Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim bence test alib birdaha yap,şubheden çık

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay adetlerim düzene girsin diye adetin son günü soğan kürüne başladım sabah aç karnına sıcak olarak 15 gün içtim bu ay adet olmadım ve pazar günü test yaptım kopkoyu çift çizgiyi gördüm geçen ay tiroid yüksek çıktı ve ilacada başlamıştım aynı dönemde hangisinin mucizesi bilmiyorum ama 2 yıl sonra gelen meleğime şükürler olsun Rabbime
Diyeceğim o ki Mutlaka deneyin soğan kürünü

Gerçekten miii ? Mükemmel bişey bu o zaman ya arkadaşım benim hastalığım dün bitti bende prolaktin hormonum yüksek çikti hap da kullanıyorum ama bebiş içinde soğan kürüne başlıcam. Yanlız çaliyorum erken kalkıyorum soğan kürünü hazırlamaya zamanım yetmiyor hiç nasıl yapıcam bilmiyorum ama bende denemek istiyorum ????

Hazirlamak sogunasi falan toplam 15 20 dakka canim biraz daha erken kalk olabiliosa bence deyiyoo , bana esim cok yardimci olmustu insan usenio haklisn

Çok teşekkürler canım inşallah hayırlı haberler alırız madem işe yarıyor erkenden kalkarım yeterki olsun yani :)

Merhaba ben yeni başladım.sabah ac karna içiyorum bir bardak gece yatmadan önce mi içmeliyim 2. bardağı ?
Birde 2,5 su bardağı yapıyorum kaynayınca alıyorum fazlaca su kalıyor dahamı fazla kaynatmalıyım fazla su kalması normal mı ?

Merhaba ,

Lütfen bu konuda yardım edin ben en son 20.01.2017 adet oldum ve 23.01.2017 bitti adetim.1 hafta bekledim 30.01.2017 tarihinde ilk gün soğan kürüne başladım. Sabah aç karnıma içtim 2,5 su bardağına su kaynayınca soğanı ekleyip 3 dak daha pişiriyorum.Ilımasını bekleyip içiyorum.Çalıştığım için ikinci bardağı gece yatmadan taze yapıp içsem olur mu?
Tencerede 1 bardaktan fazlaca su kalıyor normal mı? fazlaca meraklı ve detaycıyım şimdiden tşk ederim

Tebrik ederim insAllah hayirlisi ile kucagina alirsin darisi bize de ilsun

Soğanın dışındaki en ince kabuk kısmı soy güzelce yıka 4 e böl 5 dk kaynat ve içebileceğin sıcaklığa gelince iç olmadı termos bardaklar var ya onlara koy evden çıkıp işe giderken içersin bir yandan aç karnına olacak ve sıcak içilecek unutma

Canim hep taze yapib içeceksin,1,5 su bardagi koyacaksin ve 5 d kaynat,ne cikarsa onu içeceksin

Inwallah kucagina alirsin melegini. Bende uyquladim sogan kurunu ve simdi bekliyorum,insallah o iki cizgiyi bende gorurum

Tamamdır çok teşekkürler 15 gün boyunca içiyoruz değil mi ? Bide inçe kabul derken ben soğanı soyduğum zaman beyAz kabukları da geliyor yanı kalın olan kabukları ?

Aynen, ben o ust kalin beyazida soyub (yemeye kulandmz gibi) soyub yaptim. 15 gun uyguladim sabah aksam,daha sonra adet bittikten 7-di gunden 7-di gun (bir hafta) bir daha ictim.

Anladım teşekkürler ama Ben bir soğanı 4 bölüp bir buçuk su bardağı su ekliyorum ama kaynadıktan sonra altını napayım ılık olmasını bekliyorum daha sonra içeceğim de but bardak su bile çıkmıyor neden öyle oluyor ?

Merhaba bayanlar bend bi süredir yazılanları takip ediyorum yeni katıldım aranıza bende bebiş düşünüyoruz ve soğan kürünü deniycem suan reglyim yarın 5.gün baslamalımıym bikac kişi öyle yazmıstı birde soğanları suda kaynatırken kabuklu kabuksuz olması fark edermi deneyenler sonuc alanlar yardımcı olursa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…