Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben de 2 gündür kürü uyguluyorum. İnşallah faydası olur. İsteyen herkese Allah nasip etsin.
Merhaba seysaysey sogan suyuna ayni tarihte baslamistik sende nasil etkiler oldu merak ediyorum benim ilk hafta yuzumde sivilceler cikti sonrasinda kasiklarim felaket agridi ve simdi de her iki gozumde gelincik cikti ..

Arkadaslar bu kuru uygularken sivilce cikmasi kasik agrisi gozlerde gelincik cikmasi ve sirt agtisi yasayan var mi bu notmal mi

Ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu soğan kürü için bi çok kişi hastalığın 2-3 günü başla diyor kimiler hastalığın bittiğin de dıyor biri İbrahim Saraçoğlu hastalık bittikden iki gün sonra için diyor videosunu izliyorum İbrahim Saraçoğlu da hastalığın bittikten 7 gün sonra için diyor anlamadım hiç birşey yardımcı olum lütfennnn
Ben adetin 7. günü başlamıştım, onunla birlikte kuru incir de ye bence her gün 1tane

arkadaşlar saçmalamayın soğan kürüyle hamileliğin ne alakası var?
Tabiki herşeyin bi zamanını bielni va, soğan kürü değil bunu yapan , sadece yardımcı olduğu kesin , soğan suyu sayesinde demek yanlış belki de ama, rahmi temizleyen bi özelliği varmış bu da sebepsiz yere olmayan durumlarda etkili oluyor . Herkeste de aynı etkiyi yapmıyor zaten okuduğum kadarıyla

Herkese teşekkür ederim güzel dilekleri için, 1 aydır bu forumdayım , güzel haberler güzel bilgiler öğrendim , herhangi bir sorunuzda ihtiyacınızda yardımcı olmaya çalışırım, allahım inaşşalh hepimizin bebeklerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

O ilaci bilmiyorum canim , prolactininmi yuksek cikti ? Bence hic bi yan etkisi olmaz sonucta sebzee ha yemissin ha icmissun ayni sey ise yarar ya da yaramaz denemekten zarar gelmez ama ben yaradigini dusunuyorum

Hayır bıraktım. Devam etmeyi düşünmüyorum. Hipotiroid ve tip 2 diyabet ilaçları kullanıyorum onlar da mise bulantısı yapıyor midem mahvolur diye düşündüm

Çok teşekkürler o saman evet yüksek çikti sonra o ilaçı verdi o ilaçı kulanan bı çok bayan hamile kalmış ama bilmiyorum soğan kuru Ne başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur

Merhaba arkadaslar,bende yeni katildim.Sogan kürünü kullandim,yeni bitirdim,ve bekliyorum sonuclari.Insallah guzel haber alirim. Sogan kuru bana yaradi bende,cildim temizlendi)

Arkadaşlar bu ay soğan kürünü bende uyguladım ve adet oldum zamanında ama çok yoğun ve pıhtılıydı acaba ben yanlış mı uyguladım ya da soğan rahmimi temizledi anlayamadım 2.ay devam etme konusunda korkularım var

Arkadaşlar bu ay soğan kürünü bende uyguladım ve adet oldum zamanında ama çok yoğun ve pıhtılıydı acaba ben yanlış mı uyguladım ya da soğan rahmimi temizledi anlayamadım 2.ay devam etme konusunda korkularım var
Bence temizlemiştir. Ben bakcm,olurda adet olursam sogan kürüne devam edicem

Benim bide sorum olcak,burda yaziyor arkadaşlar ki yumurta buyumedi ve ya çatlamadi,bunu nasil nerdsn anliyorsunuz,doktormu soyluyor?? Benim bu konuyla ilgili hic bilgim yok :(( bilgisi olan varsa aciklarsa cok memnun kalirim

Benim bide sorum olcak,burda yaziyor arkadaşlar ki yumurta buyumedi ve ya çatlamadi,bunu nasil nerdsn anliyorsunuz,doktormu soyluyor?? Benim bu konuyla ilgili hic bilgim yok :KK43:( bilgisi olan varsa aciklarsa cok memnun kalirim
Canim ultrason takibi ile anlașiliyor gelisip gelismedigi. Ayrica reglin 21.gunu yapilan hormon testi ile de catlayip catlamadigi anlasilio.

Merhaba soğan kürü bitti şimdi brokoli yapıyorum adetim gecikti 5 gündür kahve leke geliyor gerisi yok. Adet öncesi erken Test yaptım negatif çıktı normalde adet günüm 29 ama 25 den bu güne damla gibi kahvelik geliyor. Doktordan randevu aldım oda 15 de. Ne yapcamı bilemedim. Yardım lütfen

Back