Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Forumlar>İnfertilite / Kısırlık>
SOĞAN KÜRÜ
Konu Takip İptal
< Önceki1137138139140141142

1. 22 Aralık 2016
    Konu Sahibi : hedef 2016

2. AsimisaÜyeÜye

Soğannkürü yaptım adet oldum.yeni bitti adetim yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek nasıl ilaç verecek..rabbim oğluşlarımızı kardeşdeşsiz bırakmasın kızlar.çok üzülüyorum ben
    doktor kontrolüne gittin mi, bir etkisi olmuş mu kürün?

22 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
    Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

22 Aralık 2016

3. tubambYeni ÜyeÜye

doktor kontrolüne gittin mi, bir etkisi olmuş mu kürün?
    Canım merhaba.internetim yeni yüklendi o yüzden yazamadım.polikistin hala var ama görüntüsünde azalma var dedi.ben sölemedim soğan suyu içtiğimi tabi.insülin dirincim varmış ilaç verdi bir sonraki adetle birli

22 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle

23 Aralık 2016

4. AsimisaÜyeÜye

Canım merhaba.internetim yeni yüklendi o yüzden yazamadım.polikistin hala var ama görüntüsünde azalma var dedi.ben sölemedim soğan suyu içtiğimi tabi.insülin dirincim varmış ilaç verdi bir sonraki adetle birli
    geçmiş olsun canım inşallah hepsi düzelir.

23 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle

23 Aralık 2016

5. tubambYeni ÜyeÜye

geçmiş olsun canım inşallah hepsi düzelir.
    Amin canım inş.Rabbim hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin

23 Aralık 2016K.İ.B.Favorilere Ekle
    Asimisa bunu beğendi.
    9 dakika önce

6. Ceydaa61Yeni ÜyeÜye
    Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza. Bir yıllık evliyim. Hiç korunmadım. Malesef pko hastasıyım. Adetlerim düzensiz ve hormonal bozukluğum var. Defalarca doktora gittim hafif polikistik olduğumu söylüyorlar. Gebeliğe bir engel yokmuş ama çocuğumuz olmuyor. Eşimin test sonuçları da iyi. 12 gündür soğan kürü uyguluyorum. Ara ara karın bölgemde batmalar oluyo. Ve bazı günler sancım oluyo. Gaz da var tabi. Ara ara da göğüslerimde bıçak saplanır gibi sancı oluyo. Sizce soğan suyundan mı kaynaklanıyo bu sancılar. Akıntım da fazlalaştı. Normalde soğan kürü adet bittikten 2 gün sonra başlanacakmış ama ben 6 gün sonra başladım. Bir etkisi olur mu sizce ?

Canım cok gecmiş olsun bende gecen ay denedim ama bi hafta ictim bende bi sıkıntı görünmedi ultrasonda. Yaşadığın belirtiler sogan suyundan olabilir rahmi temizliyomus insallah bebeğine kavuşursun bizde kavuşuruz insallah en kısa surede

Çok teşekkür ederim peripella. Ne kadar kişiden duydumsa düzenli yapıldığında işe yarıyor dediler. Sen de devam ettir. İnşallah hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz

Çok teşekkür ederim peripella. Ne kadar kişiden duydumsa düzenli yapıldığında işe yarıyor dediler. Sen de devam ettir. İnşallah hayırlısıyla bebislerimize kavuşuruz
Aynen canım içicem tabiki sifa Allahtan insallah müjdeli haberler alırız birbirimizden

Dışı kahverengi ici beyaz olan soğan kullan. Adetin bittikten iki gün sonra içmeye başla. Soğan kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika kapağı kapalı kaynat biraz ılıdıktan sonra iç. 10 15 dakika sonra da yemek ye. İnşallah şifa olur.

Merhaba arkadaşlar bu konu hala gündemde mi bilmiyorum yazmak istedim. Bende çocuk İstiyorum yaşım 22 doktorum DOSTINEX ilaçı verdi süt hormonlarım çok yüksek olduğu için kulanıyorum ilk haftamdayım. Soğan kürünü birimden duydum ve yazmak istedim arkadaşlar işe yarıyormu bıraz bilgi verimisiniz benim hastalığım 5-6 gün sürüyor Ne zaman içmeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz????

Canım işe yarıyor. Bazıları bende etki etmedi diyor ama benim annem 43 yaşında soğan kürüyle hamile kaldı. Tüpleri tikaliydi ve yumurtalıkları sağlıklı değildi. Daha birçok kişiden duydum fayda sağladığını. Adetin bittikten 2 gün sonra içmeye başla. Orta boy kahverengi soğanı 4e böl 1.5 su bardağı su dök ve kaynat. Kaynamaya başladıktan sonra 5 dakika ağzı kapalı kısık ateşte kaynat. Biraz ılıdıktan sonra iç. 10 ya da 15 dakika sonra da yemek ye. Günde iki defa aç karnına 15 gün boyunca yap. Şifa olur inşallah

Çok teşekkürler tatlım İnşallah öyledir yaşım genç çoğu fayda görmesin sen kistim var benim ilaçı kulanıyorum o düzene sokuyor ama çocuk için bunu denemek istedim çok saolun :) kimileri hastalığın 3 günündeken başla diyorlar sizce ?

İnşallah tatlım allahım dualarını kabul etsin inşallah bebiş vardır ve hemen burada yazarsan o zaman bizlerde hemen içmeye başlarız Ne kadar soğan sevmesem de faydası varsa içerim

Bence sogan kurunu kesinlikle denemelisiniz burnunuzu tikayin bise yapin icin , bn bu ay o sayede hamile kaldim allahim insallah devaminida hayirlisiyla getirir daha cok yeni ogrendim ben , sogan kuru bitimi hemen kan testi doru sonuc verirmi bilemedim ama erken gibi geldi bana , gerci kisiden kisiye degisio ama ben adetim 5 gun gectikten sora bile dusuk bi betahcg sonucu ile ogrendm daha cok basindayim

Gözün aydın canımmm :) Allah herkese nasıp etsin bende başlıcam ne zaman iştin peki ilk canım kimileri adetinin 3 günü iç diyor kimileri adeten 7 gün sonra diyor sence ????

Adet bittikten 2 gün sonra canım. Saraçoğlunun soğan kürü videolarına bak me di söylüyor zaten

Ya arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu soğan kürü için bi çok kişi hastalığın 2-3 günü başla diyor kimiler hastalığın bittiğin de dıyor biri İbrahim Saraçoğlu hastalık bittikden iki gün sonra için diyor videosunu izliyorum İbrahim Saraçoğlu da hastalığın bittikten 7 gün sonra için diyor anlamadım hiç birşey yardımcı olum lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…