Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sanmıyorum cnm gerçi doktora gidicem pazartesi günü adetm çok gecikti çünkü böyle bişey hiç yaşamadım ben
Bence de çok sıktın kendini bi kan ver kurtul, beklemene bile gerek yok, dr kağıdı falan hiç bişe gerekmiyor, 2 saatte çıkıo sonuç

İyi akşamlar güzel insanlar bende sizleri okuyorum aranıza katılmak istiyorum. Benimde çocuğum yok nedeni belli olmayan infertitilite diyor doktorlar. Bu arada hamile olanlar hayırlı olsun allahım kucağınıza almayı sağ salim nasip etsin. Soğan külünü aç karnına mı içiyoruz sizler sormak istedim.

İyi akşamlar güzel insanlar bende sizleri okuyorum aranıza katılmak istiyorum. Benimde çocuğum yok nedeni belli olmayan infertitilite diyor doktorlar. Bu arada hamile olanlar hayırlı olsun allahım kucağınıza almayı sağ salim nasip etsin. Soğan külünü aç karnına mı içiyoruz sizler sormak istedim.
Evet canim ac karnina yemek yemeden 10 dk once iceceksin gundr iki defa cok sogutmadan ic gercekten faydasi oluyor

Canim en kisa zamanda isteyen herkesin basina olsun , zaten sogan kuru ozellikle sebepsiz infetilite icin , bizimkide oleydi 15 gun sabah aksam ac karna iciceksin

mrb kızlar test yapmama gerek kalmadı adet oluyorum sanırım bu sabah kahverengili kan geldi çok moralim bozuk soğan küründen mi bu kadar geçikti anlamadım kist var desem daha geçen ay doktorum hiç bişey yok stres yapma dedi offf kafayı yicem galiba
Canim senin adet ne durumda normal mi yoksa yine leke seklindemi

Ay insallah saol canim daha dr kontrolune gtmedim , oncesinde olsun die beklemece sorasinda acaba neler oluo die beklemece , surekli bi bekleme anlicaniz :)

Canim bu arada kimyasal gebelik gecrdim demistin dimi o nasi bise bu ara herseyi kafama takiyorumda:silah:
bebeğim gerçekten zor'du çünkü ilk ay ve ilk denemede böyle oldu doktora sordun kötü birşey değil dedi çünkü ilk denemede vücut alışmadığı için böyle birşey e atıyor vücut'dan sebebi buymuş hayırlısı olsun soğan suyu içtim iki gün sabah akşam doktor'a gittim bir ay sonra baktı temiz herşey dedi kist görmedi

Anladim tatlim allah sagliklisini yasamayi nasip etsin en kisa zamanda bn biraz bekledigim icin olsun die en ufak seyden endise duyuyorm ,kismet , sogan suyunuda 2. Ayda regline 10 gun kala uygula mutlaka

Canim senin adet ne durumda normal mi yoksa yine leke seklindemi
normal adet oluyorum canım bidahaki ay deniycem tekrardan ama soğan kürüne ama adetin 7 günümü basliycam onu bilemdim incir kurunude yapmak istiyorum bilgisi olan varsa yardım edebilirmi acaba

1 kere 15 gun uyguladiysan bidahaki ay reglien 10 gun kala 1 hafta daha uygulican , incir kurunu bn yapmadm ama onda 1 kere kaynatiosn 6 7 inciri 15 dakika sogamdaki gibi kaynayan suya yikayip 2ye bolup atiosun sora gun icinde 3 e bolip yemeklerden once iciosn

1 kere 15 gun uyguladiysan bidahaki ay reglien 10 gun kala 1 hafta daha uygulican , incir kurunu bn yapmadm ama onda 1 kere kaynatiosn 6 7 inciri 15 dakika sogamdaki gibi kaynayan suya yikayip 2ye bolup atiosun sora gun icinde 3 e bolip yemeklerden once iciosn
Merhaba. Öncelikler tebrik ederim. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende bu ay soğan kürü uyguladım. Öğle akşam aç karnına 15. Günüm cuma doldu. Adet görürsem birdaki ayki adetimden 10 gün önce 7 gün mü yapacağım. Doğrumu anladım. Biraz fazla titizleniyorum kusura bakma..

Haklisin titizlenmekte canim , bende tutma hemen diye ikinci ayi planlamistim incir kuru ve 10 gun kala sogan kuru yapcaktim , regly olursam bu ay dger ay regline 10 gun kala 5-7 gun daha yapican , eger yumurta sayinda buyumede catlamada falan skntilarn varsa incir kurunude mutlaka yap derim

Haklisin titizlenmekte canim , bende tutma hemen diye ikinci ayi planlamistim incir kuru ve 10 gun kala sogan kuru yapcaktim , regly olursam bu ay dger ay regline 10 gun kala 5-7 gun daha yapican , eger yumurta sayinda buyumede catlamada falan skntilarn varsa incir kurunude mutlaka yap derim
Yaştan dolayı iki başarısızlığım oldu. Ama yola devam yurtdışındayım bundan dolayı biraz burada doktor konusunda sıkıntılıyım. İyiki bu site var. Herkesde deneyimlerini paylaşması insanın tedbirli olmasını sağlıyor. Çok teşekkürler stresden uzak dur sadece kendini ve bebeğini düşün allahın izniyle herşey yolunda gider. Yumurtlamamda çatlamada sıkıntı yok ama yinede incir kürünü yapıp yapmamada kararsısızm.

Tssekkurler canim elimden geleni yapiyorum zamanla hersey yolunda giderse alisirim zaten herhalde , sadece sogan da yapablrsn 2. Ayda hamileligini ogrennde cok oldu bu sitede bende daha 1 aydir buralardayim ama cok yazi okudum. Ben incir kurunude denemeyi dusunuodm sonucta bitkisel hic bi zararinn oldugunu sanmam ama yinede icine nasi siniosa ole yap canim

Kızlar bende yıllardır tedavi oluyorum doktorum bana incir kürü, kuru soğan salatası bol su maklı, kuru yemiş bunları . Eşime de keçiboynuzu kürü, keçiboynuzu pekmezi kullanmamızı söyledi.

Selam kızlar bende pko luyum adet duzensızlıgım vardı ıbrahım saracoglunun vıdeo larından sogan kuru uyguladım. Ikı ay sonra da adet donemınde doktor klomen verdı bes gun ıctım. Bırsonrakı ay hamıle oldugumu ogrendım kan testı pozıtıf cıktı. Insallah sımdı kesemızı gormeyı ve kalp atıslarını bekleyecegız rabbim isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Back