Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

6-7adet inciri ortadan bolerek 2,5 sklorsuz su koyarak 15 dakika kayniyacak,ayni sekilde yenekten once ilidiginda icilecek,25 gun bir sonra arada ara vererek 25 gun bir daha tam 50 gun olmali diye biliyorum. Ama ben sadece bir hafta ice bildim,fazla alamadim diye
Incir suyunu ama hepsini ayni anda icmeyede bilirsin,gun icinde arasira icile biliyor Ibrahim beyi okudum youtube de izliye

Can'ım ben adetimin 7. Günü başladım burda arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonrada başlamışlar ama bana 7 gün daha mantıklı geldi .incir kürünü araştırmadım daha soğanı Bi iki daha kullanmayı düşünüyorum adete 7 gün kala
Ben adetimden once 15 gun sogan kurunu uyguladim,adet bitti 7-ci gunden bir hafta daha ictim

Kizlar adetimi 2. Gunundeyim 5 gun suruyor 7.gun bende sogana basliyorum pko hastasiyim ve duzensiz adetten biktim. Gebelikte istiyorum. Sonrasinda incir kuru yapicam 15gun sogani ictikten sonra incire baslicam hemen dimi? Bunlarin hepsini 1 ay icinde mi yapiyoruz peki? Incir kurunu toplam 50gun diye okudum sogan 15+incir 25=toplam 40 gun ve biraz ara verip 25gun daha incir icmek gerekiyomus. Dogru mu peki. 40.gun adet oldum bu ay ve sormak istedigim 15+25gunden sonra hamilelik olursa incire devam etmeli miyim?

Kizlar adetimi 2. Gunundeyim 5 gun suruyor 7.gun bende sogana basliyorum pko hastasiyim ve duzensiz adetten biktim. Gebelikte istiyorum. Sonrasinda incir kuru yapicam 15gun sogani ictikten sonra incire baslicam hemen dimi? Bunlarin hepsini 1 ay icinde mi yapiyoruz peki? Incir kurunu toplam 50gun diye okudum sogan 15+incir 25=toplam 40 gun ve biraz ara verip 25gun daha incir icmek gerekiyomus. Dogru mu peki. 40.gun adet oldum bu ay ve sormak istedigim 15+25gunden sonra hamilelik olursa incire devam etmeli miyim?
Cnm incir kurunu 25 gun uygulrsn, arada bir hafta ara vererek 25 gun daha uygulrsn toplam 50 gun olmali

Kızlar ben bu soğan kürüne başladım 2 günümdeyim fakat içtikten sonra çok fazla karnım agrıyor kasıtlarıma kadar. Sizce normel mi ???

ben ibrahim saraçoğlunun yazısını okudum soğanı attıktan sonra 5 dk kaynatın diyo bide iki öğünden 15 dk önce diyo yani öğlen akşam gibi de kullanabilirsin suyu 1,5 2 bardak cnm sen çok koyuyosun
suyu azaltıcam akşamki kürde birde çıkanın hepsini içiceğim inş faydası olur :KK64:

bilmiyorum ki bide benim bu hafta yumurtlama haftam akıntı felan da aşırı değil ağrım da yok acaba hangisi normal ?
Akintinin artmasi lazimmis. Zaten yumurtlama gunumuzdede kendiliginden akintimiz artiyor. Yumurtlama gununu yanlis hesapliyo olabilirsin. Ben bu ay 17si sanarken 15iymis mesela. Ovulasyon testi aldim sogani yaparken ovulasyn testinede baslicam tabi gebe kalmak isteyen sogan bitince incir kurunude kullanmaliymis. Ben 2sinide icicem

bilmiyorum ki bide benim bu hafta yumurtlama haftam akıntı felan da aşırı değil ağrım da yok acaba hangisi normal ?
Can'ım bende de çok akıntı olmadı ama kaşıklarımda ağrı oldu benim herhangi Bi sorunum yok burda hamile kalan arkadaşları görünce belki Banada vesile olur dedim

Gözün aydın tatlım Allah sağ salim kucağina almayı nasip etsin. Ne güzel bir duygu inşallah en kısa zamanda bizlere de nasip eder. Birazcık anlatırmısın acaba şuan sen hepimizden tecrübelisin ???

Back