Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb canim,soganin kabugunu soy sonra dorde böl ve 1,5 klorsuz suda 5 d kaynat ilidiginda iç. Hayirlisi inwallah Allah bizlere cocuk sahibi olmaya nasib eder

Kızlar 5 gündür soğan suyu içiyorum yumurtlama Zaman'ıma 3 gün var sol kasık ağrım var bacağıma vuruyor. Pko hastasıyım ve küçük küçük kistlrrim var sizce kistlri bitiriyor olablir mi herhangi bir yan etkisi varmı soğan suyunun yaşayan veya bilgisi olan?

Aynen dörde bolub klorsuz suda 1,5 bardagu su olcak canim,5 d kaynatiktan sonra zaten bir bardak gibi su kaliyor.Aslinda youtubda Ibrahim S. videolari var izlesen daha da iyu olur,orda anlatiyor

Canim vallah benimde şu iki gundur vajinalde hafif bir kasindi hisettim ve hic olmazdi bende boyle seyler,bu gun eczaneye gitti krem verdiler,anlattim sogan kurunu uyguladim diye, ondandin dedi eczaneci,sogan bir antibiotikdir ve yapa bilir diye. Kasik agrilarida yapiyormus diye duydum

Mrb canim,soganin kabugunu soy sonra dorde böl ve 1,5 klorsuz suda 5 d kaynat ilidiginda iç. Hayirlisi inwallah Allah bizlere cocuk sahibi olmaya nasib eder
Tesekkürler peki ne zmn baslamalıyım reglym suan yarın 5. Gün baslayayım dedim ama dogru zmn mı??

Selam
Bende soğan kürünü duyduğumdan beri araştırıyorum ikinci bebiş istiyoruz bir yıldır olmuyor adetlerim çok düzensiz 2 ayda bir 3 ayda bir oluyordum son 3 aydır oluyorum 2 ay düzenleyici kullandım geçen ay kullanmadım geç geldi ama oldum 22 ocakta ibrahim bey 7 gün sonra başlanıcak yazmış beklesem mi başlasam mı bilemedim bazı bayanlarda 5, günü 7. günü falan başlamış değişen bişey var mı ki.

ben ibrahim saraçoğlunun yazısını okudum soğanı attıktan sonra 5 dk kaynatın diyo bide iki öğünden 15 dk önce diyo yani öğlen akşam gibi de kullanabilirsin suyu 1,5 2 bardak cnm sen çok koyuyosun

Hyırlı olsun sağ salim kucana alırsın inşallah. soğan küründen sonra incir kürünüde yaptın mı

Hayırlı olsun Allah sağ salim kucana almayı nasip etsin inş. kesinleştimi gebeliğin merak ettim

İnşallah vardır hayırlısı sonucu bizimlede paylaşırmısınız.
Slm kızlar ben Yen'i katıldım aranıza 6.5 yıllık evliyim 2 kez aşılama yaptırdık sonuç neğatif sebepsiz infertilite Bende bu ay soğana başladım buğun 9 günüm inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

bende yarın başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş adetten kaç gun sonra başladın incir kürüde varmış onu nasıl yapıcaz bitince

bende yarın başlamayı düşünüyorum hayırlısı inş adetten kaç gun sonra başladın incir kürüde varmış onu nasıl yapıcaz bitince
6-7adet inciri ortadan bolerek 2,5 sklorsuz su koyarak 15 dakika kayniyacak,ayni sekilde yenekten once ilidiginda icilecek,25 gun bir sonra arada ara vererek 25 gun bir daha tam 50 gun olmali diye biliyorum. Ama ben sadece bir hafta ice bildim,fazla alamadim diye

Can'ım ben adetimin 7. Günü başladım burda arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonrada başlamışlar ama bana 7 gün daha mantıklı geldi .incir kürünü araştırmadım daha soğanı Bi iki daha kullanmayı düşünüyorum adete 7 gün kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…