- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
O zaman bizde soyalim :)Kabukları soyarak kaynattim ben :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bizde soyalim :)Kabukları soyarak kaynattim ben :)
Amin canım inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallahHyırlı olsun sağ salim kucana alırsın inşallah. soğan küründen sonra incir kürünüde yaptın mı
Ay darisi basimiza canm benmbende kabuklarını soyarak yaptım, kullandığım ilk ay kaldım ben , zaten hep buradaki yazıları takip etmiştim, allah isteyen herkese nasip etsin
Bende kabuklarini soyarak yaptim ve şu an regl gunumu bekliyorum. Darisi hepimizin başinaAy darisi basimiza canm benm
Az once bi videoda izledim. Rahim duvari kalin olani inceltiyo rahim duvari ince olanlari normal seviyeye getiriyo diyo belki o yuzden kolay kaliniyo heralde ya ins kalirizYa anlamadigim benim gibi yumurtladigi halde duzenli adet gordugu halde hamile kalmayanlar da sogan kuru ile ilk ayda kalmis. Bu sogan kuru cidden napiyoda ilk ayda hamile kaliniyo yani acaba nasil bir fark yaratiyoda hemen hamile kaliyoruz sihirli gibi yaBu ay bende kullancam yazilanlari okudukca heyecanlaniyorum.
![]()
Aynen sihirli antibiotik yondan belki,vallah bende de hic bir sorun yok,her sey duzenli adet olsa yumurtalik ne kist ne bir sey,sadece evlendim 3 seneye kadar korunduk ve şu 5 aydin cocuk icin karar verdik,ama 5 ay oldu hamile kalamiyorum,dediler uzun zaman korundugunda yumurtalik alismasi filan zaman aliyormus. Sogan kurunu yaptim ve bekliyorum 10 ya 11 regl gunum inwallah guzel haber paylawirim burdaYa anlamadigim benim gibi yumurtladigi halde duzenli adet gordugu halde hamile kalmayanlar da sogan kuru ile ilk ayda kalmis. Bu sogan kuru cidden napiyoda ilk ayda hamile kaliniyo yani acaba nasil bir fark yaratiyoda hemen hamile kaliyoruz sihirli gibi yaBu ay bende kullancam yazilanlari okudukca heyecanlaniyorum.
![]()
Olabilir,bir mucizeAz once bi videoda izledim. Rahim duvari kalin olani inceltiyo rahim duvari ince olanlari normal seviyeye getiriyo diyo belki o yuzden kolay kaliniyo heralde ya ins kaliriz
Canim ben 1 yil korundum ilacla o ay kaldim ama dusuk oldu dogum kontrol hapindan snra hamile kalanlar genelde dusuk yasio benim gibi. Senin ilk 3 ay olmamasi iyi valla dusuk yasamak daha zor tatlim. Artik gebe kalman daha saglikli yeteri zaman gecmis sogan kurunu kullan bakalim insaalah bu ay sende bizde kalirizAynen sihirli antibiotik yondan belki,vallah bende de hic bir sorun yok,her sey duzenli adet olsa yumurtalik ne kist ne bir sey,sadece evlendim 3 seneye kadar korunduk ve şu 5 aydin cocuk icin karar verdik,ama 5 ay oldu hamile kalamiyorum,dediler uzun zaman korundugunda yumurtalik alismasi filan zaman aliyormus. Sogan kurunu yaptim ve bekliyorum 10 ya 11 regl gunum inwallah guzel haber paylawirim burda
Eee benim normal zateeen rahim duvarimAz once bi videoda izledim. Rahim duvari kalin olani inceltiyo rahim duvari ince olanlari normal seviyeye getiriyo diyo belki o yuzden kolay kaliniyo heralde ya ins kaliriz
Demet Akalinin hamile kalma surecini oki bak o kafadaki stres ne kdr onemli sonra heyecani da stresi de birakirsin tatlimAslinda icimde bir korku da var ya olmazsa diye ya tutmazsa bende,burdaki yorumlari okudukca bir heycan umut heves geliyorama bir yerde de bir korkumda yok digil![]()
Benimde normal,dokrotda diyor hamile kalcks bir seyin yok,ama bu tup meselesi olabilir,yollari aciyor demekkiEee benim normal zateeen rahim duvarimbence tatlim Soganin icindeki vitamin mineraller cok saglikli yumos olustruo ya, yada iltahaplari falan atio ya tuplerimizi tam aciyo ya. Cunku ilk ayda gebe kalmak icin cok onemli birsey yapmasi lazim. Benim aklima direk tupler geliyo. Cunku hamile kalmamizdaki bas faktor o.
Aynen tatlim bence rahmi temizliyo yumurtaliklari zaten temizlio iltihap sokturucu ozelligi var zaten bu durumda tuplerdeki yollari da iltihaptan arindiyo ondan herkes hemen kaliyo. Instagramda bi kizla konustum kiz 2 yil kalamamis. Doktora gittginde normal diomus hersey. Ama doktorun goremeyecegi tek sey tup. Hsg falan yapmak gerekiyor ya tup tikaniklgi ogrenmek icin. Kiz da sogan kuru ile o ay kalms hamile demekki tuple alakali dedim icimdenBenimde normal,dokrotda diyor hamile kalcks bir seyin yok,ama bu tup meselesi olabilir,yollari aciyor demekki
3Canim ben 1 yil korundum ilacla o ay kaldim ama dusuk oldu dogum kontrol hapindan snra hamile kalanlar genelde dusuk yasio benim gibi. Senin ilk 3 ay olmamasi iyi valla dusuk yasamak daha zor tatlim. Artik gebe kalman daha saglikli yeteri zaman gecmis sogan kurunu kullan bakalim insaalah bu ay sende bizde kaliriz![]()
3 yil korundum dogal yollarla hic ilac kullanmadim cnmCanim ben 1 yil korundum ilacla o ay kaldim ama dusuk oldu dogum kontrol hapindan snra hamile kalanlar genelde dusuk yasio benim gibi. Senin ilk 3 ay olmamasi iyi valla dusuk yasamak daha zor tatlim. Artik gebe kalman daha saglikli yeteri zaman gecmis sogan kurunu kullan bakalim insaalah bu ay sende bizde kaliriz![]()
Ayy gercektenmi demekki oluyormus,hadi hayirlisi darisi basimizaAynen tatlim bence rahmi temizliyo yumurtaliklari zaten temizlio iltihap sokturucu ozelligi var zaten bu durumda tuplerdeki yollari da iltihaptan arindiyo ondan herkes hemen kaliyo. Instagramda bi kizla konustum kiz 2 yil kalamamis. Doktora gittginde normal diomus hersey. Ama doktorun goremeyecegi tek sey tup. Hsg falan yapmak gerekiyor ya tup tikaniklgi ogrenmek icin. Kiz da sogan kuru ile o ay kalms hamile demekki tuple alakali dedim icimden
Kizlar cidden tupleri aciyomussss yaaaa simdi tahminim dogru mu diye bakayim dedim cidden tupleri aciyomusssss![]()