Forumlar>İnfertilite / Kısırlık>
SOĞAN KÜRÜ
Konu Takip İptal
< Önceki1137138139140141142
SOĞAN KÜRÜ
Konu Takip İptal
< Önceki1137138139140141142
22 Aralık 2016
Konu Sahibi : hedef 2016
AsimisaÜyeÜye
↑
Soğannkürü yaptım adet oldum.yeni bitti adetim yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek nasıl ilaç verecek..rabbim oğluşlarımızı kardeşdeşsiz bırakmasın kızlar.çok üzülüyorum ben
doktor kontrolüne gittin mi, bir etkisi olmuş mu kürün?
22 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
22 Aralık 2016
tubambYeni ÜyeÜye
↑
doktor kontrolüne gittin mi, bir etkisi olmuş mu kürün?
Canım merhaba.internetim yeni yüklendi o yüzden yazamadım.polikistin hala var ama görüntüsünde azalma var dedi.ben sölemedim soğan suyu içtiğimi tabi.insülin dirincim varmış ilaç verdi bir sonraki adetle birli
22 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
23 Aralık 2016
AsimisaÜyeÜye
↑
Canım merhaba.internetim yeni yüklendi o yüzden yazamadım.polikistin hala var ama görüntüsünde azalma var dedi.ben sölemedim soğan suyu içtiğimi tabi.insülin dirincim varmış ilaç verdi bir sonraki adetle birli
geçmiş olsun canım inşallah hepsi düzelir.
23 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
23 Aralık 2016
tubambYeni ÜyeÜye
↑
geçmiş olsun canım inşallah hepsi düzelir.
Amin canım inş.Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin
23 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
Asimisa bunu beğendi.
9 dakika önce
Ceydaa61Yeni ÜyeÜye
Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. Bir yıllık evliyim. Hiç korunmadım. Malesef pko hastasıyım. Adetlerim düzensiz ve hormonal bozukluğum var. Defalarca doktora gittim hafif polikistik olduğumu söylüyorlar. Gebeliğe bir engel yokmuş ama çocuğumuz olmuyor. Eşimin test sonuçları da iyi. 12 gündür soğan kürü uyguluyorum. Ara ara karın bölgemde batmalar oluyo. Ve bazı günler sancım oluyo. Gaz da var tabi. Ara ara da göğüslerimde bıçak saplanır gibi sancı oluyo. Sizce soğan suyundan mı kaynaklanıyo bu sancılar. Akıntım da fazlalaştı. Normalde soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanacakmış ama ben 6 gün sonra başladım. Bir etkisi olur mu sizce ?