve pazar günü test yaptım kopkoyu çift çizgiyi gördüm geçen ay tiroid yüksek çıktı ve ilacada başlamıştım aynı dönemde hangisinin mucizesi bilmiyorum ama 2 yıl sonra gelen meleğime şükürler olsun Rabbime
Diyeceğim o ki Mutlaka deneyin soğan kürünü
Hyırlı olsun sağ salim kucana alırsın inşallah. soğan küründen sonra incir kürünüde yaptın mı

Bence sogan kurunu kesinlikle denemelisiniz burnunuzu tikayin bise yapin icin , bn bu ay o sayede hamile kaldim allahim insallah devaminida hayirlisiyla getirir daha cok yeni ogrendim ben , sogan kuru bitimi hemen kan testi doru sonuc verirmi bilemedim ama erken gibi geldi bana , gerci kisiden kisiye degisio ama ben adetim 5 gun gectikten sora bile dusuk bi betahcg sonucu ile ogrendm daha cok basindayim
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucana almayı nasip etsin inş. kesinleştimi gebeliğin merak ettim

İnşallah vardır hayırlısı sonucu bizimlede paylaşırmısınız.
Slm kızlar ben Yen'i katıldım aranıza 6.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama yaptırdık sonuç neğatif sebepsiz infertilite Bende bu ay soğana başladım buğun 9 günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

Slm kızlar ben Yen'i katıldım aranıza 6.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama yaptırdık sonuç neğatif sebepsiz infertilite Bende bu ay soğana başladım buğun 9 günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz
bende yarın başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş adetten kaç gun sonra başladın incir kürüde varmış onu nasıl yapıcaz bitince

bende yarın başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş adetten kaç gun sonra başladın incir kürüde varmış onu nasıl yapıcaz bitince
6-7adet inciri ortadan bolerek 2,5 sklorsuz su koyarak 15 dakika kayniyacak,ayni sekilde yenekten once ilidiginda icilecek,25 gun bir sonra arada ara vererek 25 gun bir daha tam 50 gun olmali diye biliyorum. Ama ben sadece bir hafta ice bildim,fazla alamadim diye

Can'ım ben adetimin 7. Günü başladım burda arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonrada başlamışlar ama bana 7 gün daha mantıklı geldi .incir kürünü araştırmadım daha soğanı Bi iki daha kullanmayı düşünüyorum adete 7 gün kala

Back