Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tebrik ederim canım darısı bize bende gecen ay sogan kuru yaptım nu haftada klomene basladım. Sana catlatma iğnesi vermedimi. Klomen bende acayip bas agrısı yaptı.

Tebrik ederim canım darısı bize bende gecen ay sogan kuru yaptım nu haftada klomene basladım. Sana catlatma iğnesi vermedimi. Klomen bende acayip bas agrısı yaptı.

Canım sagol klomenı ben ılk kez bes gun aksamları kullandım. Herhangı bır ıgneleme vermedı hatta sey dedı bu ay tutmazsa obur ay yıne klomenı ama busfer doz arttırıp klullanırız dedı. Bas agrısı gıbı seyler yapmadı bende canım ınsallah allah bıze annelıgı nasıp etsın

Amin canım Allahim isteyen herkese aratmadan versin insallah. Ben galiba yanında monodoks antibiyotiği de kullndım ondan oldu.. Klomen bitsin öyle devam edicem canım ondan bas ağrım oldu insallah emeklerimizin karşılığını Rabbim verir bize

Amin canım Allahim isteyen herkese aratmadan versin insallah. Ben galiba yanında monodoks antibiyotiği de kullndım ondan oldu.. Klomen bitsin öyle devam edicem canım ondan bas ağrım oldu insallah emeklerimizin karşılığını Rabbim verir bize

Amin canım allah hepimize en kısa zamanda bebişlerimize kavusmayı nasip etsin

Mrb arkadaşlar bende dün akşam başladım soğan kürüne inşallah Bebişlerimiz olur yakın zaman da

Yapmadım canım ama o tüplere iyi geliyomuş tımanıklık vs varsa
Evet ben bir defa dış gebelik geçirdim. Tekrar olmaması için iyi olduğunu okudum. Ama fazla bir yorum yok. Bir tane kullanıcı yorumu buldum çok eski soğan küründen sonra kullanmış. Kullanan var ise deneyimlerinden bilgilenmek istedim.

Kızlar gecen ay yaptım
Bu ay bugun başlamam lzm
Yumurtlama günüm gecti ve deneme yaptık şimdi eğer Bişi olduysa soğan bunu söker atar mı ya napsam bilemedim

Ben de adet oldum hanımlar. umutlanmıştım silik çizgiler filan hikaye. Tam yumurtlama gününde ilişki olmasına rağmen olmadı. Malesef umudum başka aylara kaldı. Kiminde işe yarıyor kiminde yaramıyor soğan kürü. Nasip kısmet herşey. İnşallah nasibimiz bir gün gelir bizi bulur.

Kızlar merhaba. Ben en son 4 kasım de regl oldum 5 aralıkda gittim doktora beta 7.89 çıktı ertesi gün 2 doktor birdaha gel dedi ama gitmedim. Hala hasta olmadım mide bulantısı kasıklarda ağrı ve göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan . Bir de uzun zamandır yemediğim limonu tuzlayıp 2 3 limon yiyorum. Canım cok ekşi şeyler istiyo 2 hafta önce idrarda yaptım ama negatif adetimde zaten düzensizdir. Kafam çok karıştı bana yardım edin

Evet ben bir defa dış gebelik geçirdim. Tekrar olmaması için iyi olduğunu okudum. Ama fazla bir yorum yok. Bir tane kullanıcı yorumu buldum çok eski soğan küründen sonra kullanmış. Kullanan var ise deneyimlerinden bilgilenmek istedim.
Anladım.. Ama sebze sonucta zararı olmaz deneyebilirsin

Canım ikinci ayında da kalan var soğan küründen.. Bende yaptım olmadı adetim gecikt
Kızlar gecen ay yaptım
Bu ay bugun başlamam lzm
Yumurtlama günüm gecti ve deneme yaptık şimdi eğer Bişi olduysa soğan bunu söker atar mı ya napsam bilemedim
Canım bekle derim ben sonucta rahmi tenizliyo gebelik ihtimali olursa zararı olabilir

Canım ikinci ayında da kalan var soğan küründen.. Bende yaptım olmadı adetim gecikt
Kızlar gecen ay yaptım
Bu ay bugun başlamam lzm
Canım bekle derim ben sonucta rahmi tenizliyo gebelik ihtimali olursa zararı olabilir

Kızlar merhaba. Ben en son 4 kasım de regl oldum 5 aralıkda gittim doktora beta 7.89 çıktı ertesi gün 2 doktor birdaha gel dedi ama gitmedim. Hala hasta olmadım mide bulantısı kasıklarda ağrı ve göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan . Bir de uzun zamandır yemediğim limonu tuzlayıp 2 3 limon yiyorum. Canım cok ekşi şeyler istiyo 2 hafta önce idrarda yaptım ama negatif adetimde zaten düzensizdir. Kafam çok karıştı bana yardım edin
Canım muhakkak doktora gorun sonucta hormon testiyle hemen belli olur

Bence bidaha kan ver derim ben 3 kere gebelik yaptim yavas yavas 2 cizgi gorundu ilkinde negatifti , ama kan kesn sonucu verir artik

Yani ikinci ayda soğan kürünü uygulamak ters tepki yapabilir mi? Sonuçta yumurtlama döneminde birşey yapmamalı mı?

Canım yeni oldugumdan pek yazam
Yani ikinci ayda soğan kürünü uygulamak ters tepki yapabilir mi? Sonuçta yumurtlama döneminde birşey yapmamalı mı?
canım yeni oldugumdan pek yazamadım onu diger arkadasa yazmıştım.. Yani sogan kürüylr ikinci ayda da hamile kalanlar var uyguladığı değilde bi sonraki ay sen yine kullanmaya devam et yumrtlama döneminde sıkıntı yok hamileyken kullanılması yasak diye biliyorum

Back