- 21 Ocak 2017
- 37
- 33
- 3
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım darısı bize bende gecen ay sogan kuru yaptım nu haftada klomene basladım. Sana catlatma iğnesi vermedimi. Klomen bende acayip bas agrısı yaptı.
Amin canım Allahim isteyen herkese aratmadan versin insallah. Ben galiba yanında monodoks antibiyotiği de kullndım ondan oldu.. Klomen bitsin öyle devam edicem canım ondan bas ağrım oldu insallah emeklerimizin karşılığını Rabbim verir bize
İnsallah canım pesine incir kürü de yap mutlaka bende klomen bitince sogan yapacamMrb arkadaşlar bende dün akşam başladım soğan kürüne inşallah Bebişlerimiz olur yakın zaman da
Yapmadım canım ama o tüplere iyi geliyomuş tımanıklık vs varsaMerhaba..
Soğan küründen sonra brokoli kürü yapan var mı?
Evet ben bir defa dış gebelik geçirdim. Tekrar olmaması için iyi olduğunu okudum. Ama fazla bir yorum yok. Bir tane kullanıcı yorumu buldum çok eski soğan küründen sonra kullanmış. Kullanan var ise deneyimlerinden bilgilenmek istedim.Yapmadım canım ama o tüplere iyi geliyomuş tımanıklık vs varsa
Anladım.. Ama sebze sonucta zararı olmaz deneyebilirsinEvet ben bir defa dış gebelik geçirdim. Tekrar olmaması için iyi olduğunu okudum. Ama fazla bir yorum yok. Bir tane kullanıcı yorumu buldum çok eski soğan küründen sonra kullanmış. Kullanan var ise deneyimlerinden bilgilenmek istedim.
Canım bekle derim ben sonucta rahmi tenizliyo gebelik ihtimali olursa zararı olabilirKızlar gecen ay yaptım
Bu ay bugun başlamam lzm
Yumurtlama günüm gecti ve deneme yaptık şimdi eğer Bişi olduysa soğan bunu söker atar mı ya napsam bilemedim
Canım bekle derim ben sonucta rahmi tenizliyo gebelik ihtimali olursa zararı olabilirKızlar gecen ay yaptım
Bu ay bugun başlamam lzm
Yumurtlama günüm gecti ve deneme yaptık şimdi eğer Bişi olduysa soğan bunu söker atar mı ya napsam bilemedim
Canım muhakkak doktora gorun sonucta hormon testiyle hemen belli olurKızlar merhaba. Ben en son 4 kasım de regl oldum 5 aralıkda gittim doktora beta 7.89 çıktı ertesi gün 2 doktor birdaha gel dedi ama gitmedim. Hala hasta olmadım mide bulantısı kasıklarda ağrı ve göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan . Bir de uzun zamandır yemediğim limonu tuzlayıp 2 3 limon yiyorum. Canım cok ekşi şeyler istiyo 2 hafta önce idrarda yaptım ama negatif adetimde zaten düzensizdir. Kafam çok karıştı bana yardım edin
Bence bidaha kan ver derim ben 3 kere gebelik yaptim yavas yavas 2 cizgi gorundu ilkinde negatifti , ama kan kesn sonucu verir artikKızlar merhaba. Ben en son 4 kasım de regl oldum 5 aralıkda gittim doktora beta 7.89 çıktı ertesi gün 2 doktor birdaha gel dedi ama gitmedim. Hala hasta olmadım mide bulantısı kasıklarda ağrı ve göğüslerime dokunamıyorum ağrıdan . Bir de uzun zamandır yemediğim limonu tuzlayıp 2 3 limon yiyorum. Canım cok ekşi şeyler istiyo 2 hafta önce idrarda yaptım ama negatif adetimde zaten düzensizdir. Kafam çok karıştı bana yardım edin
Yani ikinci ayda soğan kürünü uygulamak ters tepki yapabilir mi? Sonuçta yumurtlama döneminde birşey yapmamalı mı?Canım ikinci ayında da kalan var soğan küründen.. Bende yaptım olmadı adetim gecikt
Canım bekle derim ben sonucta rahmi tenizliyo gebelik ihtimali olursa zararı olabilir
canım yeni oldugumdan pek yazamadım onu diger arkadasa yazmıştım.. Yani sogan kürüylr ikinci ayda da hamile kalanlar var uyguladığı değilde bi sonraki ay sen yine kullanmaya devam et yumrtlama döneminde sıkıntı yok hamileyken kullanılması yasak diye biliyorumYani ikinci ayda soğan kürünü uygulamak ters tepki yapabilir mi? Sonuçta yumurtlama döneminde birşey yapmamalı mı?