ayy helal olsun tatlım olurmu öyle şey bezdirmek söz konusu değil.
sadece kötü düşünme hemen kendini sıkma canım yeter
önemli olan pozitif düşün pozitif olsun :))
canımm benden de yaz oraya 4 tane meryem okurum
mrb kızlar ben bugün sabah adet oldum.yani iki gün erken geldi.neyseki geç gelip umutlandırmasından iyidir.
hayırlısı böyleymiş.normalde ağrılı olmaz şu an çok ağrıyor karnım.
bu ayı değerlendiremem zaten eşim ameliyat olacak tam o dönemlerde.aylar geçebilir artık
ins haziran anne adayları olacaz
az önce kıymalı makarna yedim. hemen üstüne acılı şalgam içtim. sonra nutella kaşıkladım.üstüne yine acılı şalgam içtim. sonra çilek yedim. şimdi yatağa gidiyorum (burda şu anda saat 01:30)
canımm benden de yaz oraya 4 tane meryem okurum
bende 3 tane okurum Allah kabul etsin
mrb kızlar ben bugün sabah adet oldum.yani iki gün erken geldi.neyseki geç gelip umutlandırmasından iyidir.
hayırlısı böyleymiş.normalde ağrılı olmaz şu an çok ağrıyor karnım.
bu ayı değerlendiremem zaten eşim ameliyat olacak tam o dönemlerde.aylar geçebilir artık
az önce kıymalı makarna yedim. hemen üstüne acılı şalgam içtim. sonra nutella kaşıkladım.üstüne yine acılı şalgam içtim. sonra çilek yedim. şimdi yatağa gidiyorum (burda şu anda saat 01:30)
Tatlım meryem suresi deil carsambaya kadar 41 yasin demiş.beybişim banada 3 tane yaz fazla okuyabılırsem bilgilendiririm seni.
canim nasilsin bakalim? kuru yaptinmi bugun
evet ben kurumu uyguluyorum birde ovi kullaniyorum silik hala iste boyle yuvarlanip gidiyorumselam sercemcim iyiyim çok şükür canımcım
bgn kürü yapmadım ama birazdan yapıcam içip uyucam
sen neler yaptın nasılsın?
evet ben kurumu uyguluyorum birde ovi kullaniyorum silik hala iste boyle yuvarlanip gidiyorum
ayy canım inşallah bu ay güzel haberler veririz birbirimize
senin kaçıncı günün bugün?
insallah canim qaliba seninde gelsin bebisin 4 cu gunum bakalim dun unutmusdum nerdeyse gece icdim yatdim hergun 10-11 arasi iciyorum bakalim hayirlisi birde ovide cifti koyu yakalarsam iyi olur tabi bakalim neler olucekkkk
yok adetinin kaçıncı günü oluyo ovi için sordum
olur olur 13.14.15 günlere bak onlarda önemli canım11 ci gunu 9 cu gunden yaptim hepsi silik cikiyor
olur olur 13.14.15 günlere bak onlarda önemli canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?