Merhaba seysaysey sogan suyuna ayni tarihte baslamistik sende nasil etkiler oldu merak ediyorum benim ilk hafta yuzumde sivilceler cikti sonrasinda kasiklarim felaket agridi ve simdi de her iki gozumde gelincik cikti ..Ben de 2 gündür kürü uyguluyorum. İnşallah faydası olur. İsteyen herkese Allah nasip etsin.
Ben adetin 7. günü başlamıştım, onunla birlikte kuru incir de ye bence her gün 1taneYa arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu soğan kürü için bi çok kişi hastalığın 2-3 günü başla diyor kimiler hastalığın bittiğin de dıyor biri İbrahim Saraçoğlu hastalık bittikden iki gün sonra için diyor videosunu izliyorum İbrahim Saraçoğlu da hastalığın bittikten 7 gün sonra için diyor anlamadım hiç birşey yardımcı olum lütfennnn
Tabiki herşeyin bi zamanını bielni va, soğan kürü değil bunu yapan , sadece yardımcı olduğu kesin , soğan suyu sayesinde demek yanlış belki de ama, rahmi temizleyen bi özelliği varmış bu da sebepsiz yere olmayan durumlarda etkili oluyor . Herkeste de aynı etkiyi yapmıyor zaten okuduğum kadarıylaarkadaşlar saçmalamayın soğan kürüyle hamileliğin ne alakası var?
Hayır ben de hiç bir yan etki yapmadı. Zaten 7 . Günde adet oldum.Arkadaslar bu kuru uygularken sivilce cikmasi kasik agrisi gozlerde gelincik cikmasi ve sirt agtisi yasayan var mi bu notmal mi
Tesekkur ederim canim peki adetli ikende devam ettin miHayır ben de hiç bir yan etki yapmadı. Zaten 7 . Günde adet oldum.
Allah sifa versin insAllahHayır bıraktım. Devam etmeyi düşünmüyorum. Hipotiroid ve tip 2 diyabet ilaçları kullanıyorum onlar da mise bulantısı yapıyor midem mahvolur diye düşündüm
Bence temizlemiştir. Ben bakcm,olurda adet olursam sogan kürüne devam edicemArkadaşlar bu ay soğan kürünü bende uyguladım ve adet oldum zamanında ama çok yoğun ve pıhtılıydı acaba ben yanlış mı uyguladım ya da soğan rahmimi temizledi anlayamadım 2.ay devam etme konusunda korkularım var
Canim ultrason takibi ile anlașiliyor gelisip gelismedigi. Ayrica reglin 21.gunu yapilan hormon testi ile de catlayip catlamadigi anlasilio.Benim bide sorum olcak,burda yaziyor arkadaşlar ki yumurta buyumedi ve ya çatlamadi,bunu nasil nerdsn anliyorsunuz,doktormu soyluyor?? Benim bu konuyla ilgili hic bilgim yok( bilgisi olan varsa aciklarsa cok memnun kalirim
Hmmm anladim.Cok sagol canim bilgilendirdigin icinCanim ultrason takibi ile anlașiliyor gelisip gelismedigi. Ayrica reglin 21.gunu yapilan hormon testi ile de catlayip catlamadigi anlasilio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?